Το Ταρό και τα μυστικά του

- ποιοι είμαστε, ποιος είναι ο προορισμός μας, τι μας επιφυλάσσει το μέλλον -

Αυτές οι εικόνες που είναι ακατανόητες για τους αμύητους, περιέχουν σύμβολα τα οποία μιλάνε στην ψυχή μας καλύτερα από κάθε κείμενο.

Αιώνια υπαρξιακά ερωτήματα - ποιοι είμαστε, ποιος είναι ο προορισμός μας, τι μας επιφυλάσσει το μέλλον- μας δημιουργούν άγχος και σύγχυση.

Αλήθεια υπάρχουν απαντήσεις για όλα αυτά; ΝΑΙ, μας απαντούν οι κάρτες του Ταρό, αρκεί να μάθουμε να τις διαβάζουμε. Αυτές οι εικόνες που είναι ακατανόητες για τους αμύητους, περιέχουν σύμβολα τα οποία μιλάνε στην ψυχή μας καλύτερα από κάθε κείμενο. Τα σύμβολα είναι η γλώσσα του υποσυνειδήτου.

Στις κάρτες του Ταρό χρησιμοποιήθηκαν σύμβολα από την Αστρολογία, την Αλχημεία, την Αριθμολογία, το Ι Τσίγκ, τις Ρούνες.

Αυτό το σύστημα μαντείας είναι ο σοφός μας σύμβουλος, αποκαλύπτει τις αλήθειες από το παρελθόν μας και τις δυνατότητες που υπάρχουν στο μέλλον μας. Δε δείχνει τι ακριβώς θα μας συμβεί, μπορεί όμως να μας υποδείξει διάφορες κατευθύνσεις, και ανάλογα το με ποια θ’ ακολουθήσουμε, θα εναρμονισθούμε ή όχι με τους συμπαντικούς νόμους. Είναι στο χέρι μας, λοιπόν ν’ ακολουθήσουμε τη σωστή κατεύθυνση, ώστε να έχουμε την δυνατότητα να γευτούμε τη χαρά της υλοποίησης των στόχων μας.

Το Ταρό δεν έχει σχέση με παραψυχολογικά φαινόμενα,

photo credits....

Αυτό το σύστημα μαντείας είναι ο σοφός μας σύμβουλος, αποκαλύπτει τις αλήθειες από το παρελθόν μας και τις δυνατότητες που υπάρχουν στο μέλλον μας. Δε δείχνει τι ακριβώς θα μας συμβεί, μπορεί όμως να μας υποδείξει διάφορες κατευθύνσεις, και ανάλογα το με ποια θ’ ακολουθήσουμε, θα εναρμονισθούμε ή όχι με τους συμπαντικούς νόμους. Είναι στο χέρι μας, λοιπόν ν’ ακολουθήσουμε τη σωστή κατεύθυνση, ώστε να έχουμε την δυνατότητα να γευτούμε τη χαρά της υλοποίησης των στόχων μας.

Το Ταρό δεν έχει σχέση με παραψυχολογικά φαινόμενα, όπως είναι η τηλεπάθεια, η τηλεκίνηση ή η επικοινωνία με τα πνεύματα, αλλά αναφέρεται στη μαγεία.

Ας δούμε τι παρατηρεί σχετικά μ’ αυτό ο αποκρυφιστής Eliphas Levi.

Στο βιβλίο του «Δόγμα και τυπικό της υψηλής μαγείας» αναφέρει: μαγεία δεν είναι αυτό που νομίζουν όσοι αγνοούν, η μαγεία, υπάρχει εξ αυτής όπως τα μαθηματικά, γιατί είναι η ακριβής και η απόλυτη επιστήμη της φύσης και των νόμων της.

Στο ίδιο βιβλίο αποκαλεί το Ταρό φιλοσοφική μηχανή που εμποδίζει το πνεύμα να παραπλανηθεί, του αφήνει όμως όλη την πρωτοβουλία και την ελευθερία του. Είναι τα μαθηματικά που εφαρμόζονται πάνω στο απόλυτο, είναι ο συνασπισμός του θετικού με το ιδανικό, ένα τυχερό παιχνίδι με ακριβή όπως οι αριθμοί διανοήματα και, τέλος, ότι μεγαλοπρεπέστερο και απλούστερο παρήγαγε ποτέ η ανθρώπινη διάνοια.

Τα σύμβολα είναι παράθυρα που ανοίγουν στο άπειρο.

Μπορούμε να τα αποκωδικοποιήσουμε μέσα από τις κάρτες του Ταρό, να τα κάνουμε να μας μιλήσουν και, όταν το πετύχουμε, θα διαπιστώσουμε ότι ξεπερνούν κάθε ομιλία σε ευφράδεια.

O πολυσυζητημένος όρος Ταρό που τόσο συχνά συναντάμε

Η κάρτα του Τρελού αντιστοιχεί στον αριθμό 22. Το πρόσωπο που βρίσκεται κάτω από την επιρροή αυτής της κάρτας, είναι μια σχιζοφρενής προσωπικότητα, ένας γοητευτικός μπελάς που δύσκολα μπορείς να του αντισταθείς.

Αυτή η μέθοδος πρόβλεψης είναι πολύ απλή, το μόνο που χρειάζεστε είναι οι ημερομηνίες γέννησης, η δική σας και του προσώπου που σας ενδιαφέρει.

Το παράδειγμα που ακολουθεί επιβεβαιώνει την απλότητα της μεθόδου και το σημαντικότερο είναι ότι για να την χρησιμοποιήσετε δεν απαιτείται να έχετε γνώσεις Ταρό.

Έστω ότι γεννηθήκατε στις 12/5/1981. Προσθέστε όλους τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησης σας (1+2+5+1+9+8+1=27) και στη συνέχεια αναγάγετε τον αριθμό που βρήκατε (27)σε ένα αριθμό μικρότερο του 22, (2+7=9).

Το 9 είναι ο αριθμός που προέκυψε από την ημερομηνία γέννησης σας και αντιστοιχεί στην κάρτα του Ερημίτη.

Κάνετε την ίδια διαδικασία με τα στοιχεία γέννησης του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Μετά την άθροιση της ημερομηνίας γέννησης θα προκύψει ένας αριθμός. 'Έστω ότι είναι ο αριθμός 1 και αντιστοιχεί στην κάρτα του Μάγου.

Για να δείτε τώρα την εξέλιξη της σχέσης προσθέστε τα 2 νούμερα που προέκυψαν από τις ημερομηνίες γέννησης (9+1=10). Το αποτέλεσμα, ο αριθμός 10 αντιστοιχεί στην κάρτα του Τροχού της Τύχης και δείχνει πως θα διαμορφωθεί η σχέση σας στο μέλλον.

Αν προσθέτοντας τους αριθμούς από - την ημερομηνία γέννησης σας, ή την ημερομηνία γέννησης του προσώπου που σας ενδιαφέρει ή το αποτέλεσμα που δίνει το άθροισμα των δύο ημερομηνιών – και ένα ή περισσότερα νούμερα, σας δώσουν τον αριθμό 22 διαβάστε τις παρακάτω ερμηνείες.

Η κάρτα του Τρελού που αντιστοιχεί στον αριθμό 22 θα σας δείξει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τα δικά σας, του προσώπου που σας ενδιαφέρει, καθώς και το μέλλον της σχέσης σας.

ΕΣΕΙΣ: Είσαι ένα άτομο που μαγνητίζει τους μπελάδες και κυνηγά το μη διαθέσιμο, το ανέφικτο, ή το τελείως αλλόκοτο. Είσαι το αγαπημένο παιδί όλων αλλά η ιδιοκτησία κανενός. Μόλις χαθεί μαγεία της πρώτης στιγμής χάνεσαι και εσύ. Τρελαίνεσαι να πετάς μπηχτές από κουτσομπολιά και να διαστρεβλώνεις τα γεγονότα, και μετά κάθεσαι και απολαμβάνεις τις αντιδράσεις. Αντιμετωπίζεις το σύντροφό σου όπως το αγαπημένο σου κατοικίδιο – θεωρείς ότι θα σε περιμένει υπομονετικά να γυρίσεις και μόλις τον τρίβεις πίσω από τα αυτιά θα γίνεται ευτυχισμένος.

Ο /Η ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ: Ο αγαπημένος σας είναι ένα εκκεντρικό, αποστασιοποιημένο και πεισματάρικο καθαρματάκι. Είναι ασταθής, άλλοτε ηφαίστειο και άλλοτε παγωμένος σεξουαλικά με συχνές περιόδους αγαμίας που ακολουθούνται από ένα ηδονιστικό όργιο με έναν ή περισσότερους παρτενέρ. Μια καυτή λογομαχία τον ανάβει όσο και ένα καυτό κορμί και κάνει τα πάντα για να υπερασπιστεί τα πιστεύω του. Χρειάζεται ένα/μία σύντροφο που να μπορεί να καταλάβει ότι προπορεύεται της εποχής του και που να μπορεί να τα βγάλει πέρα με το αδιάφορο σεξουαλικό του στυλ.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ: Μια σχέση που αλλάζει κατεύθυνση γρηγορότερα κι από ανεμοδείκτη κατά τη διάρκεια ανεμοστρόβιλου. Ένας παράφορος έρωτας αλλά όχι για πολύ. Αισθήματα επιφανειακά, ρηχά και επιπόλαια. Δημιουργούν ένα σωρό μπελάδες στον εαυτό τους γιατί σκέπτονται αντί να νοιώθουν. Ακόρεστες σεξουαλικές ορέξεις για απίστευτο σεξ και συναρπαστικές συζητήσεις μετά, και την άλλη μέρα "θα ήθελα να τα πούμε αλλά έχω αργήσει". Ποτέ δεν θα γίνετε οι αυτοκόλλητοι σύντροφοι. Αλλά αν θέλετε δράση, ποικιλία και ζωή χωρίς ρουτίνα, δεν θα βρείτε καλύτερη παρέα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved