Αυτοί είναι οι πιο διάσημοι Zυγοί!

Ένα αφιέρωμα στους αγαπημένους και τις αγαπημένες μας celebrities Ζυγούς

Αυτοί είναι οι πιο διάσημοι Zυγοί!

Με κυβερνήτη την Αφροδίτη, ο Ζυγός είναι αναμφισβήτητα ένα ζώδιο ερωτικό, με μια φύση έντονα καλλιτεχνική που αγαπάει την ομορφιά και θέλει συνεχώς να φροντίζει τον εαυτό του. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που στον συγκεκριμένο αστερισμό ανήκουν μερικά από τα πιο «λαμπερά» και όμορφα αστέρια της showbiz! Αξίζει σίγουρα να αφιερώσουμε λίγο από τον χρόνο μας για να βάλουμε κάτω από το «μικροσκόπιό» μας το ιδιαίτερο αυτό ζώδιο και τους διάσημους «εκπροσώπους» του.

Monica Bellucci: «Η τελειότητα δεν υπάρχει και αν υπήρχε, θα ήταν πολύ βαρετή»

bellucci

Θεωρείται μια από τις πιο όμορφες γυναίκες στον πλανήτη και ναι, ανήκει στο ζώδιο του Ζυγού. Ο λόγος για την εντυπωσιακή Monica Bellucci, την Ιταλίδα ηθοποιό και μοντέλο που «έκαψε» καρδιές σε ολόκληρο τον πλανήτη με την ταινία Μαλένα το 2000. Σίγουρα, η Αφροδίτη έβαλε το «χεράκι» της όταν ερχόταν στον κόσμο η Bellucci στις 30 Σεπτεμβρίου του 1964. Τι και αν σπούδαζε για να γίνει δικηγόρος; Η καλλιτεχνική της φύση υπερίσχυσε προς τέρψιν του ανδρικού πληθυσμού.

Brigitte Bardot: «Όταν αγαπάω, το κάνω χωρίς να υπολογίζω τίποτα. Δίνω τον εαυτό μου ολοκληρωτικά»

briggite

Διάσημη, ταλαντούχα και Ζυγός είναι και η μοναδική Brigitte Bardot, γεννημένη 28 Σεπτεμβρίου του 1934. Το σύμβολο του σεξ των δεκαετιών 1950 και 1960, η Γαλλίδα femme fatale που «μάγεψε» εκατομμύρια άντρες σε ολόκληρο τον κόσμο, φέρει όλα τα στοιχεία ενός γνήσιου Ζυγού. Γλυκιά, «ζεστή», αισθηματική και απίστευτα ειλικρινής, η «Μπεμπέ» είναι μια γυναίκα μοναδική.

Kim Kardashian: «Θα είμαι πάντα αθεράπευτα ρομαντική»

kim

Ναι, η διάσημη τηλεπερσόνα, μοντέλο, ηθοποιός και επιχειρηματίας από τις ΗΠΑ δεν κατάφερε τυχαία να «χτίσει» μια τεράστια περιουσία. Γεννημένη στις 21 Οκτωβρίου του 1980 στο Λος Άντζελες, η Kim εκμεταλλεύτηκε τις «πλούσιες» καμπύλες της και την κοινωνική της φύση και κατάφερε να γίνει μια από τις πολυσυζητημένες φιγούρες της τελευταίες δεκαετίας. Είναι αναμφισβήτητα μια γνήσια Ζυγός.



Μελίνα Μερκούρη: «Είναι υπέροχο πράγμα να μπορείς να αγαπάς. Είναι θείο»

melina

Στο ζώδιο του Ζυγού άνηκε και η θρυλική Ελληνίδα ηθοποιός και πολιτικός Μελίνα Μερκούρη. Ήρθε στη ζωή στις 18 Οκτωβρίου του 1920 και χάρη στο ταλέντο και την έντονη προσωπικότητά της κατάφερε να αποκτήσει παγκόσμια φήμη. Με βασικό στοιχείο τον Αέρα, η Μελίνα ήταν παρορμητική αλλά η κυβερνήτης του ζωδίου της, η Αφροδίτη, την έκανε να ζει για τον έρωτα και να έχει πάθος για τις τέχνες. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, ότι διατέλεσε υπουργός Πολιτισμού της χώρας μας.

Matt Damon: «Είναι καλύτερο να είσαι ο εαυτός σου, παρά να προσπαθείς να γίνεις αυτό που θέλουν οι άλλοι»

matt

Το ζώδιο στο οποίο ανήκει οδήγησε και τον Matt Damon να στραφεί στην υποκριτική. Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός γεννήθηκε στις 8 Οκτωβρίου του 1970 και θεωρείται ένα από τα «καλά παιδιά» του Χόλιγουντ, αφού διακρίνεται για την ευγένεια και το ήθος του. Παράλληλα, όπως οι περισσότεροι Ζυγοί, έτσι κι εκείνος, έχει την έμφυτη ικανότητα να κερδίζει τους ανθρώπους με το ζεστό του χαμόγελο!

Μάθε εδώ πώς εξελιχθεί το 2017 για τους Ζυγούς

Ryan Reynolds: «Δεν περιμένω την επιτυχία, προετοιμάζομαι για αυτή»

Ryan

Γοητευτικός, κοινωνικός και απίστευτα ρομαντικός, ο Ryan Reynolds είναι ένας ηθοποιός που έχει «κλέψει» τις καρδιές εκατομμύριων κοριτσιών ανά τον κόσμο και -φυσικά- ανήκει στο ζώδιο του Ζυγού. Γεννήθηκε στις 23 Οκτωβρίου του 1976 στον Καναδά και θεωρείται ένας από τους πιο στιλάτους σταρ του Χόλιγουντ. «Διπλωμάτης» -όπως οι περισσότεροι Ζυγοί- και πολύ κοινωνικός, «κλέβει» τις εντυπώσεις και χαρίζει πολλά χαμόγελα σε κάθε εμφάνισή του.

Hugh Jackman: «Στη ζωή δεν μετανιώνεις για τα πράγματα που κάνεις αλλά για αυτά που δεν κάνεις»

Hugh

Λένε ότι οι Ζυγοί είναι αναποφάσιστοι και ανασφαλείς. Παρ’ όλα αυτά, όμως, μας αρέσουν διότι είναι ισορροπημένοι, σταθεροί και απίστευτα συναισθηματικοί. Αυτό φαίνεται πως ισχύει στην περίπτωση ενός ακόμη celebrity Ζυγού, του Hugh Jackman. Ο διάσημος Αυστραλός ηθοποιός γεννήθηκε στις 12 Οκτωβρίου του 1968 στο Σίδνεϊ, ωστόσο, οι καλλιτεχνικές του ανησυχίες τον έστειλαν στο Χόλιγουντ και τον βοήθησαν να γίνει ένα από τα πιο πετυχημένα «αστέρια» της βιομηχανίας του κινηματογράφου. Μεταξύ άλλων, τον αγαπάμε διότι σε αντίθεση με άλλους σταρ του Χόλιγουντ, έχει μια σταθερή συναισθηματική ζωή. Για την ακρίβεια, ο Hugh είναι παντρεμένος για περισσότερα από 20 χρόνια με την κατά 13 έτη μεγαλύτερή του Deborra-Lee Furness και μαζί της έχει υιοθετήσει δύο παιδιά, τον Oscar και την Ava.

Αλέξης Γεωργούλης: «Όσο έχεις μέσα σου την ενέργεια να δώσεις κάτι σε κάποιον, πάντα θα υπάρχει φως»

alexis

Στο ζώδιο του Ζυγού ανήκει και ένας Έλληνας ηθοποιός, ο Αλέξης Γεωργούλης. Ήρθε στον κόσμο στις 6 Οκτωβρίου του 1974 και όπως πολλοί Ζυγοί, έτσι κι εκείνος, αποφάσισε να ακολουθήσει μια καλλιτεχνική καριέρα. Τι κι αν φοίτησε στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Ε.Μ.Π.; Η αγάπη του για το θέατρο και τις τέχνες τον «κέρδισε» (ευτυχώς για εμάς)!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved