Madonna

Λέαινα με ωροσκόπο και Σελήνη στην Παρθένο, προσπάθησε να αναπληρώσει τα τραύματα της παιδικής της ηλικίας
Παπασταύρου Λίντα
Madonna

Από το Γ. Ριζόπουλο



Λέαινα με ωροσκόπο και Σελήνη στην Παρθένο, προσπάθησε να αναπληρώσει τα τραύματα της παιδικής της ηλικίας (ο Κρόνος στον 4ο οίκο, σε τετράγωνο με τον Ήλιο ως αστρικός) με αυτό που το ωροσκόπιο της, της έδωσε πλουσιοπάροχα: Τη διαφορετικότητα.
Αισθανόμενη ουσιαστικά μόνη και εξαιρετικά ανασφαλής, άρχισε να καλλιεργεί από νωρίς τον προσωπικό της μύθο. Και δεν ήταν μόνον ο Ήλιος στο Λέοντα που την έκανε να «καβαλήσει» το καλάμι, ούτε καν η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο.
Ο εξαιρετικά ενεργός Ουρανός (σε τετράγωνο με τον Άρη στον Ταύρο, σύνοδο με τον αστρικό Ερμή και τον αστρικό Ωροσκόπο) την ώθησε στην προκλητικότητα, γνωρίζοντας ενδόμυχα ότι η ...επανάσταση στην πράξη θα μπορούσε να είναι ένα από τα κλειδιά της επιτυχίας της.

Το άλλο ήταν αναμφισβήτητα η τελειομανία και η επαγγελματική της ευσυνειδησία, μια πολύτιμη «προίκα» της Σελήνης και του ωροσκόπου της.

Το «άστρο» της Μαντόνα έλαμψε εξ αιτίας της πλουσιοπάροχης συμβολής όλων των δεικτών που σχετίζονται με το δίπολο «πλούσιος και διάσημος». Ο Δίας σε όψεις με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα συνέβαλε αποφασιστικά τόσο στην ευόδωση των προσπαθειών της όσο και στη multi-καλλιτεχνική δράση της. Και η Δήμητρα στον 1ο οίκο σε σύνοδο με τη Σελήνη, τον Ωροσκόπο και τον Ήλιο της (ως αστρική) ήταν εκείνη που έδωσε το τελικό ΟΚ για την ...πέραν του φυσιολογικού διεθνή αναγνώριση της.

Ο Ποσειδώνας στον 3ο οίκο σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον αστρικό Ήλιο την έστρεψε στο τραγούδι και όπως κάθε Λέων που ...σέβεται τον εαυτό του, αξιοποίησε στο έπακρο την παρουσία της επί σκηνής. Μάλιστα η «αντικριστή» θέση του Ποσειδώνα σε σχέση με το αστρικό Μεσουράνημα και τον αστρικό Άρη, φαίνεται ότι ...δούλεψε μια χαρά. Αν μη τι άλλο οι δύο πλανήτες συνδέονται άμεσα με το χορό και κάθε δυναμική μορφή καλλιτεχνικής έκφρασης.
Παράλληλα η παρουσία της ...Ποσειδωνιασμένης Αφροδίτης στον 11ο οίκο την ώθησε να εκφράσει τη δεδομένη αγάπη της στα παιδιά με υιοθεσίες άπορων και φτωχών ορφανών.

Από την ιδιοσυναστρία φαίνεται η υπεροχή της Μαντόνα στο δημιουργικό τομέα, αφού καλείται να συνθέσει και να υλοποιήσει όλες τις ...πιθανές εφαρμογές.
Ο Ήλιος της σχηματίζει κύριες όψεις με την Αφροδίτη, τον Άρη, το Δία, τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα εμπλουτίζοντας ουσιαστικά τις δυνατότητες του και βοηθώντας την να έχει ανταπόκριση σε ένα πολυπληθές target group.
Με τον ίδιο τρόπο προκύπτει και το τεράστιο ενεργειακό αποθεματικό που έχει στη διάθεση της, κυρίως μέσω του αστρικού Άρη (αντίθεση με το Δία και τρίγωνο με τον Ήλιο).

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved