Lina Mendina: Η Περουβιανή που γέννησε στα 5 της χρόνια

Στις 14/5/1939 η μικρούλα Lina γέννησε ένα αγόρι τον Gerarldo, σε ηλικία πεντέμισι ετών, παίρνοντας το όνομα του γιατρού που τον ξεγέννησε.

Lina Mendina: Η Περουβιανή που γέννησε στα 5 της χρόνια

Ακούγεται εξωπραγματικό ή σαν ένα δημιούργημα της φαντασίας κάποιου που διαδόθηκε από στόμα σε στόμα. Είναι όμως πραγματικότητα και μάλιστα αποτελεί μοναδικό ιατρικό φαινόμενο, τουλάχιστον δημοσιευμένο.

Η Lina Mendina είναι μια Περουβιανή που σε ηλικία 3 ετών μετά από ένα αφύσικο πρήξιμο για την ηλικία της στην κοιλιά και στους μαστούς, ο γιατρός διέγνωσε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Στις 14/5/1939 η μικρούλα Lina γέννησε ένα αγόρι τον Gerarldo, σε ηλικία πεντέμισι ετών, παίρνοντας το όνομα του γιατρού που τον ξεγέννησε.

Μια πρωτόγνωρη περιπέτεια άρχιζε για το μικρό κορίτσι αλλά και την οικογένειά της, εφόσον αρχικά συνέλαβαν τον πατέρα της για κακοποίηση και βιασμό αλλά στο δικαστήριο αθωώθηκε, λόγω μη επαρκών στοιχείων.

Ο γιατρός Edmundo Escobel της ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου της Λίμα, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι επρόκειτο για μια σπάνια ορμονική διαταραχή, που την έκανε γυναίκα πριν ακόμα κλείσει ένα χρόνο ζωής!

Μέχρι και σήμερα δεν έχει αποκαλύψει τον πατέρα του παιδιού, ενώ ο Gerardo πέθανε το 1979 στα 40 του χρόνια από ασθένεια του μυελού των οστών, μαθαίνοντας πως η Lina ήταν η μητέρα του, όταν ήταν 10 χρονών. Μέχρι τότε νόμιζε πως μεγάλωνε με την αδερφή του.

Η Lina παντρεύτηκε στα 20 χρόνια της, αποκτώντας άλλον ένα γιο σε ηλικία 39 ετών.

Ο γιατρός Gerardo Lozada ανέλαβε τις σπουδές μητέρας και γιού, ενώ εκείνη εργαζόταν ως γραμματέας στην κλινική του.

Σήμερα, ζει με τον δεύτερο σύζυγό της στις Άνδεις, ενώ αποτελεί αντικείμενο επιστημονικής μελέτης από διάφορα πανεπιστήμια.

Η Mendina γεννήθηκε στις 27/9/1933 στο χωριό Huancavelica του Περού.

mendina_chart

Είναι φυσικά παράτολμη η αστρολογική εξήγηση μιας τέτοιας περίπτωσης, ειδικά όταν δεν υπάρχει ώρα γέννησης, αλλά το ενδιαφέρον της περίστασης είναι μεγάλο.

Πρόκειται για μια Ζυγό με Σελήνη στον Αιγόκερω και παρόλο που η ώρα δεν είναι γνωστή, λαμβάνω τη θέση της Σελήνης της γύρω από τις 18 μοίρες του Αιγόκερω, ώστε να σχηματίζει αντίθεση με Πλούτωνα και τετράγωνο με Ουρανό, ένα Ταυ- τετράγωνο πολύ υπαινικτικό για όσα διαδραματίστηκαν στη ζωή της.

Η καταπίεση που έζησε ήταν αφόρητη, αλλά και οι ορμονικές διαταραχές που υπέστη, διακρίνονται μέσα από αυτήν την αντίθεση, με ξαφνικό και άκρως επιτακτικό τρόπο.

Η θέση της Αφροδίτης και του Άρη στον Σκορπιό με την Αφροδίτη να κυβερνά τον Ήλιο της, είναι χαρακτηριστικές για την τραυματική εμπειρία που είχε, αλλά σχετίζονται και με τη διαφύλαξη του μυστικού που κουβαλάει τόσα χρόνια, δηλαδή την αιτία της εγκυμοσύνης της.

Καθόλου αμελητέο και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, που συνέβαλε στα προβλήματα με τον πατέρα της και στον αδιευκρίνιστο ρόλο του.

Το γεγονός όμως πως Αφροδίτη και Άρης από τον Σκορπιό βρίσκονται σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, αφήνει πολλά υπονοούμενα για την πρόωρη σεξουαλικότητά της και το ισχυρό αναπαραγωγικό της ένστικτο.

Οι δύο πλανήτες λοιπόν Σελήνη και Αφροδίτη που σχετίζονται με την αναπαραγωγή, την ψυχολογική επίδραση στις σχέσεις και γενικότερα με τη γυναικεία φύση, δέχονται στις σκληρές όψεις των Κρόνου, Ουρανού και Πλούτωνα.

Ωστόσο η ατσάλινη δύναμη αυτής της γυναίκας, προξενεί την ίδια εντύπωση με το συμβάν που δημιουργήθηκε.

Η σύνοδος του Δία με τον Ήλιο της και το τρίγωνο του Κρόνου με αυτούς τους δύο πλανήτες είναι η ανταμοιβή της μοίρας, που της πρόσφερε μεγάλες ευκαιρίες επιβίωσης.

Η Mendina αποτελεί σίγουρα ένα σιωπηλό φαινόμενο που γίνεται ακόμα πιο βουβό από αστρολογικής άποψης, εφόσον δεν γνωρίζουμε τους οίκους που συντελούνται τα δρώμενα, αλλά και τους κυβερνήτες τους. Εκείνο που μένει από αυτήν ιστορία, είναι πως η ζωή για κάποιους ανθρώπους είναι ιδιαίτερα περίπλοκη και δύσβατη.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved