Ελλάδα-Οι εκλείψεις μας έλειπαν!

Οι εκλείψεις, από αρχαιοτάτων χρόνων, προκαλούσαν τρόμο και δέος στον κόσμο.
Παπασταύρου Λίντα

Γράφει ο Karl Heinz Ottinger

Οι εκλείψεις, από αρχαιοτάτων χρόνων, προκαλούσαν τρόμο και δέος στον κόσμο. Συνήθως συνυφασμένες ως δυσάρεστοι οιωνοί και προάγγελοι κακών προκαλούν τα ίδια συναισθήματα. Ακόμα και μετά τόσες χιλιάδες χρόνια...

“ Τα δύσκολα περάσανε, τώρα έρχονται τα χειρότερα”


Στην προκειμένη περίπτωση, στην περίπτωση της Ελλάδας δηλαδή, προμηνύονται δύσκολα τα πράγματα μιας και η οικονομική κατάσταση όχι δεν διαφαίνεται να βελτιώνεται αντιθέτως δείχνει να επιδεινώνεται!! Ο Herbert Hoover έλεγε: “ Εμείς στην Αμερική σήμερα είμαστε πιο κοντά στο θρίαμβο επί της φτώχειας από οποιαδήποτε άλλη χρονική στιγμή στην ιστορία. “. Μετά τρεις μήνες επήλθε το μεγαλύτερο οικονομικό κραχ στην Ιστορία . Ήταν το έτος 1929. Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως ο Ουρανός ήταν σε επαφή με την μηδενική Κριού (Arie's Point) συμβάν που θα ξανασυμβεί και από 12 Μαρτίου 2011 ενώ ο πλανήτης της Uranian o Hades θα βρίσκεται εντός των ορίων από αρχές Μαΐου 2011 θα είναι σε επαφή με την μηδενική Κριού ενώ ο Ουρανός σε αντίθεση με Σελήνη και Πλούτωνα της Ελλάδας.

Οι εκλείψεις θ' αναλυθούν σε 2 μέρη και θα συγκριθούν με τους δυο επικρατέστερους (κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα) ως προς την λειτουργία τους χάρτες της Ελλάδας . Αυτός της Ελλάδας του1830 και αυτού της Μεταπολίτευσης.

Οι εκλείψεις θα αναλυθούν με βάση χρονολογική σειρά. Ξεκινώ με τον χάρτη της Μεταπολίτευσης όπου νομίζω πως λειτουργεί ελαφρώς καλύτερα από αυτόν της Συνταγματικής αναθεώρησης του 1975 (είναι δική μου η γνώμη αυτή και δεν έχει το ...αλάθητο του Πάπα).

Η πρώτη έκλειψη είναι στις 21/12/2010 επάνω στο Annual (ετήσιο 2011) για την Ελλάδα.

Σεληνιακή έκλειψη με Γενέθλιο χάρτη
MC/ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ= ΔΙΑΣ/ΚΡΟΝΟΣ =ΗΛΙΟΣ/ΑΡΗΣ= MC/APOLLON= ΕΡΜΗΣ/ΔΙΑΣ :

Εμφάνιση ενός εντελώς διαφορετικού προσώπου από αυτό που έχω βγάλει (μέχρι στιγμής). Απώλεια περιουσίας και πραγμάτων '(δικαιωμάτων και λοιπών) που έχω ως κεκτημένα. Έκρηξη από εργαζόμενα άτομα. Ευγλωττία , υποσχέσεις πως όλα πάνε καλά.

Σεληνιακή έκλειψη με προοδευμένο χάρτη
ZEUS/ADMETOS=MC/ΟΥΡΑΝΟΣ:

Τραγικές δυσκολίες στην εφαρμογή ενός εγχειρήματος. Άμεση λήψη αποφάσεων υπό ένα καθεστώς πίεσης και κρίσης. ΕΝ θερμώ.

Η Ηλιακή έκλειψη της 4/1/2011 είναι στην 13 και 38 των Παρορμητικών

Η Ηλιακή Έκλειψη 4/1/2011 σε σχέση με το γενέθλιο την Ελλάδας (Μεταπολίτευση)
ΟΥΡΑΝΟΣ/APOLLON=VULCANUS /POSEIDON =ΑΦΡΟΔΙΤΗ/ΟΥΡΑΝΟΣ:
Μια είδηση που παίρνει διαστάσεις και παρουσιάζεται ως μεγάλη επιτυχία.


Η Ηλιακή Έκλειψη 4/1/2011 σε σχέση με το Προοδευμένο χάρτη της Ελλάδας: ΟΥΡΑΝΟΣ=ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ /KRONOS=ΔΙΑΣ /POSEIDON= ΚΡΟΝΟΣ/ADMETOS:
Επανάσταση. Βάζοντας ξαφνικούς όρους. Ζητώντας κατανόηση. Μια μεταστροφή. Ξεχνώντας του το τι είπα και υποσχέθηκα. Φρένο- πτώση -παύση- επιβράδυνση. Ενόχληση στον λαό.


Με βάση τον κύκλο του Μέτωνα
Η Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 4/1/2011 είχε ξαναγίνει στον ίδιο άξονα (όχι στις ίδιες μοίρες) στις 16/1/1972 και είχαμε ως συμβάντα:
• 3/1/1972 2 Γερμανοί συλλαμβάνονται στα σύνορα με 15 βραδυφλεγείς βόμβες μετά ωρολογιακού μηχανισμού.
• 3-9 Φεβρουάριου σφοδρή χιονοθύελλα στο Ιράν στοίχισε την ζωή σε 4000 άτομα
Επίσης, στις 15/1/1991 με την Ευρωπαϊκή Ένωση να εγκρίνει την αποστολή οικονομικής βοηθείας στην Ελλάδα για την αντιμετώπιση υποδοχής των Αλβανών λαθρομεταναστών (3/1), ενώ στις 8/1 που είχαμε το έντονο κίνημα των καταλήψεων σκοτώνεται ο καθηγητής Νίκος Τεμπονέρας στην Πάτρα



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved