Κατερίνα Λέχου και Μάνος Στρατάκης: Ο μυστικός γάμος στο νησί της αποκάλυψης

Η ανατρεπτική Υδροχόος παντρεύτηκε αθόρυβα και απλά στην Πάτμο

Κατερίνα Λέχου και Μάνος Στρατάκης: Ο μυστικός γάμος στο νησί της αποκάλυψης

Όταν την είδαμε για πρώτη φορά στις οθόνες μας στην αξέχαστη τηλεοπτική σειρά «Τζιβαέρι» δεν πιστεύαμε στα μάτια μας για το αέρινο παρουσιαστικό της, που συνόδευε η ζεστή φωνή και η εκλεπτυσμένη της παρουσία. Έκτοτε την απολαύσαμε σε πολλές άλλες σειρές εξακολουθώντας να μας εκπλήσσει ευχάριστα.

Η απορία όλων καθώς περνούσαν τα χρόνια ήταν πότε θα αποφασίσει να δεθεί με τα δεσμά του γάμου, καθώς δεν απασχόλησε ποτέ τον τύπο με την προσωπική της ζωή. Ως τη στιγμή που αιφνιδίασε τους πάντες με το γάμο της με τον επί 5 χρόνια αγαπημένο της Μάνο Στρατάκη στην Πάτμο. Με μια εξαιρετική δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη, τον αγαπημένο της και τους δύο Παρθένους κουμπάρους Γιάννη Μπέζο και Ναταλία Τσαλίκη, η ανατρεπτική Υδροχόος παντρεύτηκε αθόρυβα και απλά, στο νησί της αποκάλυψης. Η μυστικότητα αυτή κράτησε μακριά τους δημοσιογράφους από την πιο ευτυχισμένη της στιγμή και επιβεβαίωσε πολλά στοιχεία του χαρακτήρα της αγαπητής ηθοποιού.

katerina-lehou

Η έντονη Ιχθυακή της πλευρά με τη σύνοδο Ερμή – Αφροδίτης πέρα από το καλλιτεχνικό της ταλέντο και στυλ, της χαρίζει και την αισθητική και την ηρεμία που αποπνέει, διαλέγοντας ένα νησί που ανταποκρίνεται στο έπακρον με αυτή την πλευρά της. Η πιθανή θέση της Σελήνης της επίσης στους Ιχθύες, συμβαδίζει με τους χαμηλούς τόνους που επιλέγει να κρατάει. Δυναμική και δραστήρια με τρίγωνο Ήλιου – Άρη σε ζώδια του αέρα και συνάμα ρομαντική και ιδιαίτερη με το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα., θεωρεί το γάμο ένα μυστήριο και όχι ένα χαρτί προς υπογραφή.

Η άγνωστη ώρα γέννησης δεν μας βοηθάει να τοποθετήσουμε τις όψεις της σε οίκους, ο διελευστικός όμως Δίας από τον Καρκίνο έχει ήδη αρχίσει να επιδρά με την αρμονική όψη με τη Σελήνη και τον Ερμή της και έπεται εντυπωσιακή συνέχεια με Αφροδίτη και Κρόνο.

Το πολύ ταιριαστό ζευγάρι δείχνει δεμένο και αγαπημένο και η αποκατάσταση της όμορφης Κατερίνας στα 46 της χρόνια είναι πλέον γεγονός για όσους αναρωτιόντουσαν. Όσο για την καλή συνέχεια, βρίσκεται στο δρόμο της και την περιμένει..

Διαβάστε επίσης:

Λέχου-Στρατάκης: Ο μυστικός τους γάμος και η συνέχιση των διακοπών τους!

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved