Sasha Grey: Η Ελληνίδα πορνοστάρ αλλάζει ρόλο

Είναι μόλις 24 ετών και έχει γίνει διάσημη στο χώρο της.

Sasha Grey: Η Ελληνίδα πορνοστάρ αλλάζει ρόλο

Η Sasha Grey είναι Ιχθύς με Σελήνη στον Υδροχόο και μια Αφροδίτη στον Ταύρο, που την καθορίζει επαγγελματικά και προσωπικά. Επίσης είναι Ελληνίδα, βαφτισμένη Μαρίνα - Άννα Χατζή και γεννημένη στην Καλιφόρνια.

Οι ερωτικές της ταινίες, το ύφος και οι sexy πόζες της, έχουν κάνει τον ανδρικό πληθυσμό ανά τον πλανήτη να παραμιλά.

Στα 18 της χρόνια γύρισε την πρώτη πολύ καυτή ερωτική ταινία με παρτενέρ τον διάσημο Ιταλό Rocco Siffredi, ο οποίος άφησε εποχή στον χώρο, κάτι σαν τον Marlon Brando στον κλασικό κινηματογράφο. Έκτοτε έγινε διάσημη σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, κατακτώντας πολλά βραβεία και διακρίσεις σε μεγάλες παραγωγές ερωτικών ταινιών, ενώ το 2008 βραβεύτηκε ως ηθοποιός της χρονιάς, μόλις στα 20 χρόνια της. Ήταν και εξακολουθεί να είναι, η νεότερη γυναίκα στον κόσμο με αυτή τη διάκριση.

Η Αφροδίτη στο ηδονικό ζώδιο του Ταύρου, της δίνει το καλλιτεχνικό διαβατήριο καθορίζοντας την ελκυστική της εικόνα, αλλά και την τεράστια αποδοχή που έχει.

Οι όψεις της Αφροδίτης στον χάρτη της συμβολίζουν και καθοδηγούν στην κυριολεξία την πορεία της.

Το τρίγωνο με τον Άρη από τον Αιγόκερω κεντρίζει τις σεξουαλικές της επιδόσεις, δημιουργώντας εξάρτηση με το άλλο φύλο, εντελώς αβίαστα και φυσιολογικά.

Παράλληλα, η αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Σκορπιό, εκτός από τον μαγνητισμό και την έλξη που προκαλεί, δημιουργεί την ανάγκη συλλογής συναισθηματικών και σεξουαλικών εμπειριών, συνθέτοντας μια πανίσχυρη συναισθηματική και σεξουαλική δύναμη, που δεν σταματά σε μια συγκεκριμένη πορεία.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; Πάτα εδώ για να μάθεις!

Αυτός είναι και ο λόγος που μετά από τεράστια αναγνώριση και εντυπωσιακές επιδόσεις στη βιομηχανία του πορνό και μετά από 270 ταινίες, ανακοίνωσε πέρσι την αποχώρησή της, έχοντας σκοπό να συνεχίσει σε άλλο επίπεδο την υποκριτική.

Άλλωστε βρέθηκε αμέσως ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Steven Sonderbergh, που της εμπιστεύτηκε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην τανία «The Girlfriend Experience». Οι κριτικές για το υποκριτικό της ταλέντο ήταν πολύ καλές και ενθαρρυντικές, διευκολύνοντας την πρόθεσή της να συνεχίσει.

Η θέση της Σελήνης στον Υδροχόο σε πιθανότατο τετράγωνο με τον Πλούτωνα, είναι μια όψη πολύ καθοριστική σε συνδυασμό πάντα με τις υπόλοιπες, για την αποδοχή που έχει στις μάζες.

Από ότι φαίνεται όμως οι προθέσεις της δεν σταματούν στα κινηματογραφικά πλατό.

Η Grey μόλις εξέδωσε το πρώτο της μυθιστόρημα με ερωτική πλοκή και φαντασιώσεις και τίτλο «The Juliette Society». Όπως δήλωσε στην εφημερίδα Guardian, «είναι κάτι σαν το Fight Club του πηδήματος». Στο βιβλίο βρίσκονται καταγεγραμμένες οι σεξουαλικές της εμπειρίες, τις οποίες μοιράζεται με σκοπό την σεξουαλική αφύπνιση μιας γυναίκας.

Το βιβλίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2013 και οι εκδότες από τώρα μπορούν να τρίβουν συνωμοτικά τα χέρια τους.

Ο φιλόδοξος Άρης στον Αιγόκερω σε σύνοδο με Ποσειδώνα δεν την αφήνει χωρίς οράματα, κυνηγώντας διαρκώς κάτι που να την κάνει να αισθάνεται ολοκληρωμένη. Ο ιδεαλισμός και η φαντασία της διοργανώνουν τους στόχους της με ανεξάντλητη ενεργητικότητα, που επιβεβαιώνεται και από το εξάγωνο Άρη – Πλούτωνα. Με αυτό το εξάγωνο υπερασπίστηκε και την πορεία της, συνεχίζοντας να υπηρετεί τη δική της δεοντολογία.

Στον καινούργιο της δρόμο εκφράζει επίσης την επιθυμία να βοηθήσει όσο μπορεί την πατρίδα των παππούδων και των γονιών της, που δεν είναι άλλη από το όμορφο νησί της Δωδεκανήσου, την Κάσο.

Προφανώς οι αφηγήσεις συγγενών και φίλων δεν της είναι αρκετές, ούτε και οι φωτογραφίες αντικαθιστούν την ανάγκη για άμεση επαφή που έχει αυτό το κορίτσι.

Το τρίγωνο ιδιομοιρίας της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη του ζωδίου της Ποσειδώνα, εκτός από τις καλλιτεχνικές της ανησυχίες, δίνει ευαισθησία και ικανότητα να φαντάζεται και να δημιουργεί κοινωνικά και φιλανθρωπικά δρώμενα.

Όσο για τη δήλωσή της πως είναι υπερήφανη που δεν μετανιώνει, είναι η πιο σαφής ένδειξη πως η Grey δεν έχει χώρο για σεμνοτυφίες και αναστολές στην φιλόδοξη, original και πολλά υποσχόμενα ζωή της.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved