Μαρία Σολωμού και Πάνος Μουζουράκης: Οι εκλείψεις στιγμάτισαν τη σχέση τους

Οι εκλείψεις του Μαίου φαίνεται να στάθηκαν καθοριστικές για το ζευγάρι

Μαρία Σολωμού και Πάνος Μουζουράκης: Οι εκλείψεις στιγμάτισαν τη σχέση τους

Ένα από τα πιο αυθεντικά, ταιριαστά και ανατρεπτικά ζευγάρια η Ζυγίνα Μαρία Σολωμού και ο Δίδυμος Πάνος Μουζουράκης έφτασαν κοντά στο χωρισμό μετά από πολύχρονη σχέση. Το αν θα είναι οριστικός ή όχι θα το δείξει το μέλλον, διότι τα προβλήματα μεταξύ τους κορυφώθηκαν τον φετινό Μάιο, με τις δύο εκλείψεις να αφορούν άμεσα τη σχέση τους.
Η εμπλοκή του παρελθόντος δεν είναι αμελητέα, αφού εκτός των προηγούμενων ανδραγαθημάτων τώρα τη θέλουν να έχει το όνομα του πρώην συντρόφου της Μαρίας Σολωμού και πατέρα του παιδιού της Μάριου Αθανασίου.
Ο Πάνος Μουζουράκης πρωταγωνιστεί στην πολύ επιτυχημένη παράσταση του καλοκαιριού «Hangover IV» μαζί με τον Ιχθύ Πέτρο Λαγούτη, τη Ζυγό Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον Λέοντα Μάριο Αθανασίου, με τον οποίο ήρθαν πολύ κοντά λόγω της παράστασης.

Ως τώρα δεν είναι σαφές γιατί αυτό θα πρέπει να αποτελεί λόγο χωρισμού ή απομάκρυνσης για το ζευγάρι, αλλά όπως δείχνει η καθημερινότητά τους έχουν αποξενωθεί.
Η απουσία εκείνης από την πρεμιέρα της παράστασης στις 12 Ιουνίου, ήταν ένδειξη πως κάτι συμβαίνει μεταξύ τους.
Είναι άλλωστε γνωστό πως η Μαρία Σολωμού ακολουθούσε πιστά κάθε καλλιτεχνική απόπειρα του αγαπημένου της.
Οι εκλείψεις δεν αποσκοπούν πουθενά αλλού, από το να τονίσουν τα προβλήματα και να τα φέρουν στην επιφάνεια. Ωστόσο κάθε απόφαση μέσα σε αυτές, εμπεριέχει την επανεξέτασή της ύστερα από ένα διάστημα.

Οι εκλείψεις του Μαίου φαίνεται να στάθηκαν καθοριστικές για το ζευγάρι, εφόσον η πρώτη Ηλιακή της 10ης Μαίου στις 19 μοίρες του Ταύρου έγινε στον 7ο οίκο της Μαρίας Σολωμού και η δεύτερη Σεληνιακή στις 25/5 στις 4 μοίρες του Τοξότη, έγινε στον 7ο οίκο του Πάνου Μουζουράκη και μάλιστα σε αντίθεση με τον Ήλιο του.
Θέματα σχέσεων διαταράχθηκαν και από ότι φαίνεται ανακινήθηκαν και θέματα μέσω συνεργασιών.

Η αρμονική συνύπαρξη μιας Ζυγού με έναν Δίδυμο όσο προχωράνε μαζί γίνεται δύσκολη, όταν εκείνος έχει έναν τόσο τονισμένο 12ο οίκο με αρκετά πάθη και ανασφάλειες και εκείνη μια σύνοδο Ήλιο – Πλούτωνα με τον Πλούτωνα κυβερνήτη του ωροσκόπου της, που σημαίνει πως υπάρχουν θέματα που τους κατατρώνε ψυχολογικά και μάλιστα έχουν να κάνουν με το παρελθόν.

Οι εκρηκτικές προσωπικότητες και των δύο, φάνταζαν απόλυτα ταιριαστές εξωτερικά με κύριο χαρακτηριστικό τους την καθόλου δήθεν εμφάνιση και συμπεριφορά.
Ο Πάνος Μουζουράκης είναι αυτός που δείχνει να ζορίζεται περισσότερο αυτό το διάστημα που ο Κρόνος από το Σκορπιό βρίσκεται σε αντίθεση με τη Σελήνη την Αφροδίτη και τον Άρη του στον Ταύρο και σε τετράγωνο με τον Δία του κυβερνήτη του 7ου οίκου, που αφορά τη σχέση του. Αλλά και η Μαρία Σολωμού δέχεται την επιρροή του από τον ωροσκόπο της, που την έχει πιέσει αρκετά.

Και οι δύο πάντως καλούνται να ξαναδούν τη μεταξύ τους ιστορία και ή να την επανατοποθετήσουν σε άλλη βάση, ή να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους.
Η συνέχεια θα δείξει αν εκείνος θα της τραγουδήσει ξανά το «φίλα με ακόμα» με το γνωστό λάγνο και παθιασμένο του στυλ.

Διαβάστε επίσης

Σολωμού-Μουζουράκης: Χώρισαν μετά από τρία χρόνια σχέσης!

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει μέλλον; μάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved