Nicolas Sarkozy – Carla Bruni: με ροζ χαμόγελα

Η μικρή όπως όλα δείχνουν θα φέρει γούρι στους γονείς της
Παπασταύρου Λίντα
Nicolas Sarkozy – Carla Bruni: με ροζ χαμόγελα

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerina

Λίγο μετά τις 7.00 το απόγευμα χθες 19/10/2011, η Carla Bruni γέννησε το κοριτσάκι της, που γέμισε για πρώτη φορά με ροζ χρώμα, τα παιδικά δωμάτια των σπιτιών των γονιών της.

Η Carla Bruni έχει ένα γιο 10 ετών και ο ευτυχής μπαμπάς Sarkozy έχει τρεις γιους, από δύο προηγούμενους γάμους.

Η 44χρονη Carla που στην Ηλιακή της επιστροφή δέχεται το πέρασμα του Δία από τον 5ο οίκο της (εγκυμοσύνη), αιφνιδίασε τον 56χρονο σύντροφό της, που ο κυβερνήτης του 5ου οίκου του Ουρανός, δέχεται το τετράγωνο του Δία, ενώ θα ακολουθήσει το εξάγωνο του Δία, με τη σύνοδο Δία – Ουρανού στο μεσουράνημα.

Εκτός λοιπόν από την οικογενειακή επέκταση του ζευγαριού, επεκτείνεται και η φήμη του Προέδρου, που σημειωτέον είναι η πρώτη φορά που γίνεται πατέρας, εν ενεργεία Πρόεδρος της Γαλλίας.

Όσο για την όμορφη μαμά, η είσοδος του Δία στον Ταύρο για έναν χρόνο, θα τριγωνίσει τους Ήλιο, Σελήνη, Δία, Ουρανό και Πλούτωνα με τον Πλούτωνα να κυβερνά τον 5ο της οίκο.

Η μικρή που όπως όλα δείχνουν θα φέρει γούρι στους γονείς της, είναι Ζυγός με ωροσκόπο Ταύρο και Σελήνη στον Καρκίνο.

Η Σελήνη της βρίσκεται στον 10ο οίκο της καριέρας του πατέρα της, σε σύνοδο με τον Δία και τον Ουρανό του, σε σύνοδο με τον ωροσκόπο της μητέρας της και σε εξάγωνο με τη Σελήνη της και τον Πλούτωνα της, ενώ στο δικό της ωροσκόπιο, βρίσκεται στον 4ο οίκο της οικογένειας.

baby_girl

Η γέννηση της θα παίξει ένα ρόλο στις ζωές των γονιών της πέρα από τον παραδοσιακό, ανεβάζοντας τη δημοτικότητα των ήδη δημοφιλών γονιών της.

Η σύνοδος Ήλιου – Κρόνου σε τετράγωνο με τη Σελήνη της, είναι μια όψη που καλείται να διαχειριστεί προσεκτικά στη ζωή της, αφού ο Κρόνος κυβερνά το μεσουράνημα, η Σελήνη τον 4ο οίκο της οικογένειας και ο Ήλιος τον 5ο οίκο της μελλοντικής της ζωής.

Εξαρτημένη από τις δραστηριότητες και τη φήμη των γονιών της, η μικρή θα αποτελέσει με κάποιο τρόπο μια συνέχειά τους, ενώ η γέννησή της έρχεται σε μια καθοριστική στιγμή, στις πολιτικά βεβαρημένες καταστάσεις, που συμμετέχει ο πατέρας της.

H μικρή όμως διαθέτει επίσης μια άλλη ενδεικτικότατη όψη, που είναι η σύνοδος του Δία με τον ωροσκόπο και το τρίγωνο Δία – Πλούτωνα, με τον Πλούτωνα οικοθετημένο στον 9ο οίκο, που κυβερνά ο Δίας.

Η συγκρατημένη φύση της συνόδου Ήλιου – Κρόνου, γίνεται μια συνειδητοποιημένη γενναιοδωρία, μέσα από μια πληθωρική προσωπικότητα και πάνω απ’ όλα τυχερή.

Το κυνήγι της εξουσίας με το χάρισμα να ελέγχει απόλυτα τις διαδικασίες προς την κορυφή, θα την αναδείξουν προς εκείνη την κατεύθυνση που θα επιλέξει.

Εμπεριέχοντας αρκετό καλλιτεχνικό στοιχείο κάτω από την επιρροή του τριγώνου του Πλούτωνα με τον ωροσκόπο, δεν αποκλείεται η μαμά Carla, να δελεάσει τα σχέδια της κορούλας της. Να τους ζήσει.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved