Η στήριξη της Ιταλικής Vogue στον Λάκη Γαβαλά

Οι ύμνοι της... βίβλου της μόδας στο Λέοντα Λάκη

Η στήριξη της Ιταλικής Vogue στον Λάκη Γαβαλά

Το είδαμε και αυτό γραμμένο σε άρθρο της Ιταλικής Vogue, όπου ο διάσημος Ιταλός δημοσιογράφος μόδας και γνωστός Φιλέλληνας συντάκτης Cesare Cunaccia, έπλεξε το εγκώμιο του Έλληνα σχεδιαστή Λάκη Γαβαλά, με επιχειρήματα που τονίζουν... τη μοναδική Μυκονιάτικη φιλοξενία του.

Αντί να τον κατηγορούμε λοιπόν λέει το άρθρο της βίβλου της μόδας, θα έπρεπε να τον μνημονεύουμε αφού είναι ο πιο φιλόξενος οικοδεσπότης και ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες μόδιστρους (λες και έχουμε πολλούς).

Τον αποκαλεί απόλυτο βασιλιά της κοσμοπολίτικης Μυκόνου τα τελευταία 15 χρόνια, ο οποίος έγινε αντικείμενο χλευασμού, εξαιτίας της οικονομικής του περιπέτειας.

Τι σημασία έχει αν φυλακίστηκε για απάτη, φοροδιαφυγή, χρέη προς το δημόσιο, τη στιγμή που θα έπρεπε να μνημονεύεται για τη μεγάλη γενναιοδωρία και τη μοναδική του ικανότητα να μεταμορφώνεται στον πιο τέλειο και φιλόξενο οικοδεσπότη!

Αυτά ακούνε οι άνθρωποι που περιμένουν στις ουρές των συσσιτίων και τους έρχεται να λιποθυμήσουν όχι από ασιτία, αλλά από στομαχικό ίλιγγο.

Διότι ο Λέοντας με τη Σελήνη στον Υδροχόο Λάκης, έχει αποκτήσει κύρος στα καλντερίμια της Μυκόνου, έχει ταϊσει εκτός από πελεκάνους και περιστέρια και διεθνούς φήμης αχόρταγα στόματα και έχει διεκδικήσει με κόπο και ιδρώτα τον τίτλο του party animal, επί πολλά συναπτά έτη.

Με τον Ερμή σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον Λέοντα, δεν χρειάστηκε να προσπαθήσει και πολύ για όλα αυτά, ατενίζοντας τις εκκεντρικές φιλοδοξίες του και αποκτώντας και τεράστια δημοτικότητα, με τη σύνοδο Ήλιου – Πλούτωνα που τον καθιέρωσε.

Εκκεντρικές και αλύτρωτες οι φιλοδοξίες, με το τρίγωνο του Άρη από τον Σκορπιό με τον Ουρανό και την αντίθεση με τον Δία.

Την καλλιτεχνική διέξοδο την βρήκε, την ενδυματολογική τρέλα την πλάσαρε, αλλά δεν γλίτωσε το οικονομικό αδιέξοδο, αφήνοντας να θολώσει το μυαλό από το απέραντο γαλάζιο του ρίσκου και των κερδοσκοπικών δραστηριοτήτων.

Διότι ο κατά τα άλλα πολύ επιτυχημένος και τολμηρός μόδιστρος, είχε να αντιμετωπίσει και το πέρασμα του Κρόνου από τον γενέθλιο Κρόνο του, που από το καλοκαίρι του 2011 άρχισε να σφαλίζει μία – μία τις πόρτες του Μυκονιάτιου θέρετρου.

Έτσι απέμεινε η βίβλος της μόδας να αναπολεί στις σελίδες της τις παλιές καλές ημέρες, γιατί που θα ξαναβρεθεί τέτοια φιλοξενία.

Όσο όμως και να υμνεί τα Ελληνικά νησιά ο Cesare Cunaccia, δεν έχουμε όλοι την ίδια άποψη περί ομορφιάς τους και παρεμπιπτόντως η Ικαρία, δεν προσφέρεται για τέτοιου είδους κοσμοπολίτικα πανηγύρια.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved