Scarlett Johansson Vs Blake Lively: Μια γερή κόντρα που μόλις άρχισε

Η Scarlett υποστήριξε ότι η Blake Lively είχε δεσμό με τον Ryan Reynolds όσο ήταν ακόμα μαζί, στολίζοντάς την με κοσμητικά τύπου ύπουλη και αντροχωρίστρα

Scarlett Johansson Vs Blake Lively: Μια γερή κόντρα που μόλις άρχισε

Το κοινό της μικρομακωμένης και χυμώδους Τοξοτίνας Scarlett Johansson με την ψιλόλιγνη Παρθένο Blake Lively, δεν είναι φυσικά η εξωτερική τους εμφάνιση, ούτε καν το ξανθό μαλλί. Δεν είναι ούτε τα κοινά τους επαγγέλματα, αλλά ούτε καν οι αστρολογικές τους όψεις.

To κοινό τους είναι ο Καναδός Σκορπιός Ryan Reynolds που μετά το χωρισμό του με την Johansson και με άμεση σύναψη δεσμού με την Lively, προχώρησε και εις γάμου κοινωνία μαζί της πριν από έναν περίπου μήνα.

Το γεγονός αυτό θορύβησε ιδιαίτερα την καυτή Scarlett, της οποίας η Σελήνη στον Σκορπιό δεν μπόρεσε να χωνέψει την αιφνιδιαστική αυτή κίνηση του πρώην της.

Μάλιστα ο Reynolds προέβη για δεύτερη φορά σε μυστικό γάμο, όπως ακριβώς είχε πράξει και με την Johansson.

*Αναρωτιέστε αν το δικό σας κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; Πατήστε εδώ για να μάθετε!

Απολύτως κατανοητό, αν σκεφτεί κανείς πως πρόκειται για έναν Σκορπιό με Ήλιο σύνοδο Σελήνη, Άρη και Ουρανό στο ίδιο ζώδιο, όψεις που ανάγουν σε κοσμοθεωρία το διαφορετικό, το ασυνήθιστο και το μυστικοπαθές, διαφυλάσσοντας την ιδιωτικότητά του.

Από την άλλη, η σύνοδος Σελήνης – Κρόνου στον Σκορπιό και ο Ήλιος της Johansson στον 12ο παρασκηνιακό και εμμονικό οίκο, εκτοξεύει τις πεποιθήσεις της πως οι δυο τους είχαν δεσμό, όσο η ίδια και ο Ryan ήταν ακόμα μαζί, στολίζοντάς την με κοσμητικά τύπου ύπουλη και αντροχωρίστρα.

Από ότι φαίνεται η πληθωρικότητα του Τοξότη και από ζώδιο και από ωροσκόπο, με τον κυβερνήτη τους Δία σε σύνοδο με την Αφροδίτη της, αρκέστηκε μόνο στην προβολή της αυτοπεποίθησης μιας επιβλητικής ομορφιάς, μη διστάζοντας να τη χρησιμοποιήσει για να αναφέρει πως δεν είναι τυχαίο, ότι πολλές φορές βρέθηκαν σε οντισιόν για τους ίδιους ρόλους, με την Lively να φεύγει πάντα με άδεια χέρια.

Η Blake Lively δεν έχει ακόμα απαντήσει στις ρουκέτες της Johansson, όταν όμως το κάνει μάλλον θα την εκνευρίσει περισσότερο, διότι μια Παρθένος με Σελήνη στην Παρθένο και σύνοδο Ήλιου, Ερμή, Αφροδίτης και Άρη, ξέρει πώς να χειρίζεται λεκτικά τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις, επιλέγοντας την ειρωνεία από τον θυμό.

Το μεγάλο τρίγωνο δε όλων των προηγούμενων με Δία και Ποσειδώνα κάνει παιχνίδι τη διαδικασία γι αυτήν.

Εκεί που θα σταθεί μάλλον περισσότερο, είναι η δήλωση της Johansson πως η Lively αποτελεί μια φθηνή απομίμησή της.

Για το "φθηνή" δεν έχουμε άποψη, αλλά το "απομίμηση" μπορούμε να το εκλάβουμε ως μια πεσιμιστική κρίση, της πικραμένης Scarlett.

*Μήπως και η δική σας σχέση εγκυμονεί κινδύνους; Μάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved