ΔΕΙΤΕ: 3χρονο κοριτσάκι με αυτισμό πουλά τους πίνακές της για 900 ευρώ!

Η 3χρονη Grace Halmshaw, που πάσχει από αυτισμό ξεκίνησε να ασχολείται με την τέχνη σαν θεραπεία και τελικά εξελίχθηκε σε μία junior ιδιοφυΐα με τους πίνακές της να κάνουν θραύση!

ΔΕΙΤΕ: 3χρονο κοριτσάκι με αυτισμό πουλά τους πίνακές της για 900 ευρώ!

Όλα ξεκίνησαν όταν οι γονείς της πριν από μερικούς μήνες αποφάσισαν να της πάρουν πινέλα και μπογιές για να τη βοηθήσουν με την πάθησή της.

Η Grace έδειξε αμέσως τεράστιο ενδιαφέρουν με την ζωγραφική και άρχισε να φτιάχνει διάφορους πίνακες τους οποίους όταν ο μπαμπάς της αποφάσισε να πουλήσει έπιασαν περίπου 974 ευρώ ο καθένας!!!

Τα πρώτα θετικά σχόλια για όσα ζωγράφιζε η μικρή έγιναν μετά τη δημοσίευση δημιουργιών της στην προσωπική ιστοσελίδα της μαμάς της στο Facebook.

«Συνειδητοποιήσαμε πριν από τρεις μήνες ότι είναι πολύ ταλαντούχα.» σημειώνει η μαμά της Arabella Carter-Johnson προσθέτοντας ότι «από όλο τον κόσμο ζητάνε τους πίνακές της ενώ ένας από αυτούς πουλήθηκε σε φιλανθρωπική δημοπρασία στο Λονδίνο για 974 ευρώ!!!»

Ο μπαμπάς της Grace πάλι τόνισε: «Στην αρχή νομίζαμε πως βλέπαμε τέλεια αυτά που έκανε επειδή είμαστε γονείς της. Όμως όταν ξαφνικά πολλοί άνθρωποι άρχισαν να λένε πως είναι ταλαντούχα τότε επιβεβαιώσαμε την διαπίστωσή μας!»

Οι γονείς της έχουν πουλήσει μέχρι στιγμής οκτώ πίνακες τους ενώ σκοπεύουν να κάνουν και αντίγραφα των έργων της.
Η ζωγραφική πέρα από τα παραπάνω, βοήθησε επίσης το 3χρονο κοριτσάκι να έρθει πιο κοντά με τους γονείς της, να δείχνει πιο χαρούμενο και ευτυχισμένο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved