Μάικλ Τζάκσον - Η δίκη του γιατρού

Μπορεί ο γιατρός να φέρει κάποια ευθύνη
Παπασταύρου Λίντα
Μάικλ Τζάκσον - Η δίκη του γιατρού

από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Όταν ο Conrad Murray αναλάμβανε την ιατρική παρακολούθηση του Μάικλ Τζάκσον, σίγουρα δεν φανταζόταν την τροπή που τελικά πήραν τα πράγματα, να βρίσκεται δηλαδή σήμερα στο εδώλιο του κατηγορουμένου, ως βασικός υπεύθυνος για τον θάνατο του εκλιπόντα σταρ.

Ιχθύς με την χαρακτηριστική σύνοδο Κρόνου-Ποσειδώνα να «σιγοντάρει» στην ιατρική του ιδιότητα, έχει το επιπλέον πλεονέκτημα της συνόδου Σελήνης-Δία στον Ταύρο, που αν μη τι άλλο του εξασφάλισε κατά πολύ πρόσβαση στους ισχυρούς και ένα υψηλό εισόδημα.

Και είναι πάλι ο Δίας που αυτήν την περίοδο καλείται να υψώσει τείχη προστασίας στην δικαστική περιπέτεια του, η οποία σύμφωνα με τις μέχρι τώρα μαρτυρικές καταθέσεις δείχνει να εξελίσσεται σε Βατερλώ της καριέρας του.


murray_conrad

Αξιολογώντας τα αστρολογικά δεδομένα δεν μπορεί κανείς να μην σταθεί στον διελαύνοντα Ποσειδώνα που «γυροφέρνει» τον Ήλιο του στην μηδενική μοίρα των Ιχθύων. Μάλιστα στην τρέχουσα Ηλιακή επιστροφή (τον χάρτη των γενεθλίων του, δηλαδή) ο πλανήτης του ...μπερδέματος και των αντικατοπτρισμών βρίσκεται παρέα με τον Ήλιο και τον Άρη, δίνοντας έτσι το στίγμα μιας πλεκτάνης που υφαίνεται εναντίον του.

Επιπλέον, στο Ηλιακό τόξο, ο προχωρημένος Άρης βρίσκεται ακριβώς επάνω στην γενέθλια Δήμητρα, εξαπολύοντας με την σειρά του τα βέλη μιας πολεμικής, που προσωπικά μου θυμίζει κατά πολύ την υπόθεση του Στρος Καν και της καμαριέρας.

Μπορεί δηλαδή ο γιατρός να φέρει κάποια ευθύνη για την χορήγηση ίσως «αδόκιμων» σκευασμάτων στον Μάικλ Τζάκσον αλλά αυτό απέχει πολύ από να «φορτωθεί» τα πάντα ως αποδιοπομπαίος τράγος.

Κρίνοντας από τις συνθήκες που υπήρχαν στους ουρανούς την αποφράδα 25η Ιουνίου του 2009 και ιδίως από την σύνοδο του Δία με τον Ποσειδώνα που είναι ο «φαρμακοποιός» του ζωδιακού, το συμπέρασμα είναι πως υπήρχε η τάση για μια υπέρ του δέοντος δραστικότητα των φαρμάκων. Ουσιαστικά δηλαδή όλα μπορεί να προέκυψαν από το over acting του Δία πάνω σε έναν οργανισμό ήδη υπερφορτωμένο με ποικίλα σκευάσματα και πρακτικά ο γιατρός ...ατύχησε.

Εξετάζοντας και τις διελεύσεις της ημέρας πάνω στον γενέθλιο χάρτη του Murray, υπάρχουν πολλές που στοιχειοθετούν μια κακοτυχία και όλες τους είναι αστρικές πάνω σε γενέθλιες τροπικές θέσεις (ο Ουρανός στον Ήλιο, ο Πλούτωνας στην Δήμητρα αλλά και η Δήμητρα στον Πλούτωνα) με κορυφαία εκείνη του αστρικού Άρη σε αντίθεση με τον γενέθλιο τροπικό Ποσειδώνα του γιατρού, μια όψη που παραπέμπει σε λάθη, αστοχίες και παραπλανήσεις.

Όσον αφορά την εξέλιξη της δίκης του Murray, εκτιμώ πως ο Δίας δεν θα τον αφήσει απροστάτευτο. Ακόμη και αν καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό, μπορεί να πάρει μια θριαμβευτική ρεβάνς την άνοιξη που ο «ευεργέτης» του ζωδιακού θα περάσει από την γενέθλια θέση του.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved