Αστρολογικό κους-κους

Νέα, κουτσομπολιά, φήμες, μαγειρεμένα με... αστρολογική συνταγή
Παπασταύρου Λίντα
Αστρολογικό κους-κους

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerinanew1.jpg

Γιώργος Καραμίχος – Με λατρεία και σεβασμό στην τέχνη

karamixos

Ο Γιώργος Καραμίχος ξεδιπλώνει ένα - ένα ταλέντα του αναλαμβάνοντας για δεύτερη φορά να σκηνοθετήσει μία παράσταση, μετά από εκείνη του «Συμβολαιογράφου», που σημείωσε τεράστια επιτυχία. Ο λόγος για την παράσταση «Madame Flo» με τη μεγάλη κυρία του θεάτρου Αντιγόνη Βαλάκου στο ρόλο της παράφωνης αοιδού, και τον Γιώργο Χρανιώτη στο ρόλο του αφοσιωμένου ακομπανιατέρ της, Cosme McMoon.



Η παράσταση εγκαινιάζεται στις 24/11 και έχει προγραμματιστεί έως τις 24/9/2012 στο Θέατρο «Αγγέλων βήμα» στην Ομόνοια.



Ο πολυτάλαντος ηθοποιός, μεταφραστής, δάσκαλος υποκριτικής, φιλόζωος και λάτρης της τέχνης, πασχίζει ενάντια στην απρόσωπη τέχνη και τεχνική με την προτροπή του Ουρανού, στον 10ο οίκο της καριέρας του.



Σκηνοθετεί με το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα, με την Αφροδίτη να κυβερνά το μεσουράνημα και τον 5ο οίκο των χόμπι και των ενδιαφερόντων του.



Σε αυτή την Υδροχοίσια Αφροδίτη οφείλει το διαρκές ψάξιμο μέσα από την τέχνη, σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και σε σύνοδο με Δία κυβερνήτη του ωροσκόπου, που πασπαλίζει με άφθονη επιτυχία κάθε του απόπειρα.



Δείχνοντας να έχει επίγνωση των πλανητικών ευεργεσιών, αναμένεται να προσφέρει πολλά ακόμη, μέσα από το καλλιτεχνικό του boudoir.



(3/1/1974 ώρα 7.00 Βέροια)


Steve Grimmett – Ο δίδυμος ρόκερ του Βενιζέλου





om1

Οι Grim Reaper είναι μια Βρετανική heavy metal μπάντα, η οποία βρέθηκε πριν λίγες μέρες στην Ελλάδα για συναυλίες στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις. Αυτό που συνειδητοποιήθηκε όμως προφανώς από τους ακροατές, είναι πως ο τραγουδιστής της μπάντας που ακούει στο όνομα Steve Grimmett, είναι ολόιδιος με τον δικό μας politician Ευάγγελο Βενιζέλο. Και όταν λέμε ολόιδιος, το εννοούμε.



Ο Grimmett είναι Λέων με Σελήνη στους Ιχθείς και ο Βενιζέλος Αιγόκερως με Σελήνη στον Αιγόκερω. Στους χάρτες τους δεν υπάρχει κάτι τρανταχτό που να αιτιολογεί την σκανδαλώδη εξωτερική τους ομοιότητα, είναι όμως πιθανό να έχει σχέση ο ωροσκόπος τους, αλλά και τα κοινά στοιχεία φωτιάς και γης που έχουν και οι δύο στους χάρτες τους.



Αν εξαιρέσουμε τη Σελήνη στους Ιχθύες του Grimmett, (γι αυτό έγινε και καλλιτέχνης) με μεγάλη πιθανότητα να εμπλέκεται σε όψεις με Αφροδίτη, Ποσειδώνα και Πλούτωνα το υπόλοιπο ωροσκόπιο έχει έντονη παρουσία φωτιάς και γης. Το ίδιο και ο Βενιζέλος που έχει Ήλιο – Σελήνη στη γη και τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη και Άρη – Ουρανού στη φωτιά.



Η αστρολογική απόδειξη παραμένει λίγη καθότι έχουμε και ανεπαρκή στοιχεία, αλλά η ομοιότητα είναι μεγάλη, τόσο μεγάλη που μια ξανθιά περούκα θα γλίτωνε από πολλές αποδοκιμασίες, το πρόσωπο του σκληροτράχηλου πολιτικού μας.



(Steve Grimmett 19/8/1959 London (Βενιζέλος 1/1/1957 Θεσσαλονίκη).


Demi Moore - Ashton Kutcher – Με πρόδωσες και αυτό δεν το ξεχνώ





Ashton_Kutcher_Demi_Moore

Όπως είχαμε προβλέψει εδώ και ενάμισι μήνα με τις πρώτες φήμες να θέλουν το ζευγάρι να χωρίζει αλλά τίποτα να μην είναι επιβεβαιωμένο αντίθετα μάλιστα, η Demi Moore μέσα από μία λιτή ανακοίνωση δια μέσου του εκπροσώπου της, ανακοινώνει τη λήξη του γάμου τους.



Για μια Σκορπιό όμως με 4 πλανήτες στο Σκορπιό (Ήλιο, Ερμή, Αφροδίτη, Ποσειδώνα) στον 8ο οίκο, η ανατροπή των αξιών δεν είναι κάτι που ξεπερνιέται. Με τον ωροσκόπο στους Ιχθείς και τον κυβερνήτη του Ποσειδώνα στον 8ο οίκο, σε σύνοδο με Ήλιο και Αφροδίτη συγκυβερνήτη του γάμου της και τη Σελήνη σε αντίθεση, τα παραμύθια έχουν το τέλος που αφήνει η πλάνη. Ο φιλελεύθερος Υδροχόος Ashton Kutcher με Σελήνη, Ερμή και Αφροδίτη στον Υδροχόο και ωροσκόπο στους Διδύμους, αρκέστηκε στο να δηλώσει πως «Θα λατρεύει για πάντα στις στιγμές που έζησε με την Ντέμι, αλλά ο γάμος είναι ένα από τα δυσκολότερα πράγματα του κόσμου, και κάποιες φορές διαλύεται».



Η Demi Moore πειραματίστηκε με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό του, ικανοποιώντας την εκκεντρική του τάση για ασυνήθιστες εμπειρίες και μη παραδοσιακές σχέσεις. Όμως η Ουράνια ένωσή τους και η μοιραία έλξη, έχουν από καιρό μπει στην τροχιά των όψεων από διελεύσεις και προόδους, αντικαθιστώντας τον φλογερό ενθουσιασμό, με απογοητευτική αδιαφορία. Η εντονότατη φυσική έλξη τους δοκιμάζονταν από συνεχείς προκλήσεις ώσπου τελικά βρέθηκε εκτεθειμένη. Στα 49 της χρόνια έχει καταφέρει να καταξιωθεί στους βασικούς τομείς της ζωή της, γεγονός που για τον 33χρονο πρώην αγαπημένο της, ήταν ένα βάρος που μάλλον δεν επιθυμούσε πλέον να σηκώνει, χωρίς την αίσθηση της έστω και παροδικής αποχής.



(Demi Moore 11/11/1962 2.16 pm Roswell, New Mexico) (Ashton Kutcher 7/2/1978 12.30 pm Cedar Lapids,lowa)

Natalie Wood - Η μνήμη της ξαναζωντανεύει





natalie_wood

Η μυθική ηθοποιός που ξεκίνησε σαν παιδί θαύμα, σύζυγος του Robert Wagner και μητέρα των δύο παιδιών του, βρέθηκε πνιγμένη πριν από 30 χρόνια στις 29/11/1981 λίγα μέτρα μακριά από το γιοτ τους, στο νησί Καταλίνα κοντά στο Los Angeles.



30 χρόνια αργότερα η αστυνομία του Los Angeles αποφάσισε να ανοίξει ξανά την υπόθεση, λέγοντας ότι υπάρχουν νέα στοιχεία.



Εκείνη τη νύχτα μετά από ένα ξέφρενο πάρτι στο γιοτ και κατόπιν διαπληκτισμού μεταξύ εκείνης, του Wagner και του φίλου τους ηθοποιού Christopher Walken, τον οποίο ζήλευε θανάσιμα ο Wagner, εκείνη αποχώρησε έχοντας πιει 7-8 ποτήρια κρασί.



Λίγο αργότερα βρέθηκε η βάρκα λυμένη και ακούστηκε να καλεί σε βοήθεια.



Κάποιες καθησυχαστικές αντρικές φωνές ακούστηκαν σύμφωνα με καταθέσεις διπλανών γιοτ και έπειτα από λίγο βρέθηκε νεκρή. Ακόμα δεν γνωρίζουμε αν δολοφονήθηκε ή αν το κρασί που είχε πιει, επέδρασε θανάσιμα για κάποιο λόγο στην πτώση της στο νερό.



Η Natalie Wood γεννήθηκε με σύνοδο Ήλιου – Άρη – Πλούτωνα στο μεσουράνημα στον Καρκίνο σε τετράγωνο με τη Σελήνη κυβερνήτη του μεσουρανήματος. Οι όψεις είναι ενδεικτικές για το θάνατό της και μάλιστα στο νερό, ενώ η παρουσία του Ουρανού σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό στον 8ο οίκο του θανάτου, σηματοδοτεί τον αιφνίδιο και μοιραίο τρόπο.



Μια γυναίκα με ροπή στις καταχρήσεις, στους παθιασμένους έρωτες και στην αυτοκαταστροφή.



Ωστόσο 30 χρόνια αργότερα η υπόθεση απασχολεί ξανά αστυνομία και τύπο.



Οι διελαύνοντες Δίας και Κρόνος τετραγωνίζουν την τριπλή σύνοδο στον Καρκίνο καταδεικνύοντας την πρόθεση απονομής δικαιοσύνης και η Σελήνη της ηλιακής επιστροφής της ρίχνει φως τριγωνίζοντας την ίδια σύνοδο, που συνέβαλε στο θάνατό της.



Τυχαίο; Δεν νομίζω!



(20/7/1938 11.16 am San Francisco, CA)



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved