Γιώργος Καπουτζίδης: Ένας αλλά Λέων!

Μεγάλη… ταραχή στα media και την showbiz έχει προκληθεί από τις κόντρες ανάμεσα στον Γιώργο Καπουτζίδη από την μια και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο με την Τίνα Μεσσαροπούλου από την άλλη.

Γιώργος Καπουτζίδης: Ένας αλλά Λέων!

Μου είπες, σου είπα, του είπα και το γαϊτανάκι των δηλώσεων αλλά και των σχολιασμών καλά κρατεί, αφού όλοι μας βρήκαμε θέμα για να γράψουμε!

Αστρολογικά πάντως ένα είναι σίγουρο: Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι καθαρός σε αυτά που λέει, έστω κι αν ο τρόπος του –για κάποιους- τον εκθέτει ή τον κάνει να χάνει το δίκιο του. Και βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ο… πληγωμένος Λέων καυτηριάζει πρόσωπα και πρώην συνεργάτες του, που τον πρόσβαλαν με την συμπεριφορά ή τις επιλογές τους. Η παρέα του «Παραπέντε» είναι η πιο γνωστή περίπτωση κι όσο περνούν τα χρόνια η λίστα αναπόφευκτα θα μακραίνει.

Αλλά με τόσο… Άρη στον γενέθλιο χάρτη του, τι να κάνει κι αυτός; Η σύνοδος Ερμή-Άρη στον Λέοντα και η Σελήνη του στον Κριό, είναι ο ορισμός του «ορκίζομαι να είπω την αλήθεια και μόνον την αλήθεια». Αυτό είναι και το χαρακτηριστικό που εύκολα εκλαμβάνεται ως αυθαιρεσία και «ωμή» παρεμβατικότητα, ιδιαίτερα από εκείνους κι εκείνες που έχουν τους δικούς τους λόγους «να μην σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους» ή απλά… έχουν την μύγα! Γιατί οι «underground» διαδικασίες συνηθίζονται πολύ στον χώρο και ο καθένας κρίνει εξ ιδίων. Αν δηλαδή εγώ κινούμαι παρασκηνιακά, θεωρώ πώς όλοι κάνουν το ίδιο και το μυαλό μου πάει συνέχεια στο πονηρό.

Από εκεί και ύστερα τον λόγο έχουν οι καλώς ή κακώς εννοούμενοι εγωισμοί. Ρίχνοντας πάντως μια ματιά στο γενέθλιο χάρτη του εξαιρετικά ταλαντούχου σεναριογράφου, ηθοποιού και παρουσιαστή, η «είδηση» κρύβεται αλλού! Η σύνοδος (στο secondary) Αφροδίτης και Ήλιου παραπέμπει σε σημαντικές εξελίξεις στα προσωπικά του, ίσως και με «επίσημο» τρόπο. Η διαφορετικότητά του είναι βέβαια γνωστή και μένει να δούμε το πώς θα εκφραστεί.

Διαβάστε επίσης:

Αυτοί είναι οι διάσημοι Παρθένοι που αγαπάμε!

Οι διάσημοι Λέοντες που έχουν «κλέψει» την καρδιά μας!

Οι διάσημοι Δίδυμοι που έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον μας

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved