Just the 2 of four-Ο μεγάλος τελικός

Εύστοχη όπως πάντα η Κατερίνα Σαλωνίκη, "ψήφισε" Πετράκη Φουρέιρα!

Παπασταύρου Λίντα
Just the 2 of four-Ο μεγάλος τελικός

από την Κατερίνα Σαλωνίκη



saloniki2







Η αναμέτρηση της Κυριακής κρύβει πολλά αντικρουόμενα συναισθήματα εφόσον ψηφίζει το κοινό, το ίδιο δύσκολη όμως είναι και η ψηφοφορία των ...πλανητών.

Από καλλιτεχνική άποψη, το πιο λαμπερό και ταλαντούχο ζευγάρι που διαγωνίστηκε στην εκπομπή του Mega – Just the 2 of us για φιλανθρωπικούς σκοπούς, ήταν το δίδυμο Πετράκη – Φουρέιρα και εξακολουθούν να είναι, αφού έφτασαν στον τελικό της Κυριακής 16/1 μαζί με την Μαρία Μπεκατώρου και τον Χρήστο Χολίδη.

Τους είδαμε μέχρι τώρα να χορεύουν και να τραγουδούν με ερμηνείες που απογείωναν οπτικά και ακουστικά, διατηρώντας την πρώτη θέση στη βαθμολογία στο σύνολο, ενώ ουδεμία φορά δεν προτάθηκαν προς αποχώρηση.

Πέρα από το προσωπικό ταλέντο και την ερμηνευτική τους διάσταση, τους χαρακτηρίζει το ταίριασμα μεταξύ τους, η αβίαστη κίνηση και το ακλόνητο στο τελικό αποτέλεσμα.

Ο Παναγιώτης Πετράκης είναι Τοξότης με Σελήνη στον Υδροχόο και οφείλει πολλά -ίσως και όλα- στον Δία του, που βρίσκεται στην ακμή του ωροσκόπου, αλλά και στους 4 σημαντικούς πλανήτες στον 7ο γωνιακό οίκο.

Η Ελένη Φουρέιρα είναι Ιχθύς με Σελήνη στους Διδύμους και η αλήθεια είναι πως παρόλο τον μαγνητισμό που της χαρίζει το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, δεν αρκεί από μόνο του για να την ανεβάσει στα σκαλιά της αναγνώρισης.

Με ταυ – τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη – Πλούτωνα θα πρέπει να δουλέψει σκληρά για να αναδείξει τα προσόντα της, αν μάλιστα η Σελήνη της συμμετέχει στο ήδη αποτρεπτικό ταυ – τετράγωνο με Ήλιο και Κρόνο, αυτό γίνεται ακόμη δυσκολότερο και επίπονο.

Τα τρίγωνα Ήλιου – Πλούτωνα και Άρη – Ποσειδώνα, είναι εκείνα που την κάνουν να δαμάζει τις αντιξοότητες, να διαλύει τα εμπόδια, παρουσιάζοντας τις καλλιτεχνικές της ικανότητες σαν τον έλεγχο του σχολείου που αριστεύει.

Η ευκαιρία που της δόθηκε φέτος είναι ένα σπέσιαλ δώρο από το Δία που στα περσινά της γενέθλια χόρευε chic to chic με τον Ήλιο, σαν σε πρόβα τζενεράλε. Ωστόσο κρίνοντας από το γενέθλιο χάρτη της, ο Δίας της έχει ήδη προσφέρει πάρα πολλά.

Η έκπληξη, ενδεδυμένη με την Μαρία Μπεκατώρου και τον Χρήστο Χολίδη, το άλλο ζευγάρι - αουτσάιντερ στον τελικό, έχει και αυτή τις δυνατές αστρολογικές αποχρώσεις της.

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι Υδροχόος με Σελήνη στο Ζυγό με τον Δία σε σύνοδο με τον Ήλιο της και σε μεγάλο τρίγωνο με Κρόνο και Ουρανό, πιθανότατα και με τη Σελήνη.

Πρόκειται για ένα ωροσκόπιο στο οποίο η τύχη και η εύνοια έχουν αγοράσει ένα τμήμα του και έχουν εγκατασταθεί μόνιμα, πίνοντας καθημερινά τον καφέ τους στην αξεπέραστη θέα του.

Μπορεί καλλιτεχνικά να μην συγκρίνεται με των άλλων διαγωνιζόμενων, αλλά έχει ένα σοβαρό αντιστάθμισμα. Την προτίμηση των δύο περιζήτητων φιλενάδων, τύχης και εύνοιας.

Όσο για τον Χρήστο Χολίδη που είναι Καρκίνος με Σελήνη στην Παρθένο, πέραν της εύλογης κυριαρχίας του καλλιτεχνικού Ποσειδώνα δεν έχει κάτι το θεαματικό στο γενέθλιο χάρτη του, ικανό να εξασφαλίσει τις δικές του πιθανότητες έναντι των υπολοίπων.

Την Κυριακή 16/1 γύρω στις 11.30 το βράδυ όπου τελειώνει η ψηφοφορία, η Σελήνη θα βρίσκεται στις 17 μοίρες των Διδύμων σε ακριβέστατο τρίγωνο με τον Κρόνο από το Ζυγό, ευνοώντας σαφώς τους ...δύο ουσιαστικά διαγωνιζόμενους, Παναγιώτη Πετράκη και Μαρία Μπεκατώρου. Αν ήταν ζευγάρι θα είχαν κερδίσει από τώρα!

Τα υπόλοιπα στοιχεία είναι αρκούντως περίπλοκα και με δεδομένη την απροσδιοριστία ως προς τις ώρες γέννησης, άκρη δεν βγαίνει.

Σελήνη και Κρόνος είναι ευνοϊκοί ως προς τη Σελήνη και τον Κρόνο αντίστοιχα, της Ελένης Φουρέιρα, η οποία όμως καλείται να ξεπεράσει την πεποίθηση ότι η αρτιότητα θα της φέρει και τη νίκη. Ο Κρόνος, όσο τελειοποιημένος κι αν είναι δεν κάνει για ένα διαγωνισμό του οποίου το αποτέλεσμα θα κριθεί σε ένα μεγάλο βαθμό από τον αυθορμητισμό και το συναίσθημα.

Ο Χρήστος Χολίδης πάλι, έχει τον Κρόνο σε σκληρή σύνοδο με τον Πλούτωνα του, όμως μπορεί να εκμεταλλευθεί το έμμεσο πλεονέκτημα μιας ευεργετικής επιρροής του Δία πάνω στη Σελήνη του, κάτι πολύ πιθανό αν στη θέση του θηλυκού αρχέτυπου βάλουμε την καλλιτεχνικά ατάλαντη πλην όμως γοητευτικά παιδική παρτενέρ του.

Μετά τους δύο πρώτους δυνατούς κρίκους Παναγιώτη-Μαρίας, έρχονται οι επίσης ισοψηφούντες «αδύνατοι» Ελένης-Χρήστου.

Γιατί δεν μοιράζουν την πρωτιά στα δύο, να τελειώνουμε;

Επειδή όμως οι νικητές δεν θα είναι τέσσερις, εγώ θα ψηφίσω...

Η επιπλέον παρουσία του Δία στις 29 μοίρες Ιχθύων, που θα συνοδεύσει το βράδυ της Κυριακής τον γενέθλιο Δία της Ελένης Φουρέιρα στην 1η μοίρα του Κριού, με έναν φαντασμαγορικό ελιγμό της συμμετοχής του Ουρανού και συνυπολογίζοντας όλα τα προηγούμενα, θα χαρίσει τελικά στο φαβορί ζευγάρι τη νίκη.

Όπως κι αν έχει, σε έναν διαγωνισμό ταγμένο πρώτα απ’ όλα στο συναισθηματικό κριτήριο και ένα φιλανθρωπικό σκοπό, η επιτυχία θα είναι εξ ορισμού όλων μας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved