Σχέσεις που άφησαν εποχή-Angelina Jolie Vs Brad Pitt

Η απελευθερωμένη ευαισθησία και η καλή της θέληση, έσμιξαν περίτεχνα με την πραότητα και συγκατάβαση του Pitt
Παπασταύρου Λίντα

1. Η στρίγκλα που έγινε αρνάκι

από La Femme Radicale

Είναι ίσως τo πιο επίκαιρο ζευγάρι των τελευταίων χρόνων.
Γύρω από τον άξονα των ζωδίων τους Διδύμων – Τοξότη, περιφέρονται οι υπόλοιπες αντιθέσεις και όσα τους συνταιριάζουν.
Η παράξενη φύση της Jolie με τη Σελήνη στον Κριό σε σύνοδο με Άρη, αντίθεση με Πλούτωνα και τρίγωνο με Ποσειδώνα, καθηλώθηκε από τη γνωριμία της με τον Pitt.
Ο Δίας του στον Κριό εναρμονίζεται με τον δικό της κάνοντας τα κλειδιά της επιτυχίας τους δύο σε ένα. Ο Ωροσκόπος του Brand πάνω στην αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα της, υλοποιεί τα όνειρα της για έναν μαγευτικό παιδότοπο και διαγράφει με μια μονοκονδυλιά τις δυσάρεστες στιγμές της καθημερινότητας. Η ενεργοποιημένη ονειροπαγίδα ταξιδεύει τον ερωτισμό της και καθησυχάζει την ανήσυχη όψη της, μετριάζοντας παράλληλα τον συναισθηματικό της κυνισμό (Ουρανό στον 4ο οίκο στο Ζυγό σε ακριβέστατο τετράγωνο με την Αφροδίτη ακμή του 1ου οίκου).
Η απελευθερωμένη ευαισθησία και η καλή της θέληση, έσμιξαν περίτεχνα με την πραότητα και συγκατάβαση του Pitt.
Από την άλλη ο Κρόνος κυβερνήτης του 7ου οίκου της στον Καρκίνο, πρεσάρει εξοντωτικά Άρη, Σελήνη, Αφροδίτη και Ερμή του αγαπημένου της στον Αιγόκερω, με τον Ερμή κυβερνήτη του δικού του 7ου οίκου.
Προς το παρόν όμως ο ζογκλέρ της καρδιάς της έχει αντικαταστήσει αποτελεσματικά, τη συλλογή των μαχαιριών της με πολύχρωμες πιπίλες.

2. Όταν ο Brad γνώρισε την Angelina και «έστειλε» την Jenifer

Γράφει ο Karl-Heinz Ottinger

O Brad Pitt είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς άνδρες του κόσμου. Ένας άνδρας τέτοιου διαμετρήματος θα ήταν απόλυτα φυσιολογικό να έχει πολλαπλές επιλογές. Όλοι μιλούσαν πως η σχέση του με την Jenifer Aniston ήταν ονειρική. Όλα αυτά πριν γνωρίσει την Angelina…..Ο άξονας που δείχνει τον καλό και επιτυχημένο εραστή είναι ο ΑΦΡΟΔΙΤΗ/ΑΡΗΣ. O Brad Pitt έχει σε αυτό το σημείο τις παρακάτω εξισώσεις:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ/ΑΡΗΣ=ΚΡΟΝΟΣ/ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ=ΕΡΜΗΣ/Poseidon= ΣΕΛΗΝΗ/ΑΡΗΣ
Δείχνει τις αμετακίνητες πεποιθήσεις και την ανάγκη για μια γυναίκα όπου δεν θα πατά στα «στερεότυπα» και θα είναι ιδιαίτερα ερωτική και ενεργητική.
Γνωρίζουμε πως ο Brad είχε την Jennifer όταν «έμπλεξε» με την Angelina. Άρα έχουμε ένα «μυστικό» πάθος. Ο άξονας των παθών ΑΦΡΟΔΙΤΗ/Hades πέφτει επάνω στους άξονες της Angelina:
ΔΕΣΜΟΣ ΣΕΛΗΝΗΣ/Apollon=ΑΡΗΣ/Hades=ΟΥΡΑΝΟΣ/Admetos που βγάζει την σεξουαλική χυδαιότητα και την απαίτηση για την άμεση διακοπή της οποιαδήποτε άλλης σχέσης υπάρχει.

Καλά όλα αυτά… αλλά η Jennifer?

Στο χάρτη της ο άξονας ΑΦΡΟΔΙΤΗ/ΑΡΗΣ πέφτει επάνω στον Admetos που δυστυχώς δίνει μια σχετική καταστολή της σεξουαλικής ενέργειας δηλαδή δεν ήταν και η γυναίκα –ηφαίστειο. Από την άλλη δεν θα πρέπει να λησμονήσουμε αυτό το σημείο που πέφτει σε σχέση με τον χάρτη του Brad Pitt.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ/ΑΡΗΣ (Jenifer)= Kronos/Vulcanus=ΗΛΙΟΣ/Zeus=ΕΡΜΗΣ/ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ= Aries Point/Kronos
Μια σχέση που βλέπει τα φλας της δημοσιότητας αλλά που τελικά δεν επιβιώνει εξαιτίας του ότι υπάρχει εξαπάτηση ή μοιχεία. Ένα μεγάλο ψέμα.

Άρα πολλές φορές τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Μυηθείτε και εσείς στον υπέροχο κόσμο της Uranian. Αξίζει τον κόπο.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved