Αστρολογικό κους-κους

Νέα, κουτσομπολιά, φήμες, μαγειρεμένα με... αστρολογική συνταγή
Παπασταύρου Λίντα
Αστρολογικό κους-κους

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerinanew1.jpg

Bradley Cooper – Ο πιο sexy άνδρας για το 2011

bradley_cooper

Ο Bradley Cooper αναδείχθηκε ως ο «πιο σέξι άνδρας του κόσμου» για το 2011 από το αμερικανικό περιοδικό των celebrities, «People».

Ο κάπως ψυχρός Αιγόκερως με σύνοδο Ερμή – Αφροδίτης στον Αιγόκερω, ξέρει να πλασάρεται αισθητικά και να διακρίνεται μέσα από το φιλόδοξο status που διατηρεί.

Με τη σύνοδο Άρη – Ποσειδώνα σε τετράγωνο με Δία, εμπλέκεται στα καλλιτεχνικά δρώμενα με αρκετή δόση ανταγωνισμού και επιμονής.

Ωστόσο η κατάκτηση αυτού του τίτλου, συγκεκριμένα του «Sexiest Man Alive» έχει τη φήμη του γρουσούζικου, την οποία πολλοί προκάτοχοί του έχουν επιβεβαιώσει με πολλά δεινά.

Ο πρώην σύντροφος των Renee Zellweger και Jennifer Lopez φαίνεται ως τώρα πως δεν είναι τόσο άτυχος από την ακριβή αντίθεση Ήλιου – Κρόνου στον Αιγόκερω (και πιθανή συμμετοχή της Σελήνης σε ταυ-τετράγωνο).

Ευχόμαστε η παρουσία του διελαύνοντα Κρόνου στο Ζυγό, που ενεργοποιεί αυτήν την όψη, να συνεχίσει να τον καθιερώνει χωρίς ο ίδιος να συνεχίσει τη δυσοίωνη πλευρά του sexy τίτλου του.

Σοφία Αλιμπέρτη – Μια Ιχθύς ταξιδεύει τις υπηρεσίες της

alimperth

Τα τελευταία χρόνια η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια απέχει από τη showbiz, που κατέκτησε από πολύ μικρή και αφοσιώθηκε σε ότι την κάνει να αισθάνεται πραγματικά όμορφα. Έτσι λοιπόν μαζί με την ομάδα του Αιγαίου επισκέπτεται τα νησιά της άγονης γραμμής προσφέροντας φροντίδα σε όσους την έχουν ανάγκη.

Οι κακές γλώσσες βέβαια λένε πως σε αυτό συνέβαλε η μη ζήτησή της από τα κανάλια και τις παραγωγές, ενώ μέχρι πέρσι προσπαθούσε εναγωνίως για μια θέση στο «dancing with the stars» του Ant-1. Όπως και να ’χει, το Ιχθυακό της στοιχείο μαζί με την προτροπή του Δία στους Ιχθείς, συνάντησε τις θάλασσες της προσφοράς παραβλέποντας τις καθιερωμένες της ζήτησης.

Με τον Ήλιο της σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, διαθέτει θέληση και αντοχή στο να διακρίνει και να λύσει τα προβλήματα των άλλων μέσα από τον ιδεαλισμό, τη συμπόνια και το δημοφιλές προφίλ που έχει χτίσει.

Στην ευσυνείδητη και ευρηματική εικόνα που της χαρίζει η σύνοδος Ερμή – Κρόνου στον Υδροχόο ποντάρει μάλλον πολλά, μέχρι τη στιγμή που η αλμύρα θα την κάνει να αναζητήσει ξανά μια πιο στεγνή και ζεστή παραμονή, έχοντας ξοφλήσει πλέον το εθελοντικό της χρέος.

Αλέξης Γεωργούλης – Hello Hollywood!

georgoulis

Άκουσε το σενάριο και δέχτηκε αμέσως τον χαρακτηριστικό ρόλο στην ταινία «Green Story» που έχει ως θέμα της έναν Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία. Ο ρόλος δεν είναι πρωταγωνιστικός, αλλά η ευκαιρία είναι.

Θα υποδυθεί τον «Βαν Βλαχάκη» που τη δεκαετία του ’50 έφυγε από την Κρήτη και πήγε στην Αμερική, προκειμένου να μεγαλουργήσει δημιουργώντας μια δική του επιχείρηση που παράγει οικολογικά προϊόντα.

Ένα μεγάλο βήμα για έναν Έλληνα ηθοποιό μέσα από το σενάριο και τη σκηνοθεσία του Νίκα Αγιασβίλι. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν πριν από λίγες μέρες στο Los Angeles και θα συνεχιστούν στο Σικάγο και την Κρήτη.

Ο πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης σαν Ζυγός με 5 πλανήτες στο Ζυγό και σύνοδο Ήλιου – Αφροδίτης – Πλούτωνα και σύνοδο Ήλιου – Άρη σε τετράγωνο με Κρόνο, δοκιμάζει την τύχη του βάζοντας ένα γενναίο στοίχημα με τον εαυτό του. Η Σελήνη από τους Διδύμους σε τρίγωνο με όλους τους προαναφερθέντες πλανήτες γίνεται ο καλύτερος χορηγός επικοινωνίας αυτής της προσπάθειας, ενώ η αντίθεσή της με τον γωνιακό ισχυρό Ποσειδώνα έρχεται να υπενθυμίσει τις τάσεις φυγής από τα τετριμμένα.

Ο ωροσκόπος του στο Σκορπιό μαζί με τις όψεις του κυβερνήτη Πλούτωνα με τον κυβερνήτη του Ήλιου του, αφήνει μια αίσθηση πως και αυτή τη φορά, θα καταφέρει να μαγνητίσει με την ερμηνεία του.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved