Χρηστίδου feat Φερεντίνος - Πανηγυρικό και ...ομιχλώδες «Πρωινό»

Στο «ντέρμπι» ΑΝΤ1 - Mega, ο «άσος» είναι ...άχαστος!
Παπασταύρου Λίντα
Χρηστίδου feat Φερεντίνος - Πανηγυρικό και ...ομιχλώδες «Πρωινό»

από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Μας ...μπέρδεψε ο ΑΝΤ1 με την καινοτομία του σπονδυλωτού «Πρωινού» του. Γιατί σαν εκπομπή ξεκίνησε στις 7:00 αλλά η εμφάνιση στο πλατό της Σίσσυς Χρηστίδου και του Γιώργου Φερεντίνου έγινε στις 10:09. Και το ερώτημα βέβαια είναι το ποιά ώρα να χρησιμοποιήσουμε ως κριτήριο για μια εκτίμηση της πορείας της εκπομπής, από την στιγμή που το ενδιαφέρον μας επικεντρώνεται όχι τόσο στον Γιώργο Παπαδάκη αλλά στο φρέσκο δίδυμο που θα ανταγωνιστεί το «Πρωινό» της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα.

Και στις δύο περιπτώσεις, η θέση της Σελήνης στους Διδύμους και η αντίθεση του Δία με τον Ερμή είναι τα αστρολογικά «όπλα» στην μάχη της τηλεθέασης, ωστόσο είναι τελείως διαφορετικός ένας Ωροσκόπος στον Ζυγό με τον Κρόνο να βρίσκεται στον 1ο οίκο, από εκείνον στον Σκορπιό, με μια εντελώς διαφορετική διάταξη των πλανητών στους οίκους.

Η Δήμητρα πάντως -απαραίτητο συστατικό σε κάθε δημοσιογραφική ή ψυχαγωγική εκπομπή- είναι «παρούσα» και στις δύο περιπτώσεις, στις 7.00 κάνοντας αντίθεση με τον αστρικό Ωροσκόπο και στις 10:09 σε τετράγωνο με τον τροπικό Ωροσκόπο. Ακόμη το τετράγωνο της με την Σελήνη είναι σε θέση να ...σπάσει το κοντέρ της τηλεθέασης. Από αυτήν την άποψη οι βασικές προϋποθέσεις για να έρθουν τα «καλά νούμερα» υπάρχουν και μένει να δούμε τα επιμέρους στοιχεία.

Με βάση τις όψεις της ημέρας, η γενική εικόνα είναι αρκετά πιο θετική, συγκρινόμενη με την πρεμιέρα του «Πρωινού» του Mega.

Αν μάλιστα πάρουμε σαν «αρχή» τις 7:00, υπάρχει το κραυγαλέο πλεονέκτημα της παρουσίας της αστρικής Αφροδίτης ακριβώς επάνω στον Ωροσκόπο της εκπομπής, με τον Δία απέναντι να αβαντάρει ασύστολα! Και νομίζω πως ο σπονδυλωτός χαρακτήρας του «Πρωινού» με τις διαφορετικές ενότητες, όχι μόνον ταιριάζει άψογα στις προδιαγραφές του Ζυγού αλλά αποτυπώνεται και στον πολυσύνθετο άξονα 1ου-7ου οίκου, ο οποίος πρακτικά ορίζει και την «προσωπικότητα» της εκπομπής: Ο Κρόνος «αναλαμβάνει» το σοβαρό δημοσιογραφικό-ειδησεογραφικό κομμάτι με τον «παππού» Γιώργο Παπαδάκη να τον εκπροσωπεί, ενώ ο Δίας, ο Ερμής και η Αφροδίτη τις πιο life style πλευρές, θα έλεγα μάλιστα με μια δόση υπερβολής.

Τους συντελεστές της εκπομπής -και τον ΑΝΤ1 φυσικά- συμφέρει να «μετρήσει» αυτή η ώρα, συνολικά και για τις τέσσερις ενότητες, αφού έτσι θα κερδίσει και με διαφορά την «μάχη» της πρωινής ζώνης.

Αν τώρα, παρ’ελπίδα «μετρήσει» η 10:09, τα πλεονεκτήματα δεν είναι τόσο κραυγαλέα και πάλι όμως εκτιμώ πως στο «ντέρμπι» ΑΝΤ1 - Mega, ο «άσος» είναι ...άχαστος!

prwino_Ant1


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved