Σάκης Ρουβάς: Ο hot Αιγόκερως της επικαιρότητας

Ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης είναι Αιγόκερως με ωροσκόπο Δίδυμο και Σελήνη στην Παρθένο

Σάκης Ρουβάς: Ο hot Αιγόκερως της επικαιρότητας

Οι συστάσεις είναι περιττές για έναν άνθρωπο που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας εδώ και 23 χρόνια, όταν από 19 ετών εισέβαλε στο καλλιτεχνικό στερέωμα σαν νεοεμφανιζόμενος pop τραγουδιστής και γρήγορα επιλέχθηκε από τον δαιμόνιο manager Ηλία Ψινάκη για να εκτοξεύσει τα ταλέντα του.
Η φιλοδοξία του ζωδίου του αποτυπώνεται περίτρανα στην καλλιτεχνική του και όχι μόνο πορεία, με τον κυβερνήτη του ζωδίου του Κρόνο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα κυβερνήτη του 6ου οίκου της εργασίας, που τον κάνουν εξαιρετικά πειθαρχημένο ως προς τον στόχο του και στην αναρρίχησή του στην κορυφή.

Σε ηλικία μόλις δέκα ετών πρωταγωνίστησε στην παράσταση «Αν οι καρχαρίες ήταν άνθρωποι» χαρακτηριζόμενος ως «παιδί θαύμα» καθώς οι μεγαλύτεροι σε ηλικία και πείρα συμπρωταγωνιστές του εξεπλάγησαν με το ταλέντο και με την άνεσή του στην σκηνή.
Ακολούθησε η αγάπη για την κιθάρα που έμαθε να παίζει μόνος του έχοντας για είδωλό του τον επίσης Αιγόκερω Elvis Presley.
Ο κυβερνήτης του ωροσκόπου του Ερμής και ο κυβερνήτης του απέναντι οίκου Δίας, βρίσκονται σε σύνοδο στον Τοξότη στον 7ο οίκο, χαρίζοντάς του πρώιμη αναγνώριση και απογειώνοντας τη δημοτικότητά του στα ύψη κάνοντάς τον πολύ αγαπητό από το κοινωνικό σύνολο.

Έπειτα τον κέρδισε ο αθλητισμός στον οποίο διακρίθηκε μέσα από την ενόργανη γυμναστική και το άλμα επί κοντό.
Έφτασε λοιπόν η στιγμή να εκφράσει και τον δυναμικό Άρη του στον Κριό, αξιοποιώντας και τις σωματικές του ικανότητες. Όλα αυτά με τη βοήθεια του 11ου οίκου που βρίσκεται ο Άρης του, στηρίζοντάς τον πάντα μέσω κοινωνικών γνωριμιών.

Τον Οκτώβριο του 1991 κέρδισε στο φεστιβάλ τραγουδιού Θεσσαλονίκης με το τραγούδι «Πάρτα».
Από τη στιγμή αυτή και μετά ο τίτλος του «Star» τον ακολουθεί ακόμα, με τα προσωπικά του άλμπουμ να κάνουν τρελές πωλήσεις, τον κόσμο να τον αποθεώνει χαρίζοντάς του το μεγαλύτερο fun club στην Ελλάδα, ενώ οι συνεργασίες του ήταν πάντα με τα πιο μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής.

Η έντονη τάση του να εμφανίζεται στη σκηνή με ξεχωριστά, μοναδικά και ασυνήθιστα ρούχα, τον έφερε στο προσκήνιο με την πιο ακραία επιλογή του, εκείνη της μακριάς μαύρης φούστας του μόδιστρου Valentino, ο οποίος επιμελούνταν για πολλά χρόνια τις εμφανίσεις του.
Μέσα από τις πολυμορφικές εκφράσεις του που περιλαμβάνουν από τις πιο κλασικές έως τις πιο εκκεντρικές επιλογές του, ο Σάκης Ρουβάς εκφράζει ίσως το πιο σημαντικό στοιχείο του χάρτη του, που είναι το τετράγωνο του Ουρανού με τον Ήλιο του.
Ο Ουρανός κυβερνήτης του 10ου οίκου της καριέρας βρίσκεται στον 5ο οίκο της δημιουργικής έκφρασης και των ενδιαφερόντων, ενώ ο Ήλιος κυβερνήτης του 4ου οίκου, τονίζουν την επαγγελματική και οικογενειακή του ζωή με τρόπο θεαματικό.
Η έκρηξη και η ενέργεια αυτή της όψης είναι αυτή που τον κάνει να ανεβαίνει στη σκηνή με σκοπό να ξεσηκώσει θύελλες, αυτή που τον κάνει να ξεχωρίζει, εκπέμποντας άφθονη ενεργητικότητα και επιδιώκοντας να είναι ασυνήθιστος και ενίοτε προκλητικός.

Αντίθετα, στην οικογενειακή του ζωή είναι ένας γλυκός πατέρας και αφοσιωμένος σύζυγος, εκτονώνοντας όλη την υπερβολή του στη σκηνή.
Η αλύτρωτη Αφροδίτη στον Υδροχόο στον 9ο οίκο σε τρίγωνο με τον Ουρανό, είναι μια όψη που επιβεβαιώνει την τεράστια έλξη του από το αντίθετο φύλο, τον ισχυρό μαγνητισμό του, αλλά και τον άνθρωπο που δεν γνωρίζει όρια και δεσμεύσεις και μπορεί να είναι καλά μόνο διατηρώντας την ανεξαρτησία του.
Το γεγονός πως τόσα χρόνια δεν έχει παντρευτεί με την Καρκίνο σύντροφό του Κάτια Ζυγούλη αποδεικνύει την τάση του να αποφεύγει τους παραδοσιακούς δεσμούς και να αρκείται σε μια γυναίκα που είναι φίλη του πάνω απ όλα, σύμφωνα με αυτή την όψη.

Ακολούθησαν διαφημίσεις, παγκόσμιες συναυλίες, δεκάδες βραβεία, αναγνώριση, δόξα, χρηματικές απολαβές και σταματημό δεν έχει.
Η Σελήνη στην Παρθένο στον 4ο οίκο σε τρίγωνο με τον Ήλιο του εκτός από την οικονομική εξασφάλιση και την επιτυχία, τον κρατά καλά προσγειωμένο, αντισταθμίζοντας άλλες όψεις και προφυλάσσοντας τον από απερισκεψίες, όπως αυτή του τετραγώνου με τον Ποσειδώνα. Ξέρει πάντα που θα σταματήσει και γνωρίζει καλά το συμφέρον του.

Μετά το και το ρόλο του παρουσιαστή, συνεχίζει ακάθεκτος και στο θέατρο, με την πρόσφατη και επεισοδιακή βράβευσή του με το βραβείο αρχαίου δράματος για τον ρόλο του στην τραγωδία «Βάκχαι» του Ευριπίδη.
Το πύρινο τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα είναι μια εξαιρετική ώθηση για το θέατρο, που κάνει την αναμφισβήτητη καλλιτεχνική του φλέβα να χτυπά ακόμα πιο δυνατά.
Αυτή την περίοδο ενσαρκώνει τον Ηρακλή και τους άθλους του στο θέατρο «Πάνθεον» συνεχίζοντας να απαντά σε όσους αμφισβητούν την αξία του, πως τα κάνει όλα με την ψυχή του.
Αυτή απάντηση είναι εξαιρετικά αποστομωτική για όποιον γνωρίζει αστρολογία και μπορεί να διακρίνει την απύθμενη επιμονή και θέληση αυτού του ανθρώπου, την οποία εκφράζει μέσα από την αντίθεση του Άρη με τον Πλούτωνα, δίνοντάς του αστείρευτη δύναμη και αντοχή, εξωτερική και εσωτερική.

Η διέλευση του Κρόνου από τον Τοξότη σε αντίθεση με τον γενέθλιο Κρόνο του, σηματοδοτεί ένα διάστημα πολλών αναθεωρήσεων που έγιναν και πρόκειται για λίγο ακόμα να γίνουν.
Η απόφαση στροφής στην καριέρα του εκτός από εμφανής είναι και επιβεβλημένη, με μια πιθανή υπαρξιακή κρίση να τον κάνει να αναθεωρήσει ακόμα περισσότερα.

rouvas chart

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved