Lady D

Στο ωροσκόπιο της που είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε επιρροές ξεχωρίζουν ο γωνιακός Ποσειδώνας
Παπασταύρου Λίντα
Lady D

Γ. Ριζόπουλος



Στο ωροσκόπιο της που είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε επιρροές ξεχωρίζουν ο γωνιακός Ποσειδώνας-ενδεικτικός του φιλανθρωπικού της έργου αλλά και μια «τυπική» ένδειξη για τα μέλη βασιλικών οικογενειών-και το τ-τετράγωνο Σελήνης-Αφροδίτης-Ουρανού, ένας σχηματισμός που σίγουρα έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική ζωή της Lady D.
Η ίδια με τις ...ευλογίες του Κρόνου είχε ανατραφεί με όλους τους ηθικούς κανόνες (είναι γνωστό ότι ο Κάρολος την επέλεξε ως σύζυγο επειδή ήταν παρθένα) και έτσι δυσκολευόταν να λειτουργήσει στην πράξη τα ανατρεπτικά στοιχεία που επαγγέλονταν οι «σκληρές» όψεις του Ουρανού με τους δύο κυριότερους συναισθηματικούς δείκτες του χάρτη της. Έτσι στην πρώτη φάση βίωσε το σοκ ως παθούσα, υπομένοντας όχι μόνον τα ...τσιλημπουρδήματα του συζύγου της αλλά και τα σκωπτικά σχόλια των «παρατρεχάμενων» του Μπάκιγχαμ.

Φυσικά, στο γάμο της έπαιξαν ρόλο και οι πλανήτες που φιλοξενούνται στον άξονα 1ου-7ου οίκου, με τις ίδιο-συναστριακές ενδείξεις μάλιστα να ...βγάζουν μάτι: Η αντίθεση του Ήλιου και του Ερμή με τον αστρικό Δία επισημαίνει τα υλικά και τα κοινωνικά πλεονεκτήματα που απέκτησε σαν μέλος της βασιλικής οικογένειας, ενώ η αντίθεση με τον αστρικό Κρόνο «φωτογραφίζει» την κρίση και τα δύσκολα χρόνια που πέρασε ως ...πιστή Πηνελόπη.

Η σύνδεση της αστρικής Σελήνης και της αστρικής Αφροδίτης με τον Κρόνο συνέβαλε στα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπισε πριν και κατά τη διάρκεια του γάμου της, ωστόσο σε αυτό το θέμα ο πρωταγωνιστής ήταν μάλλον ο «φορτωμένος» 8ος οίκος. Η ...παλιοπαρέα Άρη Ουρανού και Πλούτωνα δεν είναι και ότι καλύτερο για μια ισορροπημένη ψυχική ζωή. Το τ-τετράγωνο μάλιστα του αστρικού Άρη με τη Δήμητρα και τον Ποσειδώνα ήταν η κύρια αιτία για το χωρισμό των γονέων της και τις ψυχοσωματικές του επιπτώσεις.

Όταν βέβαια ο διελαύνων Ουρανός βρέθηκε στον 1ο οίκο του ωροσκοπίου της και η κατάσταση ξεκαθάρισε μπήκε κι εκείνη στον ...μαγικό κόσμο του πλανήτη, αλλάζοντας δραστικά στυλ και νοοτροπία. Η γωνιακή Δήμητρα τη βοήθησε να κερδίσει το κοινό, που έβλεπε στο πρόσωπο της ένα ευαίσθητο «δικό του» παιδί.

Ύστερα από την πενταετή σχέση της με τον James Hewitt, ακολούθησε μια ακόμη με τον καρδιοχειρουργό-και Ταύρο-Hasnat Khan για να κλείσει ο κύκλος-των σχέσεων και της ζωής της-με τον Κριό Dodi Al Fayed
Ο τραγικός θάνατος της στο Παρίσι στις 31/8/97 σηματοδοτήθηκε από τις αντιθέσεις του Άρη και του αστρικού Πλούτωνα με τη γενέθλια Δήμητρα αλλά και την αντίθεση της τελευταίας με τον γενέθλιο Πλούτωνα. Και βέβαια, η επίμονη συμμετοχή αυτού του ...υποχθόνιου τύπου, υποδηλώνει ότι μπορεί να έχουν δίκιο όσοι είδαν πίσω από την τραγωδία τα «μακριά δάκτυλα» των μυστικών υπηρεσιών.
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved