Ζενεβιέβ Μαζαρί: Έτσι εξηγείται αστρολογικά το γιατί λατρεύεις να την μισείς

Παραδέξου το! Ακόμα κι αν δεν έχεις δει ούτε ένα επεισόδιο του GNTM, έχεις ακούσει για εκείνη και σου έχει τραβήξει την προσοχή

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Έτσι εξηγείται αστρολογικά το γιατί λατρεύεις να την μισείς

Και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι. Με τις θανατηφόρες ατάκες και την κριτική της, τόσο πέρσι όσο και φέτος, κλέβει τις εντυπώσεις! Για μια ακόμα χρονιά η Ζενεβιέβ Μαζαρί (το πραγματικό της επώνυμο είναι Μάντζαρη) είναι το πρόσωπο του GNTM. Απασχολεί περισσότερο από τους κριτές του ριάλιτι μόδας και ας μην έχει τόσο μεγάλο ρόλο στο όλο project. Κινείται πιο πολύ backstage, όμως παρ’ όλα αυτά, οι τηλεθεατές κρέμονται από τα χείλη της για να ακούσουν μια ατάκα (που μεταξύ μας θα γίνει meme στη στιγμή).

Ποιος μπορεί να ξεχάσει άλλωστε την επική φράση: «Αγάπη, αυτά τα παπούτσια, μόνο αν θα πας πίστα να ρίξεις γαρύφαλλο!» και τις παρατηρήσεις της για το στήσιμο και το ντύσιμο των διαγωνιζόμενων κοριτσιών του Next Top Model.

Η συμπεριφορά της Ζενεβιέβ έχει εξήγηση πάντως. Και δεν ευθύνεται μόνο το ζώδιό της. Παίζει μεγάλο ρόλο το σύνολο του ωροσκοπίου της. Τι εννοούμε με αυτό; Η art director του GNTM είναι Καρκίνος με ωροσκόπο Παρθένο. Και όταν ακούς Παρθένο αντιλαμβάνεσαι αμέσως από πού προκύπτει η τελειομανία της, το καυστικό της χιούμορ, η συνεχόμενη κριτική, το ανικανοποίητο του χαρακτήρα της και φυσικά η απαίτηση για την τελειότητα.

Με μια πρώτη ματιά πάντως, Καρκίνο δεν θα την έκανες. Και αυτό, λόγω της εκκεντρικής της παρουσίας, του χιούμορ (ενίοτε κι αυτοσαρκασμού), του δυναμισμού της, που σε συνδυασμό με την αυστηρότητα και την σκληρότητα (την λες και bitch), σίγουρα δεν παραπέμπουν σε μια ευαίσθητη και χαμηλών τόνων Καρκίνα. Αυτό το πρόσωπο μπορεί να το βγάζει στην οικογένειά της.

Αυτό που την έκανε να ξεχωρίσει και να τραβήξει τους προβολείς πάνω της είναι η Σελήνη που έχει στον Λέοντα (δεν ξεχνιέται το animal printed φόρεμα που έκανε τους πάντες να αναρωτιούνται ποια είναι και να αρχίσουν να ψάχνουν περισσότερες πληροφορίες για αυτήν).

Αν προσθέσουμε και την ευστροφία του Ερμή στους Διδύμους και την Αφροδίτη της στην Παρθένο, τότε καταλαβαίνουμε γιατί τσακίζει κόκκαλα η γλώσσα της και ναι μεν τα σχόλιά της είναι σκληρά, όμως είναι εύστοχα.

Έχει και έναν Άρη στον Ταύρο, ο οποίος δεν φημίζεται για την διπλωματία του και το τακτ. Λέει αυτό που σκέφτεται χωρίς να το φιλτράρει και όποιον πάρει ο Χάρος. Όλα αυτά λοιπόν τα στοιχεία του ωροσκοπίου της εξηγούν ακριβώς το γιατί ο κόσμος λατρεύει να την μισεί.

Διάβασε επίσης: Βίκυ Καγιά: Ένα ακόμη άλμα προς την επιτυχία

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved