Bella&Stars: Η Φανή Χαλκιά στο Astrology.gr - Το σκάνδαλο, η δικαίωση και η πρόταση γάμου

«Περισσότερο κόστος είχε όλο αυτό που έγινε με το σκάνδαλο στην ψυχή μου η επιτυχία παρά η αποτυχία» εξομολογείται η Φανή Χαλκιά και αποκαλύπτει ποιος είναι για εκείνη ο ιδανικός άντρας.

Bella&Stars: Η Φανή Χαλκιά στο Astrology.gr - Το σκάνδαλο, η δικαίωση και η πρόταση γάμου

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της μετά τη δικαίωση για το σκάνδαλο του ντόπινγκ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008, η Φανή Χαλκιά μιλά στη Μπέλλα Κυδωνάκη για το τίμημα της μεγάλης της νίκης, τις σπουδαίες στιγμές της καριέρας της, αλλά και την προσωπική της ζωή και την πρόταση γάμου που απέρριψε.

Διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, έχοντας ανέβει στο ψηλότερο βάθρο που μπορεί να κατακτήσει ένας αθλητής αλλά και έχοντας αφήσει μια και καλή πίσω της το σκάνδαλο που την σημάδεψε, και είναι πλέον έτοιμη, μετά την ομόφωνη απόφαση αθώωσή της, να συνεχίσει τη ζωή της χωρίς εκκρεμότητες.

Ποια είναι όμως η γυναίκα Φανή Χαλκιά; Η σπουδαία αθλήτρια μιλά για την προσωπική της ζωή, τη πρόταση γάμου που αρνήθηκε, τους λόγους για τους οποίους δεν έχει ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και αποκαλύπτει ποιος είναι για εκείνη ο ιδανικός άντρας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved