Ρουβάς junior - Ένας σταρ με ...αναστολή!

Με καισαρική ήρθε επιτέλους στον κόσμο ο υιός
Παπασταύρου Λίντα
Ρουβάς junior - Ένας σταρ με ...αναστολή!

από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Χαρές και πανηγύρια για την Κάτια Ζυγούλη και τον Σάκη Ρουβά, που είδαν τον Κρόνο να επισφραγίζει την σχέση τους με την έλευση του γιου τους. Γιατί όπως είχα γράψει και σε παλαιότερο άρθρο μου, ο Κρόνος είναι αυτήν την περίοδο ο «γενικός δερβέναγας» στις ζωές των δύο πρωταγωνιστών της show biz, την Καρκίνο Κάτια και τον Αιγόκερω Σάκη.

Ο πλανήτης της δικαίωσης αλλά και των περιορισμών είναι αλήθεια πως ταλαιπώρησε αρκετά την Κάτια Ζυγούλη που σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες ...ξεκίνησε να γεννάει από την Παρασκευή το βράδυ και βασανίστηκε αρκετές ώρες μέχρι τις 11:15 το πρωί του Σαββάτου, όταν με καισαρική ήρθε επιτέλους στον κόσμο ο υιός!

Και φυσικά ο Κρόνος σε σύνοδο με τον Ήλιο σφράγισε επίσης και την προσωπικότητα του Ρουβά junior, ο οποίος από αυτήν την άποψη ως χαρακτήρας αναμένεται να είναι... τύπος και υπογραμμός!

Με τον Ωροσκόπο του στον Τοξότη και τον Ουρανό στον 4ο οίκο του ωροσκοπίου του προβλέπεται επίσης να ταξιδέψει πολύ και να ζήσει στο εξωτερικό για ένα σημαντικό διάστημα της ζωής του.


rouvas_junior

Η Δήμητρα στην ακμή του 4ου οίκου φωτογραφίζει ένα καλλιτεχνικό οικογενειακό περιβάλλον, διανθισμένο μάλιστα με την λάμψη των celebrities γονιών του. Εφαλτήριο και για μια δική του καριέρα στην show biz η Δήμητρα έχει ωστόσο να «αντιμετωπίσει» την αυστηρότητα και την λεπτολογία του Κρόνου, που όσο να ’ναι θα φορτώσει το παιδί με -συχνά αχρείαστη- ανασφάλεια, καθυστερώντας χρονικά την εξέλιξη του. Η αναζήτηση της ποιότητας και ο επαγγελματισμός ενδέχεται να εκφραστούν και σε άλλους χώρους πλην του καλλιτεχνικού, αφού τόσο ο Κρόνος στο Ζυγό, όσο και η γωνιακή Δήμητρα έχουν ...βλέψεις σε συλλογικές προσπάθειες και ιδιαίτερα στην πολιτική!

Βέβαια, κόντρα στην υπευθυνότητα, ή τα ενοχικά-στερητικά σύνδρομα του Κρόνου, ήρθαν να ευλογήσουν το νεογέννητο με το μαγικό τους ραβδάκι, δύο καλές νεράιδες που πρακτικά όρισαν στην πράξη μια «μοίρα» στρωμένη με πλεονεκτήματα και υποστηρίξεις.

Οι «κρυφές» αντιθέσεις του αστρικού Ωροσκόπου και του αστρικού Μεσουρανήματος με τον Δία και τον Ποσειδώνα αντίστοιχα είναι μετά βεβαιότητας οι πιο αντιπροσωπευτικές όψεις για ένα παιδί που οι γονείς του είναι πασίγνωστοι καλλιτέχνες και επιπλέον ορίζουν σε μεγάλο βαθμό και το μέλλον του.

Η Σελήνη στον Ταύρο συμμετέχει κι αυτή στο όλο σχήμα διευρύνοντας ακόμη περισσότερο την πρόσβαση στο κοινό αλλά και την καλλιτεχνική παράδοση ή τις ανθρωπιστικές αρχές που εισπράττει -άμεσα- από την μητέρα του (η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα).

Με γνώμονα την ειδοποιό διαφορά ανάμεσα στις τροπικές και τις αστρικές πλανητικές θέσεις (οι πρώτες αναφέρονται άμεσα στον χαρακτήρα του ατόμου και οι δεύτερες σε γεγονότα ή καταστάσεις), φαίνεται πως έχουμε να κάνουμε με ένα τυχερό μεν παιδί, που όμως θα προσπαθήσει από χαρακτήρα να ...δυσκολέψει όσον το δυνατόν περισσότερο τη ζωή του, βάζοντας πολύ ψηλά τον πήχη.

Όσον αφορά δε τους υπόλοιπους πλανήτες, σίγουρα ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στην Αφροδίτη στο Σκορπιό (σε αντίθεση με τον Δία) που κάτω από διαφορετικές συνθήκες θα μπορούσε πολύ εύκολα να «χαλάσει» το χαρακτήρα του παιδιού, μέσα από τις «πλατιές λεωφόρους» των εύκολων ...πειρασμών.

Είναι πολύ δύσκολο όμως να «περάσει» μια τέτοια τάση από τα «φίλτρα» του Κρόνου και το πιο πιθανό για τον Ρουβά junior είναι να βιώσει τέτοιες καταστάσεις μέσα από τις σχέσεις του. Εξ άλλου τι νόημα θα είχε ένας ισχυρός Κρόνος στον άξονα των σχέσεων (11ος-5ος) αν δεν «φορτωνόταν» κι ένα σταυρό;

Ο «ηρωικός» Άρης στο Λέοντα έρχεται τέλος κι αυτός να συμπληρώσει το παζλ της προσωπικότητας του μικρού Ρουβά, ενισχύοντας τις προστατευτικές τάσεις του απέναντι σε αγαπημένα πρόσωπα και επιπλέον χρήζοντας τον έναν «μαχητή» της γνώσης. Μακριά από ...δίκες μόνον γιατί με τον Άρη στον 9ο οίκο και σύνοδο Ήλιου-Κρόνου στο Ζυγό και τον 11ο, ακόμη κι ένα διαζύγιο κινδυνεύει να γίνει Μεσανατολικό ζήτημα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved