Παντελης Παντελίδης: Το youtube, η επιτυχία, τα ταξίδια και ο (προφητικός) φόβος του ξαφνικού θανάτου

Ποιος ήταν ο τραγουδιστής – φαινόμενο Παντελής Παντελίδης

Παντελης Παντελίδης: Το youtube, η επιτυχία, τα ταξίδια και ο (προφητικός) φόβος του ξαφνικού θανάτου

Ο Παντελής Παντελίδης γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου 1983 και ήταν ένας ενθουσιώδης και περιπετειώδης Τοξότης που ο κόσμος τον λάτρεψε και τον ακολουθούσε σε κάθε του βήμα.

Μικρός ήθελε να γίνει ποδοσφαιριστής, καθώς ο αθλητισμός κυλά στο αίμα κάθε πύρινουΤοξότη όμως ένα θέμα με την καρδιά του τον εμπόδισε και έτσι έγινε υπαξιωματικός του πολεμικού ναυτικού δίνοντας διέξοδο σε μια άλλη ανάγκη της Τοξοτίσιας φύσης του, τα ταξίδια.

Γύρισε όλον τον κόσμο όμως η καρδιά του χτυπούσε στην πατρίδα του καθώς με τη Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου, είχε ιδιαίτερη σύνδεση με τη μητέρα και την οικογένεια του, το σπίτι του και τη γειτονιά του, τους φίλους και τους δικούς του ανθρώπους. Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Νέα Ιωνία ήταν όλοι οι φίλοι του. Εκεί ένιωθε οικεία, εκεί ένιωθε προστατευμένος. Εκεί, ήθελε να ξυπνά και πίνει καφέ μαζί τους.

Το όνειρό του ήταν το τραγούδι και ως Τοξότης, περιπετειώδης από τη φύση του δεν φοβήθηκε να αφήσει μια σίγουρη δουλειά στο πολεμικό ναυτικό για να κυνηγήσει το όνειρό του πράγμα που του βγήκε σε καλό.

Ο κόσμος τον γνωρίζει ξαφνικά μέσα από το Youtube χάρη στη σύνοδο του Ερμή (επικοινωνία) σε σύνοδο με τον Ουρανό (διαδίκτυο) και με τον κυβερνήτη του τον Δία (αναγνώριση) σε θετική όψη με την Αφροδίτη (αποδοχή) ο κόσμος τον λάτρεψε και τον ακολουθούσε σε κάθε του βήμα.

Ξεκινά ένα δυναμικό παρόν στο τραγούδι με συνεχόμενες sold out εμφανίσεις και τα τραγούδια του να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των charts ενώ πρόλαβε να κάνει λίγες συνεργασίες αλλά με μεγάλα ονόματα.

Ο μόνος του φόβος μετά τα τριάντα του χρόνια «να μην πάθω κάτι, το σκέφτομαι ξαφνικά» δήλωνε σε συνέντευξή του το 2014 και το 2016 ένα τροχαίο ατύχημα (Ερμής – Ουρανός) αποδεικνύεται μοιραίο (στην 8η μοίρα).

Όσο ξαφνικά τον γνώρισε ο κόσμος, τόσο ξαφνικά έφυγε από τη ζωή από τροχαίο ατύχημα αποδεικνύοντας ότι ο Παντελής Παντελιδης ήταν πραγματικά ένας διάττων αστέρας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved