ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ Astrology.gr

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ Astrology.gr


Η "DPG LIFESTYLE DIGITAL MEDIA AE " διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος astrology.gr, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Το astrology.gr αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις, καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσα από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.

1. ΕΓΓΡΑΦΗ Η εγγραφή στις υπηρεσίες του ηλεκτρονικού καταστήματος του astrology.gr επιτρέπεται μόνο στους ενήλικους, άνω των 18 ετών.


2. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΕΛΟΥΣ Ο χρήστης με την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής, παραλαμβάνει επιβεβαίωση του προσωπικού κωδικού (password) πρόσβασης που ο ίδιος έχει ορίσει στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που έχει δηλώσει. Οι χρήστες παραμένουν προσωπικά και αποκλειστικά υπεύθυνοι για όλες τις πράξεις που διενεργούνται από τον λογαριασμό τους (user account). Οι χρήστες υποχρεούνται να ειδοποιούν άμεσα το astrology.gr, αν αντιληφθούν οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού τους ή οποιαδήποτε γινομένη ή πιθανή παραβίαση ασφάλειας. Επίσης, οι χρήστες ευθύνονται αποκλειστικά για την προσεκτική χρήση του λογαριασμού τους και την τυπική έξοδο τους από τον λογαριασμό τους στο τέλος κάθε χρήσης (Logout). Το astrology.gr δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία προκύψει από την αδυναμία των χρηστών να σεβαστούν και να ακολουθήσουν την παρούσα ρήτρα.


3. ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΧΡΗΣΤΩΝ Η Εγγραφή στο ηλεκτρονικό κατάστημα του astrology.gr γίνεται μέσω ηλεκτρονικής φόρμας και είναι απαραίτητη για την πραγματοποίηση αγορών από τον δικτυακό τόπο astrology.gr. Κατά την εγγραφή του χρήστη στο ηλεκτρονικό κατάστημα του astrology.gr, οι ζητούμενες πληροφορίες είναι οι εξής: Όνομα, Επώνυμο, Πατρώνυμο, Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου (e-mail), Όνομα χρήστη (username), Κωδικός πρόσβασης (password), Διεύθυνση κατοικίας (για φυσικά πρόσωπα) ή έδρας (για νομικά πρόσωπα), Ταχυδρομικός Κώδικας, Πόλη, Νομός, Χώρα, Αριθμός Τηλεφώνου και Φαξ. Επίσης, σε περίπτωση παραγγελίας και προκειμένου για την έκδοση τιμολογίου/απόδειξης θα ζητούνται η ακριβής επωνυμία των νομικών προσώπων, καθώς και ο Α.Φ.Μ. και η Δ.Ο.Υ. του πελάτη.
Για την παραγωγή/παροχή των αστρολογικών χαρτών ή/και άλλων προϊόντων/υπηρεσιών ενδέχεται να ζητηθεί η καταχώρηση του Φύλου και της Ημερομηνίας και του Τόπου Γέννησης του ενδιαφερομένου προσώπου (ενδεικτική αναφορά). Τέλος, το astrology.gr επιφυλάσσει στον εαυτό του το δικαίωμα καταγραφής της Διεύθυνσης IP του χρήστη. H διεύθυνση IP (π.χ. 123.45.678.9) καθορίζεται από τον παροχέα (Internet Service Provider) της σύνδεσης μέσω της οποίας ο Η/Υ του επισκέπτη/χρήστη έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο και στη συνέχεια στο astrology.gr. Η διεύθυνση IP κρατείται για στατιστικούς ή/και τεχνικούς λόγους, καθώς και για θέματα που άπτονται της ασφαλείας των συστημάτων του astrology.gr (server, data base κλπ). Η IP διεύθυνση του χρήστη, από την οποία αυτός επικοινώνησε με το δικτυακό τόπο του astrology.gr δύναται να παραδοθεί στις αρμόδιες αστυνομικές ή δικαστικές αρχές, εφόσον ζητηθεί αρμοδίως. Τα ανωτέρω στοιχεία σύμφωνα με την έννοια του νόμου 2472/97 (άρθρο 2 παρ. α Περί Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα), αποτελούν δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα και η επεξεργασία τους υπόκειται στις ρυθμίσεις του Ν. 2472/97.
Το astrology.gr συλλέγει τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα των χρηστών αποκλειστικά και μόνο κατά το στάδιο της εγγραφής. Η συλλογή των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των χρηστών είναι απαραίτητη, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι παραγγελίες των προϊόντων και να αποσταλούν τα προϊόντα στον χρήστη ή για να αποσταλούν σε αυτόν Ενημερωτικά Δελτία κατόπιν αίτησής του και αποσκοπεί μόνο στην επιτυχή ολοκλήρωση αυτών των συναλλαγών για λογαριασμό του astrology.gr.
Αποδέκτης των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των χρηστών είναι η " DPG LIFESTYLE DIGITAL MEDIA AE ", ενώ τα στοιχεία αυτά διαβιβάζονται και αποθηκεύονται σε εξυπηρετητές (servers) συνεργαζόμενων εταιρειών, οι οποίες γραπτώς δεσμεύονται για την ασφάλεια και μη περαιτέρω διαβίβασή τους. Το astrology.gr δίνει το δικαίωμα στους χρήστες να διαγράψουν τα στοιχεία που έχουν δηλώσει, να τα διορθώσουν, ενημερώσουν, τροποποιήσουν ή να ζητήσουν τη μη περαιτέρω επεξεργασία τους, ανά πάσα χρονική στιγμή, χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο "αλλαγή στοιχείων λογαριασμού" ή "Επικοινωνία" στον δικτυακό τόπο www. astrology.gr. Η " DPG LIFESTYLE DIGITAL MEDIA AE " δεν ευθύνεται για την ακρίβεια και αλήθεια των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που δηλώνουν οι χρήστες του ηλεκτρονικού καταστήματος του astrology.gr.
 Η " DPG LIFESTYLE DIGITAL MEDIA AE " δεσμεύεται να μην προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή καθοιονδήποτε τρόπο δημοσίευση ή/και κοινοποίηση των δεδομένων των χρηστών του ηλεκτρονικού καταστήματος του astrology.gr σε κανένα τρίτο φορέα.
Το astrology.gr μπορεί να διοχετεύσει δεδομένα των χρηστών του σε τρίτα νομικά ή/και φυσικά πρόσωπα μόνο εάν:
- Έχει τη συγκατάθεση των χρηστών για τη διοχέτευση των δεδομένων και πληροφοριών που το αφορούν.
- Τα νομικά και φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με το astrology.gr έχουν το δικαίωμα να επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες του astrology.gr καταθέτουν σε αυτό, μόνο στο βαθμό που είναι απόλυτα αναγκαίος για την παροχή τεχνικής ή άλλης υποστήριξης προς το astrology.gr ή για την εξυπηρέτηση των αιτημάτων των ίδιων των χρηστών και δεσμεύονται από το επαγγελματικό τους καθήκον εχεμύθειας και τους αντίστοιχους όρους τήρησης της προστασίας των δεδομένων αυτών.
- Επιτάσσεται λόγω συμμόρφωσης με τις σχετικές διατάξεις του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.


4. ΑΣΦΑΛΕΙΑ Το astrology.gr αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Σας Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του ηλεκτρονικού καταστήματος του astrology.gr επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους: Αναγνώριση Πελάτη Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (e-mail ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) και τη διεύθυνση ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας (e-mail) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα του astrology.gr δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.
Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης). Επίσης σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε όχι μόνο γράμματα και αριθμούς αλλά και σύμβολα και τη δημιουργία password. Απόρρητο Συναλλαγών Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή /μέλος στo astrology.gr είναι εμπιστευτικές και το astrology.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα: Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας. Το astrology.gr δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής. Στην περίπτωση που astrology.gr χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου. Μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς, καθώς και τη διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους. Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.


5. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ/ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ Οι φωτογραφίες που απεικονίζουν τα προϊόντα είναι ενδεικτικές και δεν μπορούν να λειτουργήσουν δεσμευτικά για το astrology.gr. Επιπλέον, όσον αφορά στην περιγραφή των χαρακτηριστικών και των προδιαγραφών των προϊόντων/υπηρεσιών που προέρχονται από τους συνεργάτες ή τους προμηθευτές, το astrology.gr απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη σχετικά με την ακρίβεια του περιεχομένου της.Όσον αφορά στα σεμινάρια που θα παραδίδονται περιοδικά από τον ιστότοπο, ο χρήστης έχει το δικαίωμα της συμμετοχής σε αυτά αγοράζοντας έναντι ενός συνολικού αντίτιμου το σύνολο των σεμιναρίων που κάθε φορά θα διοργανώνονται. Αναλυτικότερα, ο αγοραστής/χρήστης δε δύναται να αναζητήσει μέρος του ποσού που κατέβαλε σε περίπτωση που δεν παρακολουθήσει το σύνολο των σεμιναρίων αυτών. Έκαστο των σεμιναρίων διοργανώνεται σε προκαθορισμένη ώρα και μέρα, η οποία κοινοποιείται στους συμμετέχοντες και η οποία δεν αλλάζει. Αν από υπαιτιότητα του astrology.gr. δε λάβει χώρα το σεμινάριο την προκαθορισμένη ημέρα και ώρα, θα υπάρχει ανακοίνωση ως προς τον επαναπρογραμματισμό αυτού. Επιστροφή χρημάτων απαγορεύεται. Επιπροσθέτως, το astrology.gr. για λόγους που άπτονται της ασφάλειας των συμμετεχόντων και της εποπτείας του σεμιναρίου προς όφελος των χρηστών, έχει τη δυνατότητα να μαγνητοσκοπεί/μαγνητοφωνεί τα σεμινάρια αυτά, τα οποία, όμως, απαγορεύεται ρητώς να μαγνητοσκοπούνται/καταγράφονται/μαγνητοφωνούνται από τους συμμετέχοντες σε αυτά. Ο συμμετέχων ρητώς αποδέχεται τη μαγνητοσκόπηση/μαγνητοφώνηση/καταγραφή αυτού από το astrology.gr., καθώς και αναγνωρίζει ανεπιφύλακτα τη μη ευθύνη του ιστότοπου για τυχόν μαγνητοσκόπηση/μαγνητοφώνηση και χρήση της εικόνας του από τρίτο/έτερο συμμετέχοντα, ενέργεια που το astrology.gr. δεν έχει τη δυνατότητα τεχνολογικά να αποτρέψει. Για το λόγο αυτό συστήνεται η μη εμφάνιση της εικόνας σας κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου., άλλως η ενέργειά σας αυτή γίνεται με δική σας αποκλειστική ευθύνη. Τέλος να επισημανθεί πως ο έκαστος των παραδιδόντων τα σεμινάρια έχει αποκλειστική ευθύνη των λεγομένων του και ο ιστότοπος ουδεμία ευθύνη φέρει επί των λεγομένων αυτού.


6. ΤΙΜΕΣ Οι τιμές που αναφέρονται στη σελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι σε ευρώ και περιλαμβάνουν όλες τις νόμιμες φορολογικές επιβαρύνσεις (όπως π.χ. Φ.Π.Α.). Οι τιμές που αναφέρονται στη σελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος δεν περιλαμβάνουν τα έξοδα αποστολής στην περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει την παράδοση του προϊόντος με ταχυμεταφορά (courier). Τα έξοδα αποστολής που προκύπτουν στην περίπτωση παράδοσης του προϊόντος με ταχυμεταφορά (courier) επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον Πελάτη-παραλήπτη, ο οποίος δύναται να λαμβάνει γνώση αυτών από την ιστοσελίδα του ταχυμεταφορέα (courier), όπου θα μπορεί να παραπέμπεται μέσω υπερσυνδέσμου (link) από τη σελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος του astrology.gr. Το astrology.gr επιφυλάσσει το δικαίωμα τροποποίησης των τιμών που αντιστοιχούν στα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματός του σε οποιαδήποτε στιγμή, αλλά δεσμεύεται – ως προς την εκτέλεση της παραγγελίας - να υιοθετεί τις τιμές που αναγράφονταν στην αντίστοιχη σελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος κατά τη στιγμή της παραγγελία σας.


7. ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Τα προϊόντα που πωλούνται από το ηλεκτρονικό κατάστημα του astrology.gr, εξαιτίας του μοναδικού και εξατομικευμένου χαρακτήρα τους, παράγονται και κατασκευάζονται στην πλειοψηφία τους κατά παραγγελία. Σε ό, τι αφορά προϊόντα που, εκ της φύσεώς τους, δύνανται να είναι διαθέσιμα προς πώληση πριν από το χρόνο της παραγγελίας (π.χ. βιβλία), το astrology.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων αυτών, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.


8. ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Η παράδοση των πωληθέντων προϊόντων γίνεται με αποστολή είτε μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (email) για προϊόντα που συνίστανται σε αρχεία – έγγραφα σε ηλεκτρονική μορφή τύπου .pdf είτε μέσω ταχυδρομείου (ΕΛΤΑ) είτε σε συγκεκριμένο τόπο και χρόνο που ορίζει ο πελάτης με ταχυμεταφορά (courier) με τη μεσολάβηση μεταφορικής εταιρείας με την οποία συνεργάζεται το astrology.gr. Το astrology.gr δε θα μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο των συνεπειών που οφείλονται σε καθυστέρηση παράδοσης ή απώλεια δέματός εκ μέρους του μεταφορέα. Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, οφείλετε να ελέγξετε ότι τα προϊόντα αντιστοιχούν στην παραγγελία σας και να επισημάνετε, σε αντίθετη περίπτωση, στο δελτίο παράδοσης και υπό μορφή χειρόγραφων παρατηρήσεων μετά υπογραφής, οποιαδήποτε ανωμαλία ή ελάττωμα. Επιπλέον, το astrology.gr ουδεμία ευθύνη φέρει για τη λήψη καθ' όλον ή εν μέρει από τον πελάτη του πωληθέντος προϊόντος σε ηλεκτρονική μορφή σε έγγραφο τύπου .pdf . Τα πωληθέντα προϊόντα που αποστέλλονται σε ηλεκτρονική μορφή σε έγγραφο τύπου .pdf προϋποθέτουν την από τον πελάτη κατοχή και χρήση του αντίστοιχου λειτουργικού προγράμματος Αcrobat Reader.


9. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ - ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Δεδομένου του εξατομικευμένου και μοναδικού χαρακτήρα και της κατόπιν παραγγελίας παραγωγής των προϊόντων που πωλούνται από το ηλεκτρονικό κατάστημα του astrology.gr, επιστροφή και αντικατάσταση προϊόντος δε θα γίνεται δεκτή παρά μόνον στην περίπτωση που, με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του astrology.gr, παραδόθηκε στον πελάτη προϊόν άλλο ή ουσιωδώς και εμφανώς διαφορετικό από αυτό που παραγγέλθηκε και μόνο εφόσον το προϊόν που επιστρέφεται βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, με την αρχική του συσκευασία.


10. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις : Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να κάνετε πίσω «back» και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας στο κουμπί «αφαίρεση». Από τη στιγμή που έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία με την καταχώρηση των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας του πελάτη, η ακύρωση της παραγγελίας δεν είναι δυνατή.


11. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας Το ηλεκτρονικό κατάστημα του astrology.gr δέχεται τις πιστωτικές κάρτες (Visa, MasterCard, Maestro, Electron, American Express). Για πληρωμή με την πιστωτική σας κάρτα, το ηλεκτρονικό κατάστημα του astrology.gr σας παραπέμπει στην εφαρμογή MODIRUM της Τράπεζας ALPHA BANK. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας. Το astrology.gr δεν αποθηκεύει τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών που εισάγετε κατά την παραγγελία σας. Αντίθετα, χρησιμοποιεί την εφαρμογή MODIRUM της ALPHA BANK, για την αυτόματη έγκριση της συναλλαγής. Αυτό σημαίνει ότι το astrology.gr δε χρησιμοποιεί για κανένα σκοπό τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών, καθώς δεν είναι ορατά σε αυτό, παρά μόνο τα 4 πρώτα ψηφία της κάρτας. Συνεπώς το astrology.gr δεν ευθύνεται για τους όρους χρήσης προσωπικών δεδομένων που υιοθετούν οι χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί με τους οποίους συνεργάζεται για την ολοκλήρωση των εμπορικών συναλλαγών. Τέλος, προσωπι4κή ασφάλεια αποτελεί το password που δίνετε, όταν γίνεστε μέλος του astrology.gr. Για να παρουσιάσουμε οποιοδήποτε προσωπικό σας στοιχείο θα πρέπει πρώτα να δοθεί το όνομα του χρήστη και το password. Γι' αυτό το λόγο, πρέπει να φυλάξετε καλά αυτά τα στοιχεία, για να μην κινδυνεύσουν να πέσουν σε χέρια τρίτων.


11. ΕΝΑΡΞΗ-ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Το astrology.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή/και να διακόπτει προσωρινά ή μόνιμα μέρος ή το σύνολο των υπηρεσιών του με ή χωρίς προειδοποίηση προς τους χρήστες.


12. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΕΛΑΤΩΝ Για πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με τα προσφερόμενα από το ηλεκτρονικό κατάστημα του astrology.gr προϊόντα και τις σχετικές αγορές, οι πελάτες μπορούν να αποστέλλουν τα αιτήματά τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript, για να τη δείτε.


13. ΔΙΑΡΚΕΙΑ Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι το astrology.gr διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα να διακόψει τη χρήση του/των κωδικών πρόσβασης στις υπηρεσίες του ή/και να διακόψει τη διάθεση του περιεχομένου του στους χρήστες που πιστεύει ότι έχουν παραβιάσει το γράμμα και το πνεύμα των παρόντων όρων χρήσης, καθώς και της εν γένει νομοθεσίας.


14.ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ Ο χρήστης/πελάτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως από την εξ αποστάσεως σύμβαση που συνήψε μέσω του διαδικτυακού καταστήματος μέσα σε δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες από την παράδοση σε αυτόν του προϊόντος το οποίο είχε παραγγείλει, με μοναδική επιβάρυνση τη δαπάνη επιστροφής προϊόντος.


15. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ. Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος του astrology.gr, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίησή τους, διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες, που έχει υπογράψει η χώρα. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. Ο χρήστης των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος του astrology.gr τεκμαίρεται ότι προχωρώντας σε παραγγελία προϊόντος από το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα γνωρίζει και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τόσο τους παρόντες όρους χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος όσο και τους γενικούς όρους χρήσης του διαδικτυακού τόπου astrology.gr. Σε κάθε περίπτωση το astrology.gr διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων κατόπιν ενημέρωσης των χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή/και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους χρήσης που προβλέπονται στο παρόν οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του astrology.gr και να μην προβαίνει σε συναλλαγές από το ηλεκτρονικό κατάστημά του. Το astrology.gr καταβάλλει σημαντικές προσπάθειες, ώστε η ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος του astrology.gr να συμπεριλαμβάνει ακριβείς και ενημερωμένες πληροφορίες.

Στοιχεία επικοινωνίας εταιρίας


DPG LIFESTYLE DIGITAL MEDIA AE


Παραγωγή κινηματογραφικών ταινιών,
βίντεο και τηλεοπτικών προγραμμάτων,
διαδικτυακές πύλες(web portals)


Διεύθυνση: 14ο χλμ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ


τκ: 14564 ΚΗΦΙΣΙΑ


τηλ.210.35.03.000 φαξ.21035.03.102


Υπεύθυνος επικοινωνίας: κ. Τουρνάκης

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved