Κατερίνα Καινούργιου: Η πρωτιά της Ταύρου στον Alpha και η νέα της εκπομπή

Θα είναι άραγε η διάδοχος της Ελένης Μενεγάκη;

Κατερίνα Καινούργιου: Η πρωτιά της Ταύρου στον Alpha και η νέα της εκπομπή

Το κανάλι του Alpha εδώ και χρόνια μπορεί να καυχιέται πως στεγάζει τη βασίλισσα των παρουσιαστριών, Ελένη Μενεγάκη, αλλά όπως φαίνεται από την τελευταία αναμέτρηση, ο θρόνος της απειλείται από το νέο αίμα του σταθμού, την Κατερίνα Καινούργιου.
Μετά από έρευνα που έγινε πριν λίγους μήνες για το ποια είναι η πιο αγαπημένη παρουσιάστρια, την πρώτη θέση κατέκτησε η Ταυρίνα Κατερίνα και όχι η Σκορπίνα Ελένη που παραμένει σύμβολο.

Αυτός είναι κι ο λόγος που έσπευσαν να δώσουν στην Κατερίνα Καινούργιου τη φετινή μεσημεριανή καλοκαιρινή εκπομπή «Happy day», στην οποία τα πήγε πολύ καλά.
Επίσης, αυτός μπορεί να είναι και ο λόγος που αναλαμβάνει και νέα μεσημεριανή εκπομπή με τίτλο «Όλα παίζουν» κάθε μεσημέρι από 16:00 έως 18:00 μαζί με τον επίσης Ταύρο, Γιώργο Λιανό και τις όμορφες παρουσίες της Λιονταρίνας, Μπέτυς Μαγγίρα και της αγνώστου ζωδίου, Αλέκας Καμηλά.
Η εκπομπή αντικαθιστά το «Δέστε τους» και η παρέα είναι πραγματικά πολύ δελεαστική.

Σε βαθιά νερά λοιπόν κολυμπά πλέον η Κατερίνα Καινούργιου που βλέπει αρχικά το γενέθλιο τετράγωνο Ήλιου – Δία να απογειώνεται από τον διελαύνοντα Δία, μοιράζοντας εύνοια και ευκαιρίες.
Επιπλέον ο Κρόνος της στον Σκορπιό προετοιμάζεται για τη συνάντηση του διελαύνοντα Κρόνου τον Οκτώβριο, για να αποζημιωθεί για τις επαγγελματικές της προσπάθειες, αλλά και να καταξιωθεί μέσα από τις αυξημένες ευθύνες και υποχρεώσεις της.

Πέρα από τη μόρφωση που διαθέτει σαν απόφοιτη του Γαλλικού σχολείου Saint-Joseph και του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών, διαθέτει και γρήγορη αντίληψη με τον Ερμή στον Κριό, αστείρευτη ενέργεια με τον Άρη στους Διδύμους και εύθυμη, εξωστρεφή και ενθουσιώδη διάθεση με την Αφροδίτη στον Κριό.

Όσο για την εξωτερική της εμφάνιση είναι και αυτή αξιοπρόσεκτη, παρόλο που δεν ξεφεύγει από την τυποποιημένη ξανθιά κούκλα, που μιμείται συχνά την Ελένη Μενεγάκη. Το μέλλον θα δείξει τι θα προκύψει από τη συνεχή άνοδό της, που ακόμα και το επώνυμό της τονίζει καθαρά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved