Δωροθέα Μερκούρη: Η Ταυρίνα καλλονή που αναζητά συνεχώς καινούργιες περιπέτειες

Το Dancing with the Stars 6 είναι μια από αυτές!

Δωροθέα Μερκούρη: Η Ταυρίνα καλλονή που αναζητά συνεχώς καινούργιες περιπέτειες

Η Ελληνοϊταλίδα καλλονή (γεννήθηκε 4/5/1974 στο Τορίνο της Ιταλίας, όπου και παρέμεινε μέχρι και τα 12 χρόνια της, από Ιταλό πατέρα και Ελληνίδα μητέρα,) μάγεψε κριτές και κοινό στην πρεμιέρα του Dancing with the stars.

Με σπουδές στον χορό και την υποκριτική, μόντελο, ηθοποιός, φωτογράφος, μιλάει Ιταλικά και Ελληνικά, σαν μητρικές γλώσσες. Αγγλικά (απαραίτητα για να συνεννοηθεί στο σπίτι της), όπως, επίσης, Γαλλικά και Ισπανικά και τώρα τελευταία Πορτογαλικά, εξ αιτίας της αγάπης της για τη Βραζιλία. Όλα αυτά δώρα της συνόδου Ήλιου-Ερμή που κάνουν εξάγωνο με το Δία της.

Ένα λάθος... στο eyeliner (συνήθως βάφεται μόνη της) της έφερε την πρόταση του Gaultier να εμφανιστεί στις πασαρέλες ως Amy Winehouse, στο Fashion Week του Παρισιού, που απογείωσε την καριέρα της.

Sexy, θηλυκή, αισθησιακή, με φλογερό ταμπεραμέντο, που δεν οφείλεται μόνο στην καταγωγή της, αλλά και στο ότι είναι μια Ταυρίνα, με Ωροσκόπο Καρκίνο, Σελήνη στο Ζυγό και Αφροδίτη στους Ιχθύς.

Η σύνοδος Σελήνης – Ουρανού όμως δεν την αφήνει να "κάθεται" για πολύ. Είναι ανήσυχη, περιπετειώδης, προκλητική (πριν κάποιους μήνες πόζαρε ολόγυμνη στον... καναπέ της) και πάντα πρόθυμη να δοκιμάσει καινούργιες εμπειρίες, αλλιώς βαριέται. Δε διστάζει μάλιστα να αλλάξει και... χώρα, αν δει ότι η φλόγα της αργοσβήνει. Ακόμα και στις σχέσεις της θέλει το χώρο της, διαφορετικά δεν μπορεί να ζήσει με κανέναν.

Ο γάμος με τον διάσημο Ολλανδό κομμωτή Γουόρντ Σρέγκεχοϊρντ, όπως και οι δυο της κόρες, Ηλέκτρα και Γαία, ήρθαν γρήγορα στη ζωή της. Όχι όμως και το διαζύγιο. Γενικά, οι χωρισμοί της είναι επεισοδιακοί και οριστικοί, κάτι που απορρέει μάλλον από το Τ-τετράγωνο της Αφροδίτης της, με τον Πλούτωνα από τη μια και τη σύνοδο Άρη-Κρόνου από την άλλη.

Ένα είναι σίγουρο, ότι μέσα από το Dancing with the Stars και συνοδεία του παρτενέρ της Βλάντιμιρ Μορότσκο θα συνεχίσει να σαγηνεύει τα πλήθη.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved