Justin Bieber-To Youtube κάνει τους άνδρες

Ο Jastin Bieber μέλλει να ζήσει εξαιρετικά έντονες καταστάσεις
Παπασταύρου Λίντα
Justin Bieber-To Youtube κάνει τους άνδρες

1. Νέοι καιροί, άλλα ήθη





από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ο «πρώτος αυθεντικός σταρ της ψηφιακής εποχής» δεν είναι παρά ένας Ιχθύς με ...αγύριστο κεφάλι Σκορπιού που υπακούοντας στις πιέσεις του Άρη (στον Υδροχόο σε σύνοδο με τον Ερμή) για πρωτότυπες όσο και άμεσες λύσεις παρέκαμψε με εξαιρετική επιτυχία τον σκόπελο της-σώνει και καλά-συμμετοχής σε ένα talent show.

Κέρδισε τις καρδιές του κοινού-και την προσοχή του μάνατζερ Scooter Braun-παρουσιάζοντας τις μουσικές του συνθέσεις μέσα από το κανάλι του στο Youtube.

Εκμεταλλευόμενος το «χρυσοφόρο» συνδυασμό Ήλιου-Δία-Δήμητρας (σχηματίζουν μια διευκολυνόμενη αντίθεση), στον οποίο συμμετέχει και ο αστρικός Ωροσκόπος στο Σκορπιό, ακολούθησε μια τρελή πορεία με επτά από τα τραγούδια του να βρίσκονται με το καλημέρα στο Billboard Hot 100.

Μετά το My World που έκανε πάταγο, ακολούθησαν περιοδείες, διανθισμένες με τα ...ουρλιαχτά των θαυμαστριών όπως ακριβώς συνέβαινε και στην καλή εποχή των Μπητλς.


bieber

Η Σελήνη στο Ζυγό –ένας ακόμη δείκτης υψηλής δημοφιλίας- ενεργοποιεί τη σύνοδο Ουρανού και Ποσειδώνα στον Αιγόκερω, μια «κοσμική» όψη που όταν λειτουργεί σε προσωπικό επίπεδο είναι από αυτές που κάνουν τη διαφορά και ορίζουν τον εκάστοτε φορέα της ενέργειας της ως σημείο αναφοράς της εποχής του.

Και ο Bieber δεν είναι παρά η αιχμή του δόρατος αυτής της συνόδου, η οποία με τα νέα ήθη που εισάγει προτίθεται να ταράξει για τα καλά τον ύπνο των απανταχού …βολεμένων της show biz. Στο γενέθλιο χάρτη του υπάρχουν δύο «κρίσιμες» λεπτομέρειες, που θα κρίνουν και τη συνέχεια-ειδικά η δεύτερη.

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο, με δεδομένη την παράλληλη υποστήριξη του Δία, δεν δείχνει και τόσο …τρομακτική. Ο Ήλιος με τη βοήθεια του «ευεργέτη πλανήτη» μπορεί να βρίσκει άκρες στις προβλήματα που θέτει ο Κρόνος και μάλιστα η αλληλουχία πιέσεων και ευκαιριών μπορεί να λειτουργήσει ως ένας μοχλός διαρκούς εξέλιξης και ανάπτυξης.

Στο δημιουργικό κομμάτι όλο αυτό το σχήμα παραπέμπει στην αναζήτηση ισορροπιών ανάμεσα στην ποιότητα και την ποσότητα, ενώ ο Κρόνος από μόνος του υποδηλώνει μια «χαμένη εφηβεία», από την άποψη του ότι όποιος μπαίνει από νωρίς στη show biz αναγκάζεται λόγω των πιέσεων να «ξεχάσει» την ανεμελιά αυτών των χρόνων. Και επιπλέον, ότι τουλάχιστον μέχρι την ηλικία των τριάντα, κάθε «παραστράτημα» έχει και το τίμημα του.

Φυσικά σε κάθε περίπτωση η προτεραιότητα στην επαγγελματική καταξίωση συνοδεύεται από τα bonus του Δία, κάτι που έγινε και φέτος αισθητό μετά τη σύνοδο που έκανε με τον Ήλιο στα περσινά γενέθλια του Καναδού …σπρίντερ (σας θυμίζω ότι οι όψεις που σχηματίζει ο Δίας στον ετήσιο χάρτη της Ηλιακής Επιστροφής παρέχουν πλεονεκτήματα για έναν ολόκληρο χρόνο).

Τα έντονα Πλουτώνια στοιχεία είναι εκείνα που ανεβάζουν τον πήχη της δυσκολίας στη ζωή του Justin Bieber.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, ο Πλούτωνας στον Ωροσκόπο είναι …μια χαρά θέση, αφού επιτρέπει στο άτομο να λειτουργεί με σθένος και αποφασιστικότητα, χωρίς μάλιστα να αποκαλύπτει τις αδύναμες πλευρές του. Ανεπιθύμητες εμπειρίες ή δύσκολα στη διαχείριση τους ψυχικά περιεχόμενα «θάβονται» κάτω απ’ το «χαλί», περιμένοντας την ώρα και τη στιγμή που το άτομο θα είναι σε θέση να ενεργοποιήσει με ασφάλεια τη διαδικασία της μεταμόρφωσης του, του περάσματος δηλαδή σε ένα νέο προσωπικό και κοινωνικό προφίλ.

Όμως, στην περίπτωση του Jastin Bieber τα τετράγωνα του Πλούτωνα με τον Άρη και τον Ερμή, απλά είναι …too much και μπορούν εύκολα να τον σπρώξουν σε αυτοκαταστροφικές επιλογές η να τον μπλέξουν στους δαιδάλους του κοινωνικού περιθωρίου. Και σε αυτό το θέμα ο Δίας του Σκορπιού δεν έχει κανένα πρόβλημα να υποστηρίξει και να αναπτύξει πρακτικές εξαιρετικά συζητήσιμες ως προς το ηθικό τους σκέλος.

Εκτιμώ μάλιστα, ότι με δεδομένη τη διέλευση του Δία από τον 7ο οίκο του ωροσκοπίου του (μετά τον Ιούνιο του 2012), είναι μάλλον απίθανο να γλιτώσει τη «βουτιά» στη σκοτεινή πλευρά της πραγματικότητας (η επιρροή του Δία συνήθως χαλαρώνει τις άμυνες ή τα πρέπει και φέρνει το άτομο σε μια θέση να νομίζει πως βρίσκεται στο απυρόβλητο). Και όταν αργότερα, το Δεκέμβριο του 2014, ο διελαύνων Κρόνος θα πατήσει στον Ωροσκόπο του, όλες οι «αμαρτίες» θα απαιτήσουν την άμεση πληρωμή τους.

Η ίδια όμως Πλουτώνια ενέργεια που απειλεί να τον …χαντακώσει, με τις αναγεννητικές της ιδιότητες θα τον βοηθήσει να «αναστηθεί», όπως ακριβώς έχει συμβεί στο παρελθόν και με πλείστους πρωταγωνιστές της μουσικής βιομηχανίας.

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει να γίνει και στην Ιχθυακή Αφροδίτη στον 4ο οίκο. Σύμφωνα με την παραδοσιακή αντίληψη πρόκειται για μια πολύ καλή θέση, η οποία εξασφαλίζει αν μη τι άλλο μια θερμή οικογενειακή υποστήριξη, ενώ παράλληλα συμβάλλει και σε μια αρμονική συμβίωση με το άλλο φύλο.

Ωστόσο οι «κρυφές» όψεις της αστρικής Αφροδίτης με τον τροπικό Άρη (σύνοδος) και τον τροπικό Πλούτωνα (τετράγωνο) υποδεικνύουν μια διαφορετική πραγματικότητα.

Το οικογενειακό πλαίσιο «βαραίνει» και καθορίζεται κυρίως από ποικίλα παιχνίδια εξουσίας. Από αυτήν την άποψη η όποια «μεταμόρφωση» του Jastin Bieber έχει να κάνει πρωτίστως με την ψυχική αποδέσμευση του από την πατρική οικογένεια, κάτι που δεν θα είναι ούτε εύκολο, ούτε ανώδυνο.

Η επιβλητική παρουσία των γονέων του έχει ήδη καθορίσει και τις συναισθηματικές του επιλογές –θετικά ή αρνητικά- οι οποίες ανεξάρτητα από το τι φαίνεται προς τα έξω και τι όχι, έχουν την τάση να κινούνται στα όρια του απόλυτου.

Ο Jastin Bieber μέλλει να ζήσει εξαιρετικά έντονες καταστάσεις, όπου τα πάθη θα περισσεύουν και κάθε αποχωρισμός θα βιώνεται ως μικρός θάνατος.

Και βέβαια δεν αποκλείεται καθόλου να περάσει μέσα από τις Συμπληγάδες του πόνου, χάνοντας ό,τι είναι πολυτιμότερο για εκείνον.

2.Όταν η τύχη συναντά το ταλέντο τότε γίνονται θαύματα

από τον Karl Heinz Ottinger

O Justin Bieber γεννήθηκε την 01/03/1994 London του Canada και όχι στο Stratford όπως γράφουν διάφορες ιστοσελίδες. Στο Stratford μεγάλωσε. Οι γονείς του χώρισαν ενώ η μητέρα του τον μεγάλωσε μόνη της ουσιαστικά. Το 2008 η μητέρα του ανέβασε κάποια video στο youtube.com με σκοπό να τα βλέπουν γνωστοί και φίλοι. Ένας μάνατζερ όμως διέκρινε το ταλέντο του και έσπευσε στην μητέρα του και πήγαν για υπογραφές συμβολαίων.

O Justin μετακινήθηκε στις ΗΠΑ και έκανε εμφανίσεις με τον διάσημο της R&B Usher . Συμμετείχε στο project Christmas at Washington και τραγούδησε ενώπιον του Προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ. Τα στοιχεία που έχουμε: Έχουμε ένα μουσικό ταλέντο, έχουν χωρίσει οι γονείς του ενώ στις 17/11/2009 κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ.

Διαβάζοντας για την ζωή του έχουμε ένα άτομο το οποίο ξέχωρα από το περίσσιο ταλέντο έχουμε ένα άτομο τυχερό αλλά και ένα άτομο όπου πράξεις οικογενειακές τον έχουν «πονέσει».

Έχουμε λοιπόν έναν Ιχθύ με μουσικό ταλέντο με ωροσκόπο οριακά στον Σκορπιό . Ξέροντας να μετατρέψει τον πόνο σε προτέρημα, σε επιτυχία.

Ο Ωροσκόπος (ASC) είναι στην 29η μοίρα του Σκορπιού αλλά ως σημείο αναφοράς πέφτει επάνω στο μεσοδιάστημα ΑΡΗΣ/ΚΡΟΝΟΣ που ως ερμηνεία έχουμε θλίψη εξαιτίας πράξεων τρίτων. Πόνος στην οικογένεια.

Όμως ο χάρτης του δείχνει μια ραγδαία άνοδο (που υπάρχει) αλλά και μια ραγδαία πτώση. Ένα παιδί που έχει χάσει την παιδικότητα του θα την κουβαλά μέχρι να μεγαλώσει. Ίσως πρέπει να κοιτάξει α μην εκτίθεται τόσο πολύ στην δημοσιότητα διότι ίσως αυτό τελικά να μην κάνει και τόσο καλό.

Ο ρόλος των Υποθετικών πλανητών*


bieber_ypoth

Αναμφισβήτητα έχει μιας μορφής μουσικό χάρισμα . Ο άξονας Aries Point/Poseidon που πρέπει να ενδιαφέρει όλους τους ανθρώπους που εκτίθενται στην δημοσιότητα συσχετίζεται με τους αντίστοιχους άξονες:

Aries Point/Poseidon=ΚΡΟΝΟΣ/ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ= ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ/Admetos= Zeus/Poseidon

Δυσκολίες στην ανάπτυξη, αμετακίνητος στις θέσεις και στις απόψεις , έχοντας ένα δημιουργικό έλεγχο.

Το Μεσουράνημα που δείχνει τις δικές μας πράξεις και δράσεις, ως σημείο αναφοράς, σχηματίζει τις παρακάτω εξισώσεις:

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ=ΑΦΡΟΔΙΤΗ/Hades=Admetos/Vulcanus=ΔΙΑΣ/Apollon.

Μια καταπιεσμένη ψυχική διάθεση. Αντιμετωπίζοντας μια σκληρή μοίρα. Τύχη μέσα από οικονομικά ανοίγματα. Χρήματα.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως ο Justin είναι ένα παιδί με τον Zeus στον Aries Point.

Όπως μπορεί να γίνει αντιληπτό έχουμε τον σχηματισμό της εξίσωσης:

Aries Point= ΔΙΑΣ/ADMETOS=ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ/POSEIDON=ZEUS που μας δίνει ως ερμηνεία απομόνωση, τόνωση του θρησκευτικού και πανανθρώπινου αισθήματος. Καλλιτεχνική δημιουργία.

Όλα αυτά είναι πολύ καλά αλλά ίσως μετά την ηλικία των 19 ετών ίσως κάνει μια αλλαγή η οποία να μην είναι και τόσο επιτυχημένη


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved