Ο Ρουβάς, ο Λάνθιμος και η... Ζυγίνα

Τι μπορεί να συνδέει τον Σάκη Ρουβά, τον Γιώργο Λάνθιμο και μια γυναίκα Ζυγό;

Ο Ρουβάς, ο Λάνθιμος και η... Ζυγίνα

Με αφορμή την υποψηφιότητα του Γιώργου Λάνθιμου για 10 βραβεία Όσκαρ με την ταινία του «The Favourite», θυμηθήκαμε την συνεργασία του με τον Σάκη Ρουβά σε κάποια video clips που έγιναν από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, όπως το «Άντεξα», «Δεν έχει σίδερα η καρδιά σου» και το «Θέλεις ή δεν θέλεις;». Κι αν δεν θυμάστε, το τελευταίο αναστάτωσε όλο τον γυναικείο πληθυσμό, με τον topless τραγουδιστή να βγαίνει βρεμένος και πιο σέξι πεθαίνεις.

Τώρα όσον αφορά στους στίχους του τραγουδιού, είναι ολοφάνερο ότι ο Σάκης Ρουβάς τα έχει πάρει, προσπαθώντας να καταλάβει τι ακριβώς γίνεται με την τύπισσα που τον έχει μια ζέστη-μια κρύο και δεν του ξεκαθαρίζει τι ακριβώς ζητά από εκείνον.

Και αν αναρωτιέσαι τι ζώδιο θα μπορούσε να είναι η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του Σάκη Ρουβά, εμείς στοιχηματίζουμε όλη την περιουσία μας (καλά, μη φανταστείς ότι είναι και μεγάλη) ότι είναι Ζυγίνα. Φως φανάρι. Πιο αναποφάσιστη πεθαίνεις. Δεν ξέρει τι θέλει… Δεν μπορεί να κατασταλάξει και τον έχει κάνει τον άλλο να αγανακτήσει και να της λέει: «τα μυστήρια κόψε φτάνει ως εδώ…».

Εννοείται ότι ο Σάκης Ρουβάς, στο συγκεκριμένο κομμάτι, βγάζει Ταύρο! Ζώδιο της Γης, σταθερό που θέλει να ξέρει πού βρίσκεται, πού πατάει, τι του γίνεται και πού πάει η σχέση του… Της βάζει λοιπόν… λίγο το «μαχαίρι στο λαιμό» και της λέει: «θέλεις ή δεν θέλεις, θα μου πεις απόψε!» Άντε γιατί κουράστηκε ο άνθρωπος!



Διάβασε επίσης:

Άντζελα Δημητρίου, μία αλλά... Λέων!

Μαρία Μπεκατώρου: Ο διακαής της πόθος και η εκπλήρωση των επιθυμιών της!

Στέλιος Χανταμπάκης: Η δικαίωση του Αιγόκερω!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved