Νικολέτα Ράλλη: Η αντι-Μενεγάκη!

Μια Ταυρίνα «Surer Star»

Παπασταύρου Λίντα
Νικολέτα Ράλλη: Η αντι-Μενεγάκη!

από τον Γ. Ριζόπουλο

Η βασίλισσα απέθανε, ζήτω η βασίλισσα!

Η αποχώρηση της Τοξοτίνας Χριστίνας Λαμπίρη από την μεσημεριανή ζώνη του Star, αφήνει σίγουρα ένα μεγάλο ερωτηματικό στους πολυπληθείς fun της εκπομπής της: Θα τα καταφέρει η διάδοχος;

Και σίγουρα το ίδιο ακριβώς πράγμα απασχολεί και την Νικολέτα Ράλλη, η οποία σε μια σταθερά ανοδική πορεία και εκμεταλλευόμενη την διέλευση του Δία από το ζώδιο της, έπιασε τον... ταύρο από τα κέρατα!

Και όπως φαίνεται η ωραία Ταυρίνα, όχι μόνον μπορεί να τα καταφέρει στα νέα της καθήκοντα αλλά έχει τον τρόπο να αναδειχθεί σε νέα Ελένη Μενεγάκη, κυριαρχώντας σταδιακά στα τηλεοπτικά πλατό.

Αστρολογικά, είναι πραγματικά ο «καθρέφτης» της Ωραίας Ελένης και αν δουλέψει σωστά μπορεί να την φθάσει και να την ξεπεράσει.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει η ίδια στη σελίδα της στο Facebook είναι γεννημένη στην Αθήνα στις 25/4/83 και το πρώτο που αντιλαμβάνεται ένα έμπειρο μάτι στον γενέθλιο χάρτη της είναι η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο, μια όψη που πιστοποιεί την ανασφάλεια της αλλά και την διάθεση της να δουλέψει σκληρά για να πετύχει το τέλειο αποτέλεσμα.

Την ίδια ακριβώς όψη έχει και η Ελένη Μενεγάκη αλλά αντίστροφα: Ο Ήλιος στον Σκορπιό και ο Κρόνος στον Ταύρο.

Οι αναλογίες στους δύο χάρτες συνεχίζονται με την Δήμητρα στο ίδιο ζώδιο (στον Υδροχόο) έναν πλανήτη που ως «ειδική» σε θέματα δημοσιογραφίας και celebrities, έχει ιδιαίτερη σημασία.


ralli_nikol

Δεν είναι όμως μόνον αυτά...

Η Ελένη Μενεγάκη έχει την Σελήνη της στους Διδύμους και την Αφροδίτη της στον Ζυγό, γι’ αυτό και είναι... γεννημένη για μια ανάλαφρη ατζέντα και κους-κους.

Ανάλογα είναι και τα επικοινωνιακά όπλα της Νικολέτας η οποία έχει την Σελήνη της στον Ζυγό και την Αφροδίτη της στους Διδύμους!

Επιπλέον, δείχνει πρόθυμη να ταράξει τα νερά του τηλεοπτικού τοπίου με καινοτομίες που συχνά θα σοκάρουν και θα προκαλέσουν πλήθος συζητήσεων. Τουλάχιστον αυτό «υπόσχεται» η... τρελο-Αφροδίτη της σε αντίθεση με τον Ουρανό και τον Δία.

Φυσικά χρειάζεται χρόνος για όλα αυτά, αφού ο διστακτικός Κρόνος και ο Ήλιος στον Ταύρο προτιμούν τα σίγουρα πατήματα, τόσο που σε πρώτη φάση μπορεί να «κρύψουν» πολλά από τα πλεονεκτήματα της, επιφυλασσόμενοι για την συνέχεια.

Πολλά θα κριθούν την σεζόν 2012-13, όταν ο διελαύνων Κρόνος θα βρεθεί στον Σκορπιό. Θα είναι μια κρίσιμη περίοδος αλλά και μια καλή ευκαιρία για την ίδια να μεταπηδήσει σε ένα καλύτερο πόστο, αξιοποιώντας την μέχρι τότε εμπειρία της.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved