John Galliano: Η αντεπίθεση του μόδιστρου

Ο Άγγλος ρομαντικός και παράλληλα άκρως εκκεντρικός σχεδιαστής μόδας, μάγεψε το Παρίσι με τις δημιουργίες και τις προσθήκες του.

John Galliano: Η αντεπίθεση του μόδιστρου

Πέρασε ενάμισι χρόνος από την κακιά στιγμή του διάσημου σχεδιαστή να εμπλακεί σε καυγά με ένα ζευγάρι, που κάθονταν στο διπλανό τραπέζι σε μπαρ του Παρισιού.

Το ένα ποτηράκι παραπάνω έφερε και τις αντιεβραϊκές αναθυμιάσεις και το αποκορύφωμα ήταν το «I love Hitler».

Έκτοτε έγινε δακτυλοδεικτούμενος στο χώρο του, απολύθηκε από τον οίκο Dior, ανέλαβε την ευθύνη για την ακραία συμπεριφορά του, αλλά η απόφαση ήταν αμείλικτη.

Ο πρόεδρος Francois Hollande, του αφαίρεσε το μετάλλιο της Λεγεώνας της Τιμής για την συνεισφορά του στη μόδα το 2010. Η τιμητική αυτή διάκριση, είναι η υψηλότερη που μπορεί να λάβει Γάλλος πολίτης.

Μετά από την αποτοξίνωση στην οποία υπεβλήθη για μήνες στην Αμερική, επιστρέφει θυμωμένος και δριμύς για να μηνύσει τον οίκο Dior, διεκδικώντας 15 εκατομμύρια ευρώ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν καταχρηστική καταγγελία της σύμβασής τους και η ακροαματική διαδικασία έχει οριστεί για τις 4 Φεβρουαρίου 2013.

Ο Άγγλος ρομαντικός και παράλληλα άκρως εκκεντρικός σχεδιαστής μόδας, μάγεψε το Παρίσι με τις δημιουργίες και τις προσθήκες του.

Η πρώτη του δημιουργία εμπνευσμένη από την Γαλλική επανάσταση, έφερε μια νέα επανάσταση στη μόδα, αλλά έτερον εκάτερον για μία χώρα, που διώκει σε βαθμό κακουργήματος ρατσιστικά και αντισημιτικά σχόλια.

Παρόλα αυτά ο εκκεντρικότατος μόδιστρος δεν πρόκειται να παραδοθεί αμαχητί από όσα έχει κατακτήσει.

Ο Galliano γεννήθηκε στις 28/11/1960 στο Γιβραλτάρ.

galianno_chart

Σαν Τοξότης με Σελήνη στον Κριό διαθέτει μια δυναμική και εξωστρεφή ιδιοσυγκρασία, που μπορεί εύκολα να φανατιστεί μέσα από το τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα.

Δημιουργώντας πρότυπα και στην επαγγελματική αλλά και στην προσωπική του ζωή, επιβάλλεται μέσα από αυτά, διαμορφώνοντας μια εξουσία, που τον κάνει άλλοτε πανίσχυρο και άλλοτε αδύναμο.

Η ακριβέστατη σύνοδος Αφροδίτης – Κρόνου στον Αιγόκερω παρά την ψυχρότητα που αποπνέει, θα μπορούσε να μην είναι τόσο εχθρική λόγω των αρμονικών όψεων με τον Ερμή και τον Πλούτωνα.

Η αντίθεση όμως με τον Άρη από τον Καρκίνο, δημιουργεί αρκετά προβλήματα συμπεριφοράς και ακραίων εκφάνσεων.

Η όψη αυτή αποτυπώνεται περίτρανα και στα ρούχα που σχεδιάζει που αν προσέξει κανείς, εξωθούν στην πρόκληση χωρίς όμως τελικά να την τολμούν.

Το εξάγωνο Δία – Ποσειδώνα φροντίζει να τον κάνει ιδιαίτερα ρομαντικό και συγκαταβατικό.

Ο διελευστικός Κρόνος από τον Ζυγό ενεργοποίησε αυτή την σκληρή αντίθεση που τον έφερε πέρσι στην πολύ δύσκολη αυτή θέση και ο τότε διελευστικός Δίας σε τετράγωνο με τον Δία κυβερνήτη του Ήλιου του, διόγκωσε την όλη κατάσταση.

Μη γνωρίζοντας ώρα γέννησης, οι διελεύσεις για τη μήνυση την οποία έχει υποβάλλει είναι αντιφατικές, εφόσον ο Κρόνος που σχετίζεται και με το νόμο στις 4/2/2013 που θα γίνει η ακροαματική διαδικασία θα βρίσκεται στον Σκορπιό σε αρμονικές όψεις με τη σύνοδο Αφροδίτης – Κρόνου και τον Άρη του, αλλά ο Πλούτωνας θα είναι κοντά σε αυτή τη σύνοδο.

Όπως και να'χει όμως, ο Galliano έχει πάρει ένα μεγάλο μάθημα, έχοντας υποστεί και την ταπεινωτική αφαίρεση της σπουδαίας τιμητικής του διάκρισης.

Το θέμα όμως είναι πως τίποτα από αυτά δεν αναιρεί την τεράστια προσφορά του και δεν μειώνει το πάθος του να σχεδιάζει πρωτοποριακά και εντυπωσιακά, αποτελώντας έναν πυρήνα ζωής, που δεν καταδικάζεται ποτέ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved