Κατερίνα Στικούδη: Όταν ο... ανάδρομος Άρης σου παίρνει πίσω το δαχτυλίδι!

Άλλο και τούτο πάλι...

Κατερίνα Στικούδη: Όταν ο... ανάδρομος Άρης σου παίρνει πίσω το δαχτυλίδι!

Δεν πρόλαβε η καημένη να χαρεί το δακτυλίδι των αρραβώνων της και της το πήρε πίσω! Ο σύντροφός της ή ο ανάδρομος Άρης, πρακτικά το ίδιο είναι…

Η δημοφιλής τραγουδίστρια είναι εδώ και χρόνια σε σχέση με τον Βαγγέλη Σερίφη ή αλλιώς dj Rico, όμως τον τελευταίο καιρό κάτι «κομβικό» συμβαίνει μεταξύ τους.

Θες τα χρόνια που πέρασαν, θες ο… Κρόνος στον Αιγόκερω, φαίνεται ότι έφτασε η ώρα να πάρουν τις αποφάσεις τους για το πώς θα πορευτούν στη συνέχεια.

Εκείνη Κριός, με Αφροδίτη στον Κριό, εκείνος γεννημένος στο μεταίχμιο Τοξότη/Αιγόκερω, με Σελήνη στον Κριό και Αφροδίτη στον Αιγόκερω -πολύ παρορμητικό έπεσε βρε παιδί μου- και ευκαιρίας δοθείσης ο πλανήτης των περιορισμών (Κρόνος) είπε να κάνει ένα πέρασμα από τους συναισθηματικούς δείκτες αμφοτέρων.

Η εμπειρία διδάσκει ότι σε μια μακροχρόνια σχέση ή παντρεύεσαι ή χωρίζεις και στην προκειμένη περίπτωση το «μπαλάκι» είναι στα χέρια του mr Rico, που γενικά έχει έναν πιο «βαρύ» γενέθλιο χάρτη και ένας ενδεχόμενος χωρισμός θα του κοστίσει πολύ, ίσως, μάλιστα, «μεταμορφωθεί» και σαν χαρακτήρας, παρασυρμένος είτε από το πάθος του είτε από την… απόγνωση!

Αστρολογικά πάντως μάλλον αυτοκαταστροφικά δείχνει να κινείται, κάτι που απειλεί να χαλάσει την εικόνα του, αναγκάζοντας την Κατερίνα Στικούδη να συνειδητοποιήσει ότι «άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου».

Για την ίδια πάντως αυτήν την περίοδο προέχουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της και σε αυτές να… μείνει!

Διάβασε επίσης: Χρήστος Δάντης: Όταν ένας Ζυγός βγάζει το... απωθημένο του σε ένα τραγούδι

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved