Οι διάσημοι Κριοί που μας έχουν πάρει τα μυαλά!

Ένα αφιέρωμα στους αγαπημένους και τις αγαπημένες μας celebrities Κριούς

Οι διάσημοι Κριοί που μας έχουν πάρει τα μυαλά!

Ο «ηγέτης» του ζωδιακού κύκλου, ο Κριός, αυτόν τον μήνα έχει την τιμητική του! Οι άνθρωποι που είναι γεννημένοι σε αυτό το ζώδιο είναι ενεργητικοί και ενθουσιώδεις, γεννημένοι αρχηγοί. Λατρεύουν την ελευθερία και την ανεξαρτησία τους και αυτό που τους χαρακτηρίζει είναι ο παρορμητισμός και το ανήσυχο, πρωτοπόρο πνεύμα. Όμως, έχουν μεγάλο εγωισμό και ξεροκεφαλιά, θυμώνουν και ξεσπούν εύκολα, κάτι που σε κάνει να μη θέλεις να βρίσκεσαι κοντά τους, όταν συμβεί οτιδήποτε δεν τους αρέσει. Για να τους «τιμήσουμε», κάναμε ένα αφιέρωμα στους αγαπημένους μας celebrities Κριούς και, πίστεψέ μας, είναι πολλοί και ζουν όλοι μέσα στον ενθουσιασμό!

Celine Dion

Celine Dion

Η Celine Dion είναι η Καναδή τραγουδίστρια της καρδιάς μας, καθώς ερμήνευσε το πασίγνωστο και αγαπημένο OST του Τιτανικού. Γεννήθηκε στις 30 Μαρτίου 1968 στον Καναδά και λέγεται πως είναι μια από τις πιο εμπορικές τραγουδίστριες της γαλλόφωνης και αγγλόφωνης ποπ. Ο Κριός της Celine Dion είναι φανερός στην τεράστια επιτυχία της καριέρας της.

Gary Oldman

Gary Oldman

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Α’ Ανδρικού για το Darkest Hour, Gary Oldman, είναι ένας από τους πιο τυπικούς Κριούς που έχουμε παρακολουθήσει πίσω από την οθόνη. Παρορμητικός στις συνεντεύξεις του και με μεγάλη δόση ανεξαρτησίας, ο Gary Oldman γεννήθηκε στις 21 Μαρτίου 1958 και φέτος έκλεισε τα 60 του χρόνια.

Εβελίνα Παπούλια

Evelina Papoulia

Πρωταγωνιστεί στο Τατουάζ, πέρσι έπαιζε στο Μπρούσκο, όμως ο ρόλος μέσα από τον οποίο την αγαπήσαμε ήταν εκείνος της Μαρίνας Κουντουράτου στους Δύο Ξένους. "Γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα"... για τα πρώτα χρόνια πολλά που θα ακούσει η Εβελίνα Παπούλια, η οποία γεννήθηκε στις 25 Μαρτίου 1971 στην Αθήνα. Γλυκύτατη και ενθουσιώδης, έχει αφήσει στην ελληνική τηλεόραση το στίγμα της για πάντα.

Eddie Murphy

Eddie Murphy

Στις 3 Απριλίου 1961 στο Μπρούκλυν της Νέας Υόρκης, γεννήθηκε ο κωμικός, συγγραφέας, ηθοποιός, σκηνοθέτης και μουσικός, Eddie Murphy. Αστείος, ταλαντούχος και πολύ επιτυχημένος στην εργασία του, ο Eddie Murphy έχει μπει στη λίστα με τους 100 καλύτερους κωμικούς όλων των εποχών. Τυχαίο που είναι Κριός; Δεν νομίζω!

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker1

Στις 25 Μαρτίου 1965 γεννήθηκε και η Carrie Bradshaw της καρδιάς μας, Sarah Jessica Parker. Η ηθοποιός, παραγωγός και σχεδιάστρια μόδας από το Οχάιο, έκανε τους πάντες να πιστέψουν πως η Νέα Υόρκη είναι το πραγματικό της σπίτι και πως άξιζε και τις επτά υποψηφιότητες για τον ρόλο της Carrie στο Sex and the City. Το μόνο σίγουρο είναι, πως έκανε τις γυναίκες όλου του κόσμου να σκέφτονται πολύ διαφορετικά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved