Άννα Βίσση – Η ζωή της στις οθόνες μας

Στο reality αυτό θα ξεδιπλωθεί μια πορεία 35 χρόνων
Παπασταύρου Λίντα
Άννα Βίσση – Η ζωή της στις οθόνες μας

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerina

Aπό την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου στις 22.00 το βράδυ, οι θαυμαστές - και όχι μόνο- της Άννας Βίσση, θα μπορούν να παρακολουθούν στις οθόνες τους από το κανάλι του Alpha το νέο reality show με θέμα τη ζωή της. Τίτλος του «Όσο Έχω Φωνή» και οι αντιδράσεις ποικίλες, αφού όλα τα είχαμε, η αληθινή ζωή της star Άννας μας έλειπε. Και όμως αυτή η σκέψη θα υπερκαλυφθεί από την περιέργεια και οι ιδιαίτερες στιγμές της καριέρας και της προσωπικής της ζωής, αναμένεται να οικειοποιηθούν από μεγάλο κομμάτι τηλεθεατών.

Στο reality αυτό θα ξεδιπλωθεί μια πορεία 35 χρόνων, στην οποία διαφαίνονται τα βήματα της καριέρας της, η εντυπωσιακή δημιουργικότητά της, αλλά και η ιδιωτική της ζωή με όλους της τους ρόλους.

Η πρωτοποριακή της ιδιοσυγκρασία θα μας δοθεί καρέ – καρέ, από τα χρόνια του «Δίψασα στην πόρτα σου» του Σταύρου Κουγιουμτζή, μέχρι τους «Δαίμονες» του Νίκου Καρβέλα και από την «Μεθυσμένη Πολιτεία» έως την πρόσφατη «Πυρά».

H ιδέα ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια, όταν η ταλαντούχα Ελληνοαμερικανίδα σκηνοθέτης Κριστίν Κρόκος άρχισε να καταγράφει στην κάμερα τις μουσικές περιοδείες, τα ταξίδια και προσωπικά της στιγμιότυπα
Η επίσης ταλαντούχα Μυρτώ Κοντοβά, επεξεργάστηκε στο μοντάζ υλικό εννιακοσίων περίπου ωρών, το χώρισε σε ιστορίες και το συμπλήρωσε με γυρίσματα και συνεντεύξεις στενών φίλων, συνεργατών, συγγενών αλλά και της ίδιας της Άννας.

Η πρωτότυπη αυτή κίνηση ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις όπως όλες οι δουλειές της, που όπως θα δούμε και από το ωροσκόπιό της, έχουν τις δάφνες της επιτυχίας.

vissi

Η Άννα Βίσση γεννήθηκε στις 20/12/1957 γύρω στις 7:30 το πρωί στη Λάρνακα της Κύπρου.

Το γεγονός πως είναι Τοξότης με Σελήνη στον Τοξότη είναι ένα μεγάλο ατού σε αυτήν την προσπάθεια, γιατί θα προσεγγίσει ένα ευρύ ηλικιακό κοινό και ιδιαίτερα νεανικό.

Στα 54 σχεδόν χρόνια της καταφέρνει να έλκει συνεχώς τη νέα γενιά και να διατηρεί την καλή ανάμνηση στους μεγαλύτερους, από την εποχή του «Γεια σας, τριαντάφυλλα και γιασεμιά».

Η σύνοδος Σελήνης – Κρόνου στον Τοξότη στον 12ο οίκο με τον Κρόνο να κυβερνά τον ωροσκόπο της, της δίνει το πλεονέκτημα να ταλαντεύεται με επιδεξιότητα ανάμεσα στο παλιό και στο νέο, δημιουργώντας απομονωμένη και συγκεντρωμένη στη σοφίτα, μέχρι να κατέβει απαστράπουσα τα σκαλιά της μεγάλης αίθουσας. Άλλωστε γι αυτή τη δουλειά μόχθησε τρία χρόνια, μοιάζοντας να ήταν σε μυστική αποστολή.

Αυτό που έχει μάθει καλά είναι να καταφέρνει να ξεχωρίζει σε οτιδήποτε κάνει με τη βοήθεια του εξαγώνου Ήλιου – Δία με τον κυβερνήτη του ζωδίου της Δία στο μεσουράνημα. Η τεράστια αναγνώριση και επιτυχία της σχεδόν συμβολική, πυροδοτείται παράλληλα με το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα, που μαζί με τον Δία την καθιερώνουν και κάνουν το κοινό να παραληρεί στις εμφανίσεις της.

Ωστόσο, δεν είναι ο άνθρωπος που του χαρίζεται κάτι χωρίς κόπο και πολλή δουλειά αφού η σύνοδος Σελήνης – Κρόνου, παραμένει μία πρόκληση που κάθε φορά παλεύει να ξεπεράσει, τονώνοντας τη φιλοδοξία της για δόξα και υλικές απολαβές, τις οποίες απολαμβάνει πλουσιοπάροχα με τον Πλούτωνα στον 8ο οίκο.

Η εκρηκτική της ιδιοσυγκρασία πυροδοτείται από το τετράγωνο του Άρη στο Σκορπιό με τον Πλούτωνα, ενώ ο Άρης από τον 11ο οίκο υποδηλώνει συχνές ρήξεις σε φιλικό και συνεργασιακό επίπεδο.

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο στον 1ο οίκο σε ταυ - τετράγωνο με Ποσειδώνα και Ουρανό είναι αυτή που θα πρωταγωνιστήσει στο reality σε ότι αφορά τις προσωπικές της σχέσεις, το γάμο και τα συνεχή της φλερτ, που απασχόλησαν βροντερά κατά καιρούς τον καλλιτεχνικό τύπο. Οι επιλογές της μέσα από την ελευθεριότητα, την ανεξαρτησία, την εκκεντρική της συμπεριφορά, αλλά και το αντισυμβατικό της πνεύμα, υποκρύπτουν την πλάνη και την επίμονη διαφορετικότητα στους συντρόφους που επιλέγει.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό γίνεται ο τροφοδότης των προκλητικών επιλογών της, καταφέρνοντας να στέκεται στο πλάι πολύ μικρότερων ανδρών, σαν να ήταν συνομήλικη.

Φυσικά ο γωνιακός Ποσειδώνας από το μεσουράνημα και οι όψεις του, την εντάσσουν στο καλλιτεχνικό στερέωμα το οποίο αποπλανά καθολικά με τη φωνή της και το απύθμενο ταλέντο της.

Με τον Ερμή στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον ωροσκόπο δεν ξεχνά ποτέ να αυτό-βελτιώνεται για να διατηρήσει την εικόνα της ζωντανή και επίκαιρη, ακόμα και αν κάποιοι τη θεωρούν ματαιόδοξη.

Ο Κρόνος στο Ζυγό αυτό το διάστημα διαβεβαιώνει τη σκληρή δουλειά γι’ αυτό το reality, αλλά δίνει και την εγγύηση για άλλη μια καθιέρωση, μέσω αυτής.

Ο Ουρανός στον Κριό από την άλλη, προμηνύει πως τα επόμενα δύο χρόνια θα καταφέρει να μονοπωλήσει ξανά το ενδιαφέρον του κόσμου, γνωρίζοντας πότε πρέπει να αποσυρθεί και πότε να εμφανιστεί σαν εκθαμβωτικός κομήτης στο προσκήνιο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved