Το ωροσκόπιο της Μαριζέτας, κόρης του Χρήστου Δάντη

Αυτό που ακόμη δεν γνωρίζει ο Έλληνας σταρ είναι ότι η παντοτινή σταρ της καρδιάς του δεν είναι κι από τις εύκολες περιπτώσεις.

Το ωροσκόπιο της Μαριζέτας, κόρης του Χρήστου Δάντη

από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Άλλαξαν οι ρόλοι για το Χρήστο Δάντη που εγκατέλειψε οριστικά τις αφηνιασμένες groopies για τα μάτια μιας άλλης.

Ζυγός εκείνος, Αιγόκερως με Ωροσκόπο στο Σκορπιό εκείνη, παρά την φημολογούμενη δυσαρμονία των ζωδίων τους, ένοιωσαν από την πρώτη στιγμή μια ακατανίκητη έλξη να τους κυριεύει.

Τον είδε να της γελά τρελός από χαρά και να της κάνει παράξενους κι αστείους μορφασμούς. Εκείνη χαμογέλασε και σφίγγοντας τα χεράκια της άφησε να της ξεφύγουν μερικοί τραγουδιστοί φθόγγοι επιδοκιμασίας: Αγκ μπρ, που σημαίνει «την πάτησες μεγάλε!»

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Χρήστος Δάντης στο Twitter η Μαριζέτα, καρπός του έρωτα του με την Τζένη, γεννήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στις 13:50 και στο ωροσκόπιο της είναι έκδηλα τα σημάδια του ...χαζομπαμπά της.

Ο Ποσειδώνας στον 4ο οίκο είναι μια μάλλον τυπική ένδειξη μιας οικογένειας με καλλιτεχνικές ρίζες, το πράγμα όμως έχει και συνέχεια. Στην ίδια περιοχή του ζωδιακού βρίσκεται η Σελήνη του Ζυγού συνθέτη, η οποία πραγματικά πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Στη συναστρία κάθε «δυνατή» επαφή μεταξύ των δύο ουράνιων σωμάτων βάζει μπροστά τη βιομηχανία ονείρων του Ποσειδώνα, δημιουργώντας τις τέλειες συνθήκες για καταιγιστικές ριπές ...εξιδανικεύσεων.

Σύμφωνα με πολλούς ψυχολόγους, το κρυφό όνειρο κάθε άνδρα είναι να αποκτήσει μια κόρη -το κοριτσάκι του- μια παντοτινή αγάπη, μια βασίλισσα, που θα αντικαταστήσει οριστικά την θηλυκή ηγεμονία της μάνας. Και τουλάχιστον για το Χρήστο Δάντη αυτό το σενάριο πήρε σάρκα και οστά το μεσημέρι της Δευτέρας.

Επιπλέον, η αντίθεση του Ήλιου της μικρής Μαριζέτας με το Δία του εκστασιασμένου μπαμπά της, υποδηλώνει ότι η χαρά της πρώτης γνωριμίας τους θα συνοδευτεί από αιώνιο ντάντεμα, κανάκεμα και ...του πουλιού το γάλα.

Αυτό που ακόμη δεν γνωρίζει ο Έλληνας σταρ είναι ότι η παντοτινή σταρ της καρδιάς του δεν είναι κι από τις εύκολες περιπτώσεις.

marizeta_danti

Πολύ σκληρό καρύδι και «μαγκάκι» με τον Άρη να έχει πιάσει αγκαζέ τον Ήλιο της, προβλέπεται να του βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι. Υπέρ του δέοντος δυναμική, θα παίρνει αυτό που θέλει, τόσο με το καλό, όσο και με το άγριο. Η επικοινωνιακή Σελήνη της στους Διδύμους ξέρει να κατεβάζει ιδέες και να χειρίζεται με ευκολία ανθρώπους και καταστάσεις, ενώ ο Άρης στον 3ο οίκο δεν το ‘χει σε τίποτα να στείλει στον αγύριστο κάθε «ασεβή» που φράζει το δρόμο της.

Πραγματικά ...διαόλου κάλτσα και προορισμένη να ακολουθήσει τα αχνάρια του πατέρα της, σε μια αρκούντως ροκ version (ο αστρικός Ποσειδώνας σε σύνοδο με τον τροπικό Άρη και τη Δήμητρα) διακρίνεται επίσης από μια δίψα για ζωή και περιπέτεια, με τις σχέσεις να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας των προτιμήσεων της και μάλιστα μέσα από μια ιδιαίτερα φιλελεύθερη -έως και προκλητική- οπτική.

Η ερωτική της ζωή σκιαγραφείται από την Σελήνη στον 8ο οίκο και τους Δία-Ουρανό στον 5ο. Τρελός συνδυασμός σε «διπλά» ζώδια!

Σε όσες και όσους γνωρίζουν λίγο από αστρολογία αυτές οι θέσεις δημιουργούν μια ιδιαίτερη αίσθηση, αφού η συνδυασμένη δράση τους παραπέμπει σε «γαργαλιστικές» επιλογές, πολύ πέρα από τα όρια του σκανδάλου...

Ζωή να έχει το κορίτσι, να το γλεντήσει με την ψυχή της!

Εξ άλλου, οικονομικά, αν και σπάταλη, είναι μάλλον εξασφαλισμένη, εξ αιτίας της Αφροδίτης στον Τοξότη και τον 2ο οίκο.

Το πιο δύσκολο σημείο του χάρτη της είναι βέβαια ο Κρόνος στο 12ο οίκο, ο οποίος μάλιστα κάνει σύνοδο με τον αστρικό Ωροσκόπο. Στην παρούσα φάση δεν κρίνω σκόπιμο να αναφερθώ στα προβλήματα που σπερματικά περιέχονται σε αυτήν την θέση, απλά θα επισημάνω ότι αυτός ο Κρόνος ενδέχεται να δώσει στον ήδη «φορτωμένο» 3ο οίκο μια επιπρόσθετη και διαφορετική διάσταση.

Ο Άρης και ο Πλούτωνας, που βρίσκεται πάνω στην ακμή του οίκου, έχει δηλαδή μια ενισχυμένη δυναμική, μπορούν να δείξουν τόσο το καλό, όσο και το κακό τους πρόσωπο, κατ‘ επέκταση όλα τα θέματα του οίκου (επικοινωνία, αντίληψη, αδέλφια, σπουδές, ταξίδια) γίνονται «πρώτης γραμμής». Και είναι δεδομένο ότι ένας υπερφορτωμένος ενεργειακά 3ος οίκος δεν μπορεί να «χωρέσει» σε μια απλή καθημερινότητα. Το όλο σκηνικό μου θυμίζει ελέφαντα σε γκαρσονιέρα...

Γι αυτό οι γονείς της θα πρέπει να συμβάλλουν στην όσο γίνεται πιο δημιουργική αξιοποίηση του, στρέφοντας την πλανητική ενέργεια σε εφαρμογές (πχ μια ξεχωριστή τεχνική κατάρτιση, ακόμη και πολεμικές τέχνες), ικανές να «θρέψουν» τις απαιτήσεις των πλανητών και να ανοίξουν στο παιδί το δρόμο για μια ακόμη πιο εμπλουτισμένη συνέχεια.

Ανεξάρτητα πάντως με το πως θα διαχειριστεί αργότερα και η ίδια η Μαριζέτα τα υπέρ και τα κατά των δύο πλανητών, σίγουρα με τον Ήλιο της στον 3ο, το πρόσωπο που αναδεικνύεται σε καταλύτη και κεντρικό πρωταγωνιστή της ζωής της είναι ο αδελφός της.

Ζήλεια ο μπαμπάς!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved