Βίκυ Καγιά: Ένα ακόμη άλμα προς την επιτυχία

Ο Κρόνος τη βοηθά να… στοχεύσει καλύτερα

Βίκυ Καγιά: Ένα ακόμη άλμα προς την επιτυχία

Στα επαγγελματικά της, η πολυτάλαντη Καρκίνος πάει από το καλό στο καλύτερο! Ξεκίνησε σαν μοντέλο στα 14 της, αλλά με τον Άρη στην Παρθένο να την κάνει «σκυλί» στην δουλειά, δεν έμεινε εκεί. Ηθοποιός, επιχειρηματίας και παρουσιάστρια θέλει να… εξαντλήσει κάθε δυνατότητα και ευκαιρία που της δίνει ο γενέθλιος χάρτης της με «μεγάλο χορηγό» τον Δία. Ο «ευεργέτης πλανήτης» συνοδεύει τον Ήλιο της, ενώ απέναντί τους στέκει η Δήμητρα στον Αιγόκερω, ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη της δημοσιότητας και δίνοντάς της έναν διακριτό ρόλο στα media.

Επιπλέον όμως έχει κι ένα «γεμάτο» φιλανθρωπικό έργο, ιδιαίτερα στην κατεύθυνση που «επιβάλλει» ο γενέθλιος Κρόνος της στον Λέοντα, δηλαδή τα παιδιά.

Τα τελευταία μεγάλα ζόρια τα πέρασε κυρίως στα προσωπικά της, με τον Πλούτωνα να ορίζει ένα τέλος και μια νέα αρχή το 2014, αφού έχει κι αυτός «λόγο» στηνζωή της. Από εκεί και ύστερα ταλαιπωρείται μεν με τις διαμάχες του νέου συζύγου της με την πρώην του αλλά η έλευση στον κόσμο των δύο παιδιών της εκπλήρωσε στο ακέραιο το πάγιο ερώτημα μιας Καρκίνου: «Κι εγώ πότε θα γίνω μάνα»;

Στην παρούσα φάση, καλείται να αντιμετωπίσει τον Κρόνο, που την… θωρεί κι αυτός από τον Αιγόκερω, όμως η ενίοτε πολύ αυστηρή κεντρική παρουσιάστρια του GNTM, δεν έχει να φοβηθεί τίποτε από την αφεντιά του στα επαγγελματικά της. Ίσα-ίσα που οι πιέσεις του πλανήτη των περιορισμών θα την βοηθήσουν να στοχεύσει καλύτερα σε όλα εκείνα που την ενδιαφέρουν πραγματικά, κόβοντας τα περιττά και μέσα από πολύ δουλειά να κάνει ένα ακόμη άλμα προς την επιτυχία.

Διάβασε επίσης: Η «απογείωση» του Γρηγόρη Αρναούτογλου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved