Νίνα Λοτσάρη – Γέννησε το δεύτερο κοριτσάκι της

Η μικρή χτύπησε την κοιλιά της μαμάς της 6 ημέρες νωρίτερα
Παπασταύρου Λίντα
Νίνα Λοτσάρη – Γέννησε το δεύτερο κοριτσάκι της

από την Κατερίνα Σαλωνίκη



katerinanew1.jpg


Η εντυπωσιακή ερμηνεύτρια Νίνα Λοτσάρη που τα τελευταία χρόνια ανεβαίνει τα σκαλιά της επιτυχίας μέρα με τη μέρα, έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της. Μαζί με τον ευτυχή μπαμπά Κωνσταντίνο Σκορδάλη, συμπληρώνει σχεδόν 10 χρόνια ευτυχίας και κοινής πορείας, αφού εκτός από σύζυγός της είναι και μάνατζέρ της.

Η μικρή χτύπησε την κοιλιά της μαμάς της 6 ημέρες νωρίτερα από την προγραμματισμένη στιγμή της καισαρικής, ερχόμενη στον κόσμο στις 29/10 στις 5.00 το πρωί. Πλέον η πρώτη κόρη της Νίνας και του Κωνσταντίνου Νεφέλη – Δέσποινα, θα έχει συντροφιά την αδερφή της, όταν μαμά και μπαμπάς θα γυρίσουν στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, που είναι πολλές και γεμάτες εκπλήξεις.

Η Νίνα Λοτσάρη πέρα από μια επιβλητική Λιονταρίνα με ωροσκόπο Αιγόκερω και την καλλιτεχνική φλέβα της Σελήνης στο Ζυγό, είναι μια προσωπικότητα που δεν αφήνει στον εαυτό της περιθώρια κατάπτωσης, σε οποιονδήποτε τομέα.

Επιλέγοντας πάντα τις καλύτερες συνεργασίες με τον Ήλιο στον 7ο οίκο σε εξάγωνο με Πλούτωνα κυβερνήτη του μεσουρανήματος, αλλά και με την εκρηκτική σύνοδο Σελήνης – Ουρανού που την ανταμείβει με πληθωρική αναγνώριση, θα είναι σύντομα έτοιμη να ξαναγυρίσει στη θεατρική λάμψη.

erwfili_lotsari

Η μικρή που πιθανότατα θα έχει το όνομα Ερωφίλη, είναι Σκορπιός με Σελήνη στον Τοξότη και ωροσκόπο Ζυγό και με βάση την θέση και τις όψεις της Αφροδίτης της στον Σκορπιό δεν θα μπορούσε τουλάχιστον αστρολογικά, να μην εκφράζει απόλυτα το όνομά της.

Με τον Ποσειδώνα στον 5ο οίκο έχει όλα τα εφόδια να μπουσουλάει από μικρή στα σανίδια, ενώ το Ταυ- τετράγωνο με Άρη και Αφροδίτη (κυβερνήτη του ωροσκόπου και του 8ου οίκου) μπορεί να βρει μια ιδανική διέξοδο, στις διάφορες εξαρτήσεις και εξιδανικεύσεις, που θα την περιβάλλουν.

Κορίτσι προορισμένο να έχει υποστηρίξεις στην ζωή της (ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Δία) και δη οικονομικές, καλείται επίσης να ξεχωρίσει με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο υλοποιώντας τις επιταγές του Ουρανού και του Πλούτωνα.

Το στοίχημα είναι μεγάλο όσο και προκλητικό, αφού ο εξ ίσου ισχυρός Κρόνος κινείται ακριβώς στην αντίθετη κατεύθυνση, διαστέλλοντας τις αντιφάσεις ανάμεσα στα «πρέπει» και τις έντονες προσωπικές επιθυμίες της.

Το τρίγωνο της Σελήνης και του Ουρανού της με τον Ήλιο της μαμάς της, η Σελήνη της σε ακριβέστατη σύνοδο με τον Ποσειδώνα της και η σύνοδος του Άρη στο Λέοντα, δείχνουν το θαυμασμό προς τη μητέρα της, αλλά και μία τάση να ακολουθήσει την καλλιτεχνική της φλέβα.

Στα βήματα λοιπόν της μαμάς της φαίνεται να οδεύει η μικρή, η οποία ευχόμαστε να τους ζήσει μέσα σε ένα διαρκές ευτυχισμένο και δημιουργικό, οικογενειακό περιβάλλον.

Για να έχετε συνεχόμενη ενημέρωση στα καινούργια αστρολογικά άρθρα της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Astrology πατώντας ΕΔΩ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved