Οι διάσημοι Αιγόκεροι που λατρεύουμε

Ένα αφιέρωμα στους αγαπημένους και τις αγαπημένες μας celebrities Αιγόκερους

Οι διάσημοι Αιγόκεροι που λατρεύουμε

Είτε θα τον αγαπήσεις είτε θα τον μισήσεις. Αυτή είναι η φάση με τον Αιγόκερω, ένα από τα πιο παρορμητικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου, το οποίο αυτές τις ημέρες (και συγκεκριμένα μέχρι τις 19 Ιανουαρίου) έχει την τιμητική του. Υπεύθυνος, ώριμος, πειθαρχημένος και την ίδια ώρα φιλόδοξος και σκληρός σαν χαρακτήρας. Αυτό το ξεχωριστό ζώδιο της Γης ξέρει τι σημαίνει σκληρή δουλειά και μπορεί να πετύχει ό,τι βάλει στο νου του, όπως άλλωστε, αποδεικνύουν με την πορεία τους οι διάσημοι κύριοι και κυρίες που ανήκουν στο ζώδιό του. Από τον δικό μας Σάκη Ρουβά, μέχρι τον χολιγουντιανό Jude Law. Τα διάσημα Αιγοκεράκια είναι πολλά και άκρως επιτυχημένα, για αυτό αξίζει να τα «εξετάσουμε» ένα προς ένα.


Jude Law: «Η επιτυχία δεν θα άξιζε τίποτα, αν δεν είχα τη γυναίκα και τα παιδιά μου στο πλευρό μου…»

Jude Law

Ταλαντούχος και γοητευτικός ο Βρετανός ηθοποιός Jude Law είναι ένας κλασικός Αιγόκερως. Γεννήθηκε στις 29 Δεκεμβρίου του 1972 και κατάφερε να ξεχωρίσει από μικρή ηλικία, χάρη στη σκληρή δουλειά και την επιμονή του. Ο Jude Law είχε στόχους και έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να τους πετύχει. Ωστόσο, αν και ιδιαίτερα φιλόδοξος, ο Jude ξέρει ότι η επιτυχία δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή. Άλλωστε, όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος στο παρελθόν, «η επιτυχία και ακόμη η ζωή μου η ίδια δεν θα άξιζαν, αν δεν είχα τη γυναίκα και τα παιδιά μου στο πλευρό μου. Σημαίνουν τα πάντα για εμένα».

Elvis Presley: «Η φιλοδοξία είναι ένα όνειρο με οκτακύλινδρη μηχανή»

Elvis Presley

Αιγόκερως ήταν και ο «βασιλιάς» της Ροκ εν Ρολ, ο γνωστός και αγαπημένος Elvis Presley. Γεννήθηκε στις 8 Ιανουαρίου του 1935 στο Τουπέλο του Μισισίπι και χάρη στην αυθεντικότητα, το ταλέντο και τον επαγγελματισμό του, κατάφερε να μπει στη λίστα με τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες των τελευταίων 50 ετών. Είχε φιλοδοξίες που τον βοήθησαν να φτάσει «ψηλά», παρά τις πολλές αδυναμίες και ευαισθησίες του. Για αυτό, μάλλον, έλεγε πως «η φιλοδοξία είναι ένα όνειρο με οκτακύλινδρη μηχανή».


Σάκης Ρουβάς: «Η οικογένειά μου είναι η ισορροπία μου»

sakis royvas


Από τη λίστα μας δεν θα μπορούσε να λείπει ο Σάκης Ρουβάς. Γεννήθηκε στην Κέρκυρα στις 5 Ιανουαρίου του 1972 και από μικρή ηλικία ήξερε τι ήθελε και πώς να το πετύχει, αφού ήταν απίστευτα προσηλωμένος στους στόχους του. Τη δεκαετία του '80 ασχολήθηκε με τον στίβο, κατακτώντας αρκετά μετάλλια ως μέλος της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας, ενώ από τα πρώτα κιόλας βήματά του στο τραγούδι κατάφερε να ξεχωρίσει. Σήμερα, συνεχίζει τη λαμπερή του πορεία, ενώ έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά με τη σύζυγό του, Κάτια Ζυγούλη και όπως ο ίδιος έχει δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξη του, η οικογένειά του είναι η ισορροπία στη ζωή του.


Kate Moss: «Δεν μπορούν να με σταματήσουν όλα όσα λένε οι άλλοι για εμένα…»

kate moss

Και από τους διάσημους άντρες Αιγόκερους, ήρθε η ώρα να περάσουμε στις γυναίκες, κάνοντας την αρχή με την αγαπημένη μας Kate Moss. Ήρθε στον κόσμο στις 16 Ιανουαρίου του 1974 και άρχισε να εργάζεται στον χώρο του μόντελινγκ από την τρυφερή ηλικία των 14 ετών. Η μοναδική της ομορφιά και ο έντονος χαρακτήρας της τη βοήθησαν να ξεχωρίσει και σήμερα παραμένει ένα από τα πιο διάσημα και καλοπληρωμένα μοντέλα παγκοσμίως. Όπως κάθε αυθεντική Αιγοκερίνα, έτσι και εκείνη, ήθελε από μικρή να είναι το αφεντικό του εαυτού της και έφτασε ψηλά, καταφέρνοντας να μην επηρεάζεται από όσα λένε οι άλλοι για εκείνη.

Τζένη Καρέζη: «Εγώ δεν είμαι για το λίγο»

tzeni karezi

Μπορεί να μην το γνώριζες αλλά η Τζένη Καρέζη ήταν Αιγόκερως! Γεννήθηκε ως Ευγενία Καρπούζη στις 12 Ιανουαρίου του 1932 και κατάφερε να γίνει μια από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς του ελληνικού θεάτρου και του κινηματογράφου. Παρά τις αντιρρήσεις της οικογένειάς της για την επαγγελματική της πορεία, η Τζένη ακολούθησε το μονοπάτι που πάντα ονειρευόταν, μπαίνοντας στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Είχε φιλοδοξίες και ήταν προετοιμασμένη να δουλέψει σκληρά και να θυσιάσει πολλά, προκειμένου να μην αφήσει κανένα εμπόδιο να μπει στο δρόμο της. Η Τζένη απέδειξε πως δεν ήταν για το λίγο, όπως η ίδια είχε πει για τον εαυτό της.

Μαρία Κορίνθιου: «Δεν έχω καμία ανασφάλεια να δείξω στους άλλους ποια είμαι»

Maria Korinthiou

Άλλη μια γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός που ανήκει στο συγκεκριμένο ζώδιο είναι η Μαρία Κορινθίου. Γεννήθηκε στις 30 Δεκεμβρίου του 1979 και θεωρείται μια ταλαντούχα ηθοποιός και από τις πιο σέξι γυναίκες της ελληνικής σόουμπιζ. Είναι μια πληθωρική και «καυτή» Αιγοκερίνα που όσο μεγαλώνει γίνεται πιο γοητευτική και ώριμη, όπως προστάζει ο κυβερνήτης της, ο Κρόνος. Η Μαρία Κορινθίου είναι έντονη και όπως η ίδια είπε πριν από μερικούς μήνες σε συνέντευξή της, δεν έχει καμία ανασφάλεια να δείξει στους άλλους ποια είναι.



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved