Η Σελήνη στην Ινδική αστρολογία-1η Ναξάτρα

Οι Ναξάτρας είναι 27 θέσεις της γενέθλιας Σελήνης που αποκαλύπτουν την αληθινή μας προσωπικότητα

Από τον Πάρι Σιδηρόπουλο









Οι Ναξάτρας είναι 27 θέσεις της γενέθλιας Σελήνης που αποκαλύπτουν την αληθινή μας προσωπικότητα. Ο γενέθλιος χάρτης στο σύνολο του δείχνει το πόσο εύκολα η δύσκολα η αληθινή μας αυτή προσωπικότητα θα αναπτυχθεί η θα καταπνιγεί.

1η Ναξάτρα (Nakshatra) ή αστερισμός Σελήνης

Αν η γενέθλια Σελήνη σας βρίσκεται μεταξύ 0-13 20 μοιρών Κριού, με τον αστρικό ζωδιακό της Ινδικής αστρολογίας, ή μεταξύ 23 μοιρών Κριού και 6 20 μοιρών Ταύρου με τον τροπικό ζωδιακό της Δυτικής αστρολογίας, τότε ανήκετε στους Ασβίνι (Ashvini) Κουμάρις, δύο δηλαδή ινδικές θεότητες με κεφαλή αλόγου που εξουσιάζουν τον νου και την καρδιά σας και που αντιστοιχούν στους Διόσκουρους (τον Κάστορα και τον Πολυδεύκη) της ελληνικής μυθολογίας.
Ενώ όμως οι Διόσκουροι ήταν κυρίως προστάτες των ναυτικών οι Ασβίνι Κουμάρις υπηρετούσαν τους θεούς ως θεραπευτές. Και αυτήν ακριβώς την ιδιότητα προσδίδουν σε όσους έχουν γεννηθεί με τη Σελήνη στην περιοχή της δικαιοδοσίας τους.

Έτσι λοιπόν, από ..γεννησιμιού σας είσαστε προικισμένοι με θεραπευτικές ιδιότητες και όσοι από εσάς, άνδρες και γυναίκες εξασκείται το ιατρικό επάγγελμα σε όλο το μήκος και πλάτος του (εννοώ εδώ όλες τις ειδικότητες) συμπεριλαμβανομένων και των βοηθών και ειδικευμένων νοσηλευτών και νοσηλευτριών, τότε είσαστε σε πλήρη αρμονία με το κάρμα σας στον παρόντα κύκλο της ζωής σας.
Αν δεν ανήκετε επαγγελματικά στον ιατρικό χώρο, σίγουρα θα έχετε πάρει εσωτερικά μηνύματα ότι θέλετε και μπορείτε ακόμη και με την σκέψη ή το άγγιγμά σας να ανακουφίσετε τον πόνο των συνανθρώπων σας. Έχετε παράλληλα την παρόρμηση να σπεύδετε αστραπιαία για την βοήθεια όσων βρίσκονται σε κίνδυνο, θυσιάζοντας τον προσωπικό σας χρόνο ή ακόμη παίζοντας κορώνα-γράμματα την σωματική σας ακεραιότητα. Το περιβάλλον σας έχει αναγνωρίσει την αμεσότητα και αυτοθυσία με την οποία ενεργείτε και οι έπαινοι τους σας γεμίζουν υπερηφάνεια.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά
Το πρωτεύον σας κίνητρο στην ζωή είναι το ντάρμα που σημαίνει ότι θέλετε να επιτελέσετε μια αποστολή, ένα έργο θεάρεστο που θα ευεργετήσει τους ανθρώπους. Η προσωπικότητα σας είναι ενεργητική, αρσενική.
Η ιδιοσυγκρασία σας είναι Ντέβα, δηλαδή θεϊκή.
Η κάστα σας (κοινωνική τάξη),από την οποία έχετε μνήμες προηγούμενης ζωής είναι Βαϊσίας, μεσαία τάξη και έμποροι.
Η αύρα σας είναι φωτεινή και η επίδραση της θεραπευτική.
Η επίκληση (μάντρα) που σας εμπνέει είναι Ωμ Λάαμ,108 φορές, ατενίζοντας νότια. Το ζώο που σας καθοδηγεί στην σεξουαλική σας συμπεριφορά είναι το αρσενικό άλογο.
Το ιδανικό σας ταίρι στο σεξ θα είναι το άτομο-φοράδα με την γενέθλια Σελήνη του μεταξύ 6 40-20 μοιρών στον αστρικό Υδροχόο(24η Ναξάτρα) ή μεταξύ 29 40 μοιρών Υδροχόου-13 μοιρών Ιχθύων (στον τροπικό ζωδιακό).
Βοηθός των θεοτήτων Ασβίνι Κουμάρις που σας εξουσιάζουν όσο ζείτε είναι δαιμονικός Κέτου (Νότιος Δεσμός Σελήνης ή Ουρά του Δράκου).

Συνοπτικά μπορούμε να πούμε ότι, είσαστε άτομα παθιασμένα, παρορμητικά, ευφυή, ξεροκέφαλα και άκρως πρωτοπόρα. Αγαπάτε τα ταξίδια και είστε επιδέξιοι θεραπευτές.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved