Αυτοί είναι οι διάσημοι Ζυγοί που αγαπάμε!

Ένα αφιέρωμα στους αγαπημένους και τις αγαπημένες μας celebrities Ζυγοί

Αυτοί είναι οι διάσημοι Ζυγοί που αγαπάμε!

Ένα από τα πιο ερωτικά ζώδια, με κυβερνήτη την Αφροδίτη, ο Ζυγός δε θα μπορούσε να μην διακατέχεται από ρομαντισμό. Με μια φύση έντονα καλλιτεχνική που αγαπάει την ομορφιά, δεν είναι τυχαίο που έχει κάτω από τη «φτερούγα» του μερικά από τα πιο μοναδικά και «λαμπερά» αστέρια της showbiz! Παρακάτω, συγκεντρώσαμε τους αγαπημένους μας Ζυγούς και στους παρουσιάζουμε.

Παύλος Παυλίδης

paulidhs

Ο ροκ σταρ της καρδιάς μας, Παύλος Παυλίδης, δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα. Ο τραγουδιστής που έχει γράψει και ερμηνεύσει κάποια από τα πιο ερωτικά ελληνικά τραγούδια της ροκ σκηνής του 1990, γεννήθηκε στις 13 Οκτωβρίου του 1964 στη Βρέμη, ενώ μεγάλωσε στη Βέροια και έζησε για πολλά χρόνια στη Θεσσαλονίκη όπου και έκανε την καριέρα του με την ελληνική ροκ μπάντα Μωρά στη Φωτιά (1986 - 1988) και μετέπειτα ως frontman και στιχουργός στα Ξύλινα Σπαθιά (1993 - 2003). Πλέον, ζει στην Αθήνα και από το 2004 ακολουθεί… solo καριέρα με τους B-Movies!

Kim Kardashian

kim

Η πιο διάσημη γυναίκα του κόσμου σήμερα, μοντέλο, reality tv star, ηθοποιός και πλέον, επιχειρηματίας, Kim Kardashian, είναι το κορίτσι που κατάφερε να κατακτήσει τον κόσμο από τα social media. Γεννημένη στις 21 Οκτωβρίου του 1980 στο Λος Άντζελες, η Kim εκμεταλλεύτηκε τις «πλούσιες» καμπύλες της και την κοινωνική της ζωή για να γίνει μια από τις πιο πλούσιες και πολυσυζητημένες γυναίκες της τελευταίες δεκαετίας.

Μελίνα Μερκούρη

merkouri

Η γυναίκα «είδωλο», Μελίνα Μερκούρη, δε θα μπορούσε να ανήκει σε κάποιο άλλο ζώδιο. Η θρυλική Ελληνίδα ηθοποιός και πολιτικός, γεννήθηκε στις 18 Οκτωβρίου του 1920 και χάρη στο ταλέντο και την έντονη προσωπικότητά της κατάφερε να αποκτήσει παγκόσμια φήμη. Παρορμητική αλλά και με μπόλικο πάθος, η Μελίνα κατάφερε τα πάντα. Ακόμη και να διατελέσει υπουργός Πολιτισμού της χώρας μας.

Ryan Reynolds

Ryan Reynolds

Ο γοητευτικός, κοινωνικός, αστείος και απίστευτα ρομαντικός, Ryan Reynolds είναι ένας από τους ηθοποιούς που μας έχουν «κλέψει» την καρδιά. Κυρίως γιατί με τη σύζυγό του, Blake Lively, μοιάζει να έχουν την τέλεια σχέση. Γεννημένος στις 23 Οκτωβρίου του 1976 στον Καναδά, ο Deadpool που όλοι αγαπάμε θεωρείται ένας από τους πιο στιλάτους celebrities του Χόλιγουντ. Σύντομα, δε, θα γίνει και πατέρας για τρίτη φορά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved