Στεφανίδου, Ράλλη, Μουτσινάς-Τηλεοπτικές πρεμιέρες εν μέσω κρίσης

Η Δευτέρα σαν ημέρα έναρξης δεν είναι κακή
Παπασταύρου Λίντα
Στεφανίδου, Ράλλη, Μουτσινάς-Τηλεοπτικές πρεμιέρες εν μέσω κρίσης

από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Πολλές οι τηλεοπτικές πρεμιέρες αυτής της εβδομάδας, αφού από την Δευτέρα βγαίνουν στον αέρα το

«Made in Star» με την Νικολέττα Ράλλη, το ...ανακριτικό «Μίλα» της Τατιάνας Στεφανίδου, η παρέα του «Δέστε τους», με τον Νίκο Μουτσινά πρωταγωνιστή αλλά και η εντελώς ...επίκαιρο «Υπάρχει λύση» με την Ράνια Θρασκιά και τον Παύλο Σαμοΐλη.

Η Δευτέρα σαν ημέρα έναρξης δεν είναι κακή, ειδικά αν συγκριθεί με αυτές που έρχονται. Οι «κρυφές» αντιθέσεις της Αφροδίτης με την Δήμητρα και τον Δία είναι ότι πρέπει για κουτσομπολιά και θέματα life style, ενώ η αντίθεση της Σελήνης με την Δήμητρα προοιωνίζει μια μάλλον ευτυχισμένη σχέση με την ...AGB! Ωστόσο σε σχέση με την επιτυχημένη ή όχι συνέχεια των εκπομπών πολλά θα κριθούν από την ώρα έναρξης.

Το Made in Star δεν προγραμματίστηκε ...σωστά και η πολλά υποσχόμενη Νικολέττα Ράλλη θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Πλούτωνα που έχει «κατσικωθεί» στον Ωροσκόπο αλλά και τον Ουρανό σε αντίθεση με το αστρικό Μεσουράνημα. Από αυτήν την άποψη το ...Ανατροπή in Star θα ήταν πιο ταιριαστός τίτλος αλλά πρόλαβε εδώ και χρόνια ο Κ Πρετεντέρης που -σωστά σύμφωνα με αυτό το πλανητικό δίδυμο- προγραμμάτισε κι αυτός την φετινή του πρεμιέρα για την Δευτέρα.

Δύσκολα όσο να ’ναι τα πράγματα για την Νικολέττα, που σίγουρα «το ’χει» αλλά οι ...θεοί σκοπεύουν να της βάλουν πολλές τρικλοποδιές και όχι σε σχέση με τα νούμερα της τηλεθέασης απαραίτητα.

Αντίθετα, η Τατιάνα και η Αλμοδοβαρική παρέα του Alpha, απέφυγαν τους σκοπέλους και με επιπλέον σύμμαχο το Δία είναι πανέτοιμοι για ένα ακόμη περιπετειώδες, προσοδοφόρο αλλά και ευχάριστο ταξίδι.

Πολύ καλές και οι «Λύσεις» του Ν Σαμοΐλη. Το τετράγωνο του Δία στον Ταύρο με τον αστρικό Ωροσκόπο στον Υδροχόο θα βοηθήσει το ίδιο πρόθυμα, τόσο τους συντελεστές και την παραγωγή της εκπομπής, όσο και τους ταλαιπωρημένους ή «επιπόλαιους» Νεοέλληνες που πίστεψαν πως το ευρώ θα φέρει την ευτυχία.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved