Στέλιος Χανταμπάκης: Η δικαίωση του Αιγόκερω!

Ο Στέλιος Χανταμπάκης σήκωσε το τρόπαιο του Nomads!

Στέλιος Χανταμπάκης: Η δικαίωση του Αιγόκερω!

Ύστερα από τις πολύ δύσκολες ώρες που πέρασε με την συμμετοχή του στο Survivor το προσωπικό του στοίχημα να αποκαταστήσει το όνομά του έγινε «υπόθεση ζωής και θανάτου». Φυσιολογικό για έναν Αιγόκερω θα μου πεις, πολύ περισσότερο αν έχει στον χάρτη του και μια σύνοδο Άρη-Πλούτωνα… Πώς να κυκλοφορήσει στον έξω κόσμο με την ρετσινιά του μοχθηρού υποκριτή; Όμως, αν ο Πλούτωνας τον έκανε βορά στα νύχια του μανιασμένου όχλου του διαδικτύου, βρήκε τον δάσκαλό του στο πρόσωπο του Κρόνου κι όταν ο πλανήτης ακούμπησε τον Ήλιο του, ο Στέλιος Χανταμπάκης σήκωσε το τρόπαιο του Nomads!

Αυτή, βέβαια, είναι η προφανής πλευρά των πραγμάτων, αφού… ανάθεμα κι αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, αν ο Βολιώτης παρουσιαστής, μοντέλο, μπάρμαν και ό,τι άλλο δεν είχε την υποστήριξη του Δία στο προοδευτικό του ωροσκόπιο. Η Αφροδίτη «κατσικώθηκε» πάνω του, φέρνοντας τα 150 χιλιαρικάκια και το καλό για τον ίδιο είναι ότι έπονται ο Ερμής και ο Ήλιος του.

Τέσσερα «γεμάτα» χρόνια επιτυχιών τον περιμένουν, υπάρχει, ωστόσο, κι ένας «αστερίσκος», που έχει να κάνει με τα προσωπικά του. Διότι η επιτυχία φέρνει κι… άλλα και τώρα που του λύθηκε το υπαρξιακό άγχος του καλείται να διαφυλάξει πρωτίστως την σχέση του με την Όλγα Πηλιάκη.

Εμείς πάντως να του ευχηθούμε «καλοφάγωτα»!

Διάβασε επίσης: Ειρήνη Καζαριάν: Το είπε πως θα νικήσει στο GNTM και να που έγινε!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved