Οι διάσημοι Ταύροι που αγαπάμε

Ένα αφιέρωμα στους αγαπημένους και τις αγαπημένες μας celebrities Ταύρους

Οι διάσημοι Ταύροι που αγαπάμε

Οι Ταύροι είναι το πιο σταθερό και αξιόπιστο ζώδιο του ζωδιακού. Είναι ευρέως γνωστό πως με επιμονή και υπομονή μπορούν να κάνουν τα πάντα… αρκεί να μην τους εκνευρίσεις! Είναι δημιουργικοί, υπομονετικοί, εργατικοί, αφοσιωμένοι σε ό,τι κάνουν και με έντονο ερωτισμό. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο που μερικοί από τους πιο σπουδαίους ηθοποιούς και τραγουδιστές του κόσμου ανήκουν στο συγκεκριμένο ζώδιο! Από τη δημιουργική Penelope Cruz μέχρι την επιμονή της Μαρινέλλας και τον ερωτισμό του Enrique Iglesias.

Παρακάτω θα βρεις μερικά από τα αγαπημένα μας Ταυράκια που έλαμψαν με το ταλέντο τους, εντός και εκτός Ελλάδας!

Penelope Cruz

Penelope Cruz

Γεννημένη στις 28 Απριλίου 1974, η Ισπανίδα ηθοποιός και σύζυγος του Javier Bardem είναι μια από τις δημοφιλέστερες ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς της. Η σταθερότητα του Ταύρου διακρίνεται στις διαχρονικές συνεργασίες της με τον Pedro Almodóvar, αλλά και στη μακροχρόνια σχέση της με τον σύζυγό της. Η Penelope Cruz εκτός από μοναδική καλλιτέχνιδα όμως, είναι και φανταστική γυναίκα, με στόχους και όνειρα κι αυτό είναι κάτι που μπορείς να καταλάβεις από χιλιόμετρα μακριά.

George Clooney

George Clooney

Ένας ακόμη διάσημος Ταύρος, γεννημένος στις 6 Μαΐου 1961, που δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα, είναι ο George Clooney! Ο αγαπημένος πρώην εργένης του Χόλιγουντ είναι πλέον οικογενειάρχης. Με την έντονη καλλιτεχνική του φύση, τον ερωτισμό που αποπνέει και τη λατρεία του για οτιδήποτε πολυτελές, ο ηθοποιός αυτός θα είναι για πάντα στην καρδιά και στο μυαλό μας!

Μαρινέλλα

Marinella

Γνωστή και ως Κυριακή Παπαδοπούλου, η Μαρινέλλα είναι μια από τις πιο διαχρονικές παρουσίες στην ελληνική καλλιτεχνική σκηνή. Γεννημένη στις 20 Μαΐου 1938, αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι σε ηλικία 20 χρονών. Μέχρι σήμερα, η ίδια έχει κυκλοφορήσει 66 προσωπικά άλμπουμ με μεγάλη εμπορική επιτυχία που της επέτρεψε να ταξιδέψει και στο εξωτερικό. Επίμονη και σταθερή «καριερίστρια», η Μαρινέλλα θα αποτελεί για πάντα μια Ταυρίνα που θαυμάζουμε.

Cate Blanchett

cate blanchett1

Η γυναίκα που βλέπουμε πολύ συχνά στις επιτυχίες του Woody Allen, έχει άρωμα… Ταύρου! Η ταλαντούχα ηθοποιός Cate Blanchett έχει κάνει μια μεγάλη καριέρα χάρη στη σκληρή δουλειά της. Γεννημένη στις 14 Μαΐου 1969 και σε ηλικία 49 ετών, έχει καταφέρει να κερδίσει δύο Όσκαρ και τρεις Χρυσές Σφαίρες. Δεν είναι τυχαίο που μαθαίνουμε, λοιπόν, ότι είναι Ταύρος.

Enrique Iglesias

Enrique Iglesias

Θα εμφανιστεί σύντομα επί σκηνής της χώρας μας και οφείλουμε να του χαρίσουμε τα πιο αξέχαστα γενέθλια της ζωής του. Ο Ισπανός τραγουδιστής της pop, Enrique Iglesias, γεννημένος στις 8 Μαΐου 1975, είναι εκείνος που συντρόφευε τα εφηβικά μας όνειρα. Δημιουργικός με πολλές επιτυχίες τραγουδιών για τον έρωτα, ο Enrique δεν παύει να είναι ένας από τους πιο αγαπημένους μας διάσημους Ταύρους!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved