Παντρεύεται ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος;

Θα φάμε κουφέτα;

Παντρεύεται ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος;

Η περυσινή «άφιξη» του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στο MasterChef (προϊόν ενός ενεργοποιημένου Δία στο προοδευτικό ωροσκόπιό του) ανέδειξε την «κλασική» ικανότητα του ζωδίου του (Ζυγός) να γίνεται συμπαθής και… γλυκούλης. Όπερ και… εγένετο, αν κρίνουμε από τα θετικά και ενίοτε αποθεωτικά-σχόλια, που εισπράττει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με Αφροδίτη στον Ζυγό και Σελήνη στον Καρκίνο -στην οποία φαίνεται να «χρωστάει» την μαγειρική του ιδιότητα- διαθέτει παράλληλα κι έναν Άρη στον Τοξότη, λάτρη της περιπέτειας και «συνυπεύθυνο» τόσο για την θητεία του στην «Πλατεία» και τα ποδοσφαιρικά, όσο και για την πιο ροκ και «μηχανόβια» πλευρά του!

Έχει βέβαια και μια εμμονή με την τάξη και την καθαριότητα στην δουλειά του (μόνο εκεί όμως, όπως λέει κι ο ίδιος), κάτι που οφείλεται στην αντίθεση του Ήλιου του με την Έριδα στον Κριό, καθώς η τελευταία συνδέεται άμεσα με το ζώδιο της Παρθένου.

Όσο για την σχέση του με το γυναικείο φύλο, από τον χάρτη του «βγαίνει» πως του έχει ιδιαίτερη αδυναμία κι αυτός είναι ο λόγος που μέχρι τώρα δεν παντρεύτηκε και δεν νοικοκυρεύτηκε, αφού κι ο ίδιος γνωρίζει ότι θα είναι δύσκολο να υποστηρίξει μια… μονιμότητα για πολύ καιρό!

Όμως έχει ο καιρός γυρίσματα και το πιθανότερο είναι πως μετά τα ερχόμενα γενέθλιά του (στις 2 Οκτωβρίου) θα αρχίσει να σκέφτεται πολύ σοβαρά τον γάμο, με παπά και με κουμπάρο, μάλιστα! Μέρος της ευθύνης για αυτό φέρει ο Κρόνος, που τον έχει πάρει στο κατόπι και τον καλεί να αποφασίσει τέλος πάντων να «σοβαρευτεί», θυσιάζοντας μέρος των ελευθεριών του και αναλαμβάνοντας επιπρόσθετες ευθύνες. Τα υπόλοιπα τα έχουν αναλάβει η Αφροδίτη με τον Χείρωνα, που «κοιτιούνται» από απέναντι στο προοδευτικό του ωροσκόπιο.

Άντε και στα δικά μας οι λέφτεροι!

Διάβασε επίσης:

MasterChef: «Σπάει» η τριάδα των κριτών;

Στέφανος Τσιτσιπάς: Το Λιοντάρι του τένις

Ο Ρουβάς, ο Λάνθιμος και η... Ζυγίνα

Άντζελα Δημητρίου, μία αλλά... Λέων!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved