Αυτοί είναι οι διάσημοι Παρθένοι που αγαπάμε!

Ένα αφιέρωμα στους αγαπημένους και τις αγαπημένες μας celebrities Παρθένοι

Αυτοί είναι οι διάσημοι Παρθένοι που αγαπάμε!

Μπορεί να έχεις ακούσει πολλά και διάφορα για τους Παρθένους σε σχέση με την τελειομανία τους και την απίστευτη γκρίνια τους, όμως η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα από τα πιο αξιόπιστα ζώδια του κύκλου. Τα όνειρα αποτελούν κομμάτι του εαυτού τους, πάντα φυσικά σε ρεαλιστικό πλαίσιο. Για να τους «τιμήσουμε», λοιπόν, παρακάτω θα βρεις τους αγαπημένους μας celebrities Παρθένους και πίστεψέ μας, είναι όλοι τους «φανταστικοί», με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

Blake Lively

Blake Lively

Στον αστερισμό της Παρθένου ανήκει η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός Blake Lively. Γεννήθηκε στις 25 Αυγούστου του 1987 και έγινε γνωστή παγκοσμίως χάρη στον ρόλο της στην εφηβική τηλεοπτική σειρά «Gossip Girl». Γοητευτική και ρεαλίστρια, η πανέμορφη σταρ ξέρει πώς να παίρνει αυτό που θέλει και της αξίζει. Εξ άλλου, δεν είναι τυχαίο ότι την ερωτεύτηκε ένας από τους πιο διάσημους και γοητευτικούς άντρες στο Hollywood, ο Ryan Reynolds.

Amy Winehouse

Amy Winehouse

Στο ζώδιο του Παρθένου ανήκει και η τραγουδίστρια και συνθέτρια, Amy Winehouse. Γεννημένη στις 14 Σεπτεμβρίου του 1983, η Αγγλίδα τραγουδίστρια της soul, jazz και r&b μας έκλεψε την καρδιά από τα πρώτα κιόλας, δυναμικά της contralto φωνητικά και την εκλεκτική μίξη διάφορων μουσικών ειδών. Η «τέλεια» Παρθένος, Amy πάντως, δεν άντεξε πολύ παρά τα φιλόδοξα σχέδιά της. Βρέθηκε νεκρή στις 23 Ιουλίου του 2011 στο σπίτι της στο Λονδίνο, από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ μετά από περίοδο αποτοξίνωσης. Στη δική μας καρδιά, όμως, ζει και βασιλεύει με το ταλέντο της.

Πρίγκιπας Χάρι

prince Harry

Μπορεί ο Πρίγκιπας Χάρι να παντρεύτηκε πριν λίγους μήνες την πανέμορφη ηθοποιό Megan Markle, όμως συνεχίζει να έχει μια πολύ ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Γεννημένος στις 15 Σεπτεμβρίου του 1984, ο μικρότερος γιος της πριγκίπισσας Νταϊάνα, ανήκει κι αυτός στον αστερισμό του Παρθένου. Φιλόδοξος και ρεαλιστής ταυτόχρονα, ο Πρίγκιπας Χάρι έχει καταφέρει να ακολουθήσει μια λαμπρή καριέρα στον στρατό, ενώ έχει τον τίτλο του Ταγματάρχη.

Σίσσυ Χρηστίδου

sissy hristidou

Ακόμη μια φιλόδοξη Παρθένος γεννήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου του 1980 στη Θεσσαλονίκη. Η Σίσσυ Χρηστίδου από μικρή είχε όνειρα να γίνει «μεγάλη» και «τρανή», γι' αυτό και τελειώνοντας το σχολείο, παρακολούθησε μαθήματα σκηνοθεσίας και παραγωγής σε ιδιωτική σχολή. Σήμερα, είναι σχεδιάστρια μόδας, έχει παντρευτεί τον τραγουδιστή των Onirama, Θοδωρή Μαραντίνη και έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

Beyoncé Knowles

Beyoncé Knowles

Η «Queen Β» δεν θα μπορούσε να είναι παρά Παρθένος. Καμία τύχη, μόνο σκληρή δουλειά και ρεαλιστικά όνειρα. Μια από τις πιο πλούσιες γυναίκες της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, η Beyonce Knowles ήρθε στον κόσμο στις 4 Σεπτεμβρίου του 1981. Τραγουδίστρια, χορεύτρια, στιχουργός, ηθοποιός και επιχειρηματίας. Μητέρα τριών παιδιών και σύζυγος του Jay Z. Ακούραστη και τελειομανής, η γυναίκα αυτή έχει καταφέρει πολλά διότι εργάζεται σκληρά και πετυχαίνει σε ό,τι και να κάνει, χάρη στο ταλέντο της και την εμμονή της στη... λεπτομέρεια!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved