Mila Kunis: Η πιο sexy γυναίκα του πλανήτη για το 2012

Η μαγευτική 29χρονη Ουκρανή Λιονταρίνα, έχει κάθε λόγο να πιστεύει πως το 2012 ήταν μια χρονιά που δεν θα ξεχάσει εύκολα.

Mila Kunis: Η πιο sexy γυναίκα του πλανήτη για το 2012

Η επαγγελματική της καριέρα είναι στα ύψη, εφόσον η μία ταινία διαδέχεται την άλλη, η προσωπική της ζωή δίπλα στον Αshton Kutcher λάμπει, ενώ το περιοδικό Esquire την αναδεικνύει την πιο sexy γυναίκα του 2012.

Μετά από την καυτή φωτογράφιση για το περιοδικό, που εκτός από τις καμπύλες της άφησε να φανεί και το πληθωρικό της μπούστο, ο τίτλος μπαίνει στο τσεπάκι του καυτού παντελονιού και των καλοσχηματισμένων γοφών της.

Η επιστροφή του Κρόνου πάνω από τον Κρόνο της έφερε αναγνώριση και την καταξίωσε για τα καλά σε όλα τα επίπεδα.

Οι δηλώσεις της, δε, στις οποίες επισημαίνει πως «Οι άνθρωποι ξεχνάνε ποιοι είναι και μετατρέπονται σε αυτό που θα ήθελαν να είναι ή αυτοί που υποτίθεται ότι είναι», είναι χαρακτηριστικές εκφάνσεις του κυβερνήτη του ωροσκόπου της Δία, σε σύνοδο με Ουρανό.

*Αναρωτιέστε αν το δικό σας κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; Πατήστε εδώ για να μάθετε!

Ο ωροσκόπος Τοξότης είναι αυτός που την κάνει να φιλοσοφεί τα γεγονότα, λέγοντας πως αν μπει σε στο τρυπάκι, θα χάσει αυτό που είναι, του οποίου το μεγαλύτερος μέρος πήρε από τους γονείς της που δεν θέλει να απογοητεύσει.

Με τον Ήλιο στον θεατρικό Λέοντα σε τρίγωνο με Ποσειδώνα, η καλλιτεχνική της στάθμη είναι υπερχειλισμένη, ενώ το τετράγωνο του Άρη από τον Λέοντα με Κρόνο και Πλούτωνα, ενισχύει τη δυναμική της. Το γεγονός πως έχει δουλέψει από πολύ μικρή με ιδιαίτερο πείσμα και επιμονή, αποτελεί εχέγγυο, για μια εξίσου δυναμική συνέχεια.

Ο κυβερνήτης του μεσουρανήματος και της καριέρας της Αφροδίτη βρίσκεται στην Παρθένο σε εξάγωνο με τη Σελήνη στον Σκορπιό. Δεν αφήνει ασχολίαστο κανένα συμβάν της ζωής της, ενώ για το φετινό της τίτλο προσθέτει πως «Το τι κάνω και το ποια είμαι είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα. Κι έτσι θα μείνουν».

Είναι φυσικό με τους δύο αυτούς πλανήτες στα συγκεκριμένα ζώδια να κάνει αυτόν τον διαχωρισμό, διότι πράττει με τη Σελήνη στον Σκορπιό, επιλέγοντας να είναι η Αφροδίτη στην Παρθένο.

Η μόνη ανησυχία είναι το τετράγωνο της Αφροδίτης με Δία και Ουρανό, το οποίο καιροφυλακτεί εκτός των άλλων, πολλές ανακατατάξεις στο τωρινό χυμώδες κορμί της.

Εμείς ευχόμαστε ότι και αν κάνει, να παραμείνει τόσο εκθαμβωτική όσο είναι, για πολύ καιρό ακόμα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved