Τα οπίσθια της Μάγκυς Χαραλαμπίδου είναι θέμα... ζωδίου;

Η Μάγκυ είναι μεγάλη μάγκι-σα και ανάβει φωτιές!

Τα οπίσθια της Μάγκυς Χαραλαμπίδου είναι θέμα... ζωδίου;


Είναι Λέων και… καυχιέται! Συνδυάζοντας σεξουαλικότητα, δυναμισμό, αλλά και μια ευφυΐα άνω του μετρίου (η Σελήνη της είναι στους Διδύμους), ξέρει να κερδίζει τις εντυπώσεις και να μη χαρίζεται σε κανέναν.

Η είσοδός της στο Dancing with the stars προκάλεσε ήδη μια θύελλα σχολίων, με κύριο αντικείμενο τα οπίσθιά της, τα οποία… επέδειξε και στους "Ράδιο Αρβύλα", αποδεικνύοντας πόσο ακομπλεξάριστη είναι.

Δύο χρόνια μεγαλύτερη από την Τζένιφερ Λόπεζ, που είναι επίσης Λέων, με Άρη στον Σκορπιό, την ανταγωνίζεται επάξια (όχι όμως και στον χορό) αφήνοντας σε μας τη βεβαιότητα ότι οι σφριγηλοί γλουτοί είναι ένα από τα ατού αυτού του συνδυασμού. (Όσες και όσοι έχετε, λοιπόν, τον ίδιο Άρη, μην τα παρατάτε!)
Όμως η Μάγκυ είναι παράλληλα και μια ευαίσθητη γυναίκα, που περιμένει να αναγνωριστεί γι’ αυτό από το εκάστοτε ταίρι της κι όχι να θεωρείται μια «bitch», που δεν έχει ανάγκη κανέναν.

Αυτήν την περίοδο πάντως και πέρα από τα «κόλπα» της show biz καλείται να διαχειριστεί την αντίθεση του Ποσειδώνα με την γενέθλια Αφροδίτη της στην Παρθένο, μια πλανητική όψη που παράγει εξιδανικευμένους έρωτες και… απιστίες! Για να δούμε, λοιπόν, τι θα δούμε στη συνέχεια…

Διάβασε επίσης: Αυτή είναι η πραγματική ηλικία της Μάγκυς Χαραλαμπίδου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved