Demi Moore VS Ashton Kutcher – Κι όλο μ’ αφήνεις να σ’ αφήσω

Τα σενάρια περί χωρισμού δίνουν και παίρνουν
Παπασταύρου Λίντα
Demi Moore VS Ashton Kutcher – Κι όλο μ’ αφήνεις να σ’ αφήσω

από την Κατερίνα Σαλωνίκη



katerina






Ο Έρως χρόνια δεν κοιτά και κάπως έτσι πορεύτηκε πριν 10 χρόνια το διάσημο ζευγάρι Demi Moore και Ashton Kutcher, οι οποίοι ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα κάτω από τα βέλη του Ουρανού όπως θα δούμε παρακάτω.

Εκείνη 16 χρόνια μεγαλύτερή του, με τη μεστή ακτινοβολία της star, με 3 παιδιά, πολλά χρήματα και ένα σκανδαλώδες παρουσιαστικό, που ζηλεύουν εκατομμύρια έφηβες.

Εκείνος ανερχόμενος ηθοποιός, με μια αέρινη τσαχπινιά, ακριβοπληρωμένος, ατίθασος και πρωτότυπος, μόλις 23 ετών τότε.

Παντρεύτηκαν πριν 6 χρόνια βιώνοντας τον έντονο έρωτά τους, με το Twitter να λαλεί από τις ανατριχιαστικές περιγραφές και τα μηνύματα αγάπης και διαβεβαίωσης.

Να όμως τώρα που εμφανίστηκε η 23χρονη Sara Leal με την οποία τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά εμφανίζουν να κοιμήθηκε με τον Kutcher την παραμονή της επετείου του γάμου του στις 24/9. Μάλιστα υπάρχουν και φωτογραφίες που απεικονίζουν την Sara Leal να κάθεται στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του Ashton.

Επίσης, όπως πολλοί υποστηρίζουν, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Kutcher απατά την αγαπημένη του.

Το τελευταίο διάστημα οι δυο τους δεν φωτογραφίζονταν μαζί σε κάποια έξοδο, ούτε αντάλλαξαν μηνύματα αγάπης όπως συνήθιζαν.

Τα σενάρια περί χωρισμού δίνουν και παίρνουν και όλα δείχνουν πως τα μαύρα σύννεφα έχουν αντικαταστήσει τα ροζ συννεφάκια μεταξύ τους. Καυτή λεπτομέρεια είναι το μήνυμα που ανέβασε η Demi Moore στο Twitter της, εμπνευσμένο από τον Έλληνα φιλόσοφο Επίκτητο: «Όταν ενοχληθείς από τα λάθη κάποιου, κοίτα τα δικά σου λάθη πρώτα. Μετά θα ξεχάσεις τον θυμό».

_____________________________________

Για μια Σκορπιό όμως με 4 πλανήτες στο Σκορπιό (Ήλιο, Ερμή, Αφροδίτη, Ποσειδώνα) στον 8ο οίκο, ο θυμός δεν είναι κάτι που ξεχνιέται, αντίθετα υπενθυμίζει την αποστολή του, που δεν είναι άλλη από την τιμωρία.

Ο ωροσκόπος της Demi Moore στους Ιχθείς κάνει τα πράγματα πιο πολύπλοκα, αφού ο κυβερνήτης Ποσειδώνας βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ήλιο της στον 8ο οίκο, αλλά και με την Αφροδίτη, που συγκυβερνά τον 7ο οίκο του γάμου. Επίσης βρίσκεται σε αντίθεση με τη Σελήνη εξιδανικεύοντας διαρκώς πρόσωπα και καταστάσεις. Οι αυταπάτες και η παράδοση στα ερεθίσματα και τους επηρεασμούς εθίζονται από τα παθιασμένα συναισθήματα που οδηγούν σε πλάνη. Ο κίνδυνος της ψυχολογικής κατάπτωσης καραδοκεί, ωστόσο το εξάγωνο του Πλούτωνα κυβερνήτη του 8ου οίκου και του Ήλιου της με τον Ερμή στο Σκορπιό, κάνει το διαπεραστικό μυαλό της να κινείται υπόγεια, αλλά άκρως αποτελεσματικά, επιβάλλοντας τη δυναμική του. Μια δυναμική απόλυτα συνυφασμένη με το κυνήγι της προσωπικής προβολής με κάθε μέσο.

Από την άλλη ο Ashton Kutcher είναι ένας εντελώς διαφορετικός χαρακτήρας που σαν Υδροχόος με Σελήνη, Ερμή και Αφροδίτη στον Υδροχόο και ωροσκόπο στους Διδύμους επιθυμεί να καταλαμβάνει όσο χώρο του δίνεται και όσο ακόμα περισσότερο μπορεί.

Η άνεση στη ζωή του και τη συμπεριφορά του, ξεπηδά από τα τρίγωνα του Ήλιου και της Σελήνης με το Δία τα οποία του φέρνουν τύχη και ανυπολόγιστες χρηματικές και κοινωνικές απολαβές. Το τετράγωνο τους με τον Ουρανό κυβερνήτη του Ήλιου, δείχνουν εκτός από τη συναισθηματική του αστάθεια, την ανάγκη του για αλλαγές και την τάση του να δοκιμάζει νέες εμπειρίες. Η ανεξάρτητη φύση του προκαλεί ρήξη σε δοκιμασμένες σχέσεις, ακόμα και αν αυτό που ακολουθεί, δεν αξίζει τόσο τον κόπο του καθαρίσματος της λάσπης από την περαστική άμαξα. Όλο αυτό γίνεται εντονότερο με το τετράγωνο και της Αφροδίτης με τον Ουρανό, με το οποίο πειραματίστηκε με τη Demi Moore ικανοποιώντας την εκκεντρική του τάση για ασυνήθιστες εμπειρίες και μη παραδοσιακές σχέσεις.

Το τρίγωνο μεταξύ Ήλιου, Σελήνης, Αφροδίτης με τον Πλούτωνα επιβεβαιώνει πως η συναισθηματική ένταση, η ερωτική έλξη και το μυστήριο τον γοητεύουν πάρα πολύ, όχι όμως περισσότερο από όσο γοητεύει ο ίδιος τους άλλους, διαθέτοντας μια ισχυρή και μαγνητική προσωπικότητα.

Η ένωσή τους βασίστηκε στον ηλεκτρισμό του Ουρανού του Kutcher, που κεραυνοβόλησε και κεραυνοβολήθηκε από τον Ήλιο και την Αφροδίτη της Moore, αφού βρίσκεται σε σύνοδο με αυτούς τους πλανήτες στον Σκορπιό. Πρόκειται για μια καθοριστική σύνοδο στην οποία ο αρχικός ενθουσιασμός και η ερωτική έλξη απογειώνουν τους συμμετέχοντες σαν ταινίες φαντασίας με εφέ υπερπαραγωγής.


moore_synastry

Τα τετράγωνα μεταξύ των Ήλιων (Σκορπιός D.M – Υδροχόος A.K), της Σελήνης (Ταύρος D.M – Υδροχόος A.K) και Αφροδίτης,(Σκορπιός D.M – Υδροχόος A.K) ορίζουν τις διαφορές μεταξύ τους, σε θέματα επιδιώξεων, κοινωνικής ζωής και συμπεριφοράς.

Τα αμοιβαία τετράγωνα μεταξύ Σελήνης D.M - ΉλιουA.K και Σελήνης D.M - Αφροδίτης A.K χαρακτηρίζουν την ισχυρή σχέση μεταξύ τους, τη μοιραία έλξη και το ακατανίκητο συναίσθημα που χρωματίζει την επαφή τους. Από την άλλη όμως αυτή η φυσική έλξη δοκιμάζεται από τις προκλήσεις και βρίσκεται εκτεθειμένη. Ο χρόνος ξεδιπλώνει τα μελανά σημεία που αντί να κατανοούνται, γίνονται χίμαιρες.

Ακόμα λοιπόν και αν ο Kutcher δεν πέρασε αυτή τη νύχτα με την Sara Leal, είναι πολύ αμφίβολο, αν θα συνεχίσει να περνάει τις ίδιες συναρπαστικές νύχτες με τη γυναίκα του, αφού η τροχιά των όψεων από διελεύσεις και προόδους, έχουν αρχίσει να αντικαθιστούν τον φλογερό ενθουσιασμό, με απογοητευτική αδιαφορία.

Φυσικά εκείνος έχει τη δροσιά των 33 του χρόνων και την αυτοπεποίθηση ενός καταξιωμένου γευσιγνώστη και εκείνη έχει την καθιέρωση μιας γυναίκας, που κουβαλάει το μέγεθος της επιτυχίας στους βασικούς τομείς της ζωής, διατηρώντας στα 49 της χρόνια την έστω και ματαιόδοξη, αλλά περιζήτητη ομορφιά της.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved