Δε φαντάζονταν τι θα ακολουθούσε όταν υιοθέτησαν αυτό το γατάκι! (photos)

Ένα νεαρό ζευγάρι στη Δανία αποφάσισε να υιοθετήσει τον Μόντυ, αυτό το χαριτωμένο γατάκι.

Δε φαντάζονταν τι θα ακολουθούσε όταν υιοθέτησαν αυτό το γατάκι! (photos)

Ο Μόντυ, είχε μείνει για αρκετό διάστημα στο καταφύγιο ζώων, αφού λόγω του ότι ήταν παραμορφωμένο ένα κόκκαλο στη μύτη, οι περισσότεροι υποψήφιοι γονείς δεν τον επέλεγαν.

Το ζευγάρι όμως, όταν τον είδε ενθουσιάστηκε κι οι δύο νέοι αποφάσισαν να μεγαλώσουν την οικογένεια τους, που αποτελούνταν ήδη κι από άλλα γατάκια. Μετά από λίγες μέρες όμως που είχαν τον Μόντυ στο σπίτι, άρχισαν να πιστεύουν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά... Το γλυκό γατάκι έκανε την ανάγκη μονίμως έξω από την αμμοδόχο του, σε διάφορα σημεία του σπιτιού κι έτσι οι νέοι γατογονείς αποφάσισαν να συμβουλευτούν τον κτηνίατρο τους.

Τελικά, ο Μόντυ υποβλήθηκε σε ειδικές εξετάσεις και βρέθηκε ότι πάσχει από μια σπάνια για τις γάτες χρωμοσωμική ανωμαλία, που η αντίστοιχη στους ανθρώπους είναι το γνωστό σύνδρομο Down. Έτσι, το ζευγάρι μπόρεσε να καταλάβει γιατί συμπεριφερόταν με αυτόν τον τρόπο το γατάκι τους!

Ο ιδιαίτερος Μόντυ ζει πλέον ευτυχισμένος στο σπίτι του και μεγαλώνει με πολλή αγάπη και φροντίδα. Επίσης, απέκτησε δικό του λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα, αφού οι γατογονείς αποφάσισαν να ξεκινήσουν μια εκστρατεία για να ευαισθητοποιήσουν κι άλλους γι' αυτήν την πάθηση και τύπωσαν ακόμα και μπλουζάκια με τη φατσούλα του αγαπημένου τους γάτου. Τα έσοδα που συγκεντρώνονται, διατίθενται για την ενίσχυση του καταφύγιου στο οποίο έμενε ο Μόντυ πριν υιοθετηθεί.

Δείτε τη γλυκιά ιστορία του μέσα από τις φωτογραφίες που ακολουθούν!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved